Jump to content

dida81

Фен
  • Мнения

    376
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dida81

  • Ранг
    емоция
  • Рожден ден 4.08.1981

Profile Information

  • Пол
    Женски
  • Място
    Бургас

Последни посетители

8054 профилни разглеждания
  1. В гумите има още хляб......не са мои,на момче от форума са,но тъй като няма необходимите постове ч пускам аз.Цената която им се иска е 60 лв.http://carlos111.snimka.bg/automobiles/con...520198.19764393Оставям телефона си за връзка:0885811290...Диляна!
  2. Питай пещерската,там е разковничето Благоря на всички,щастлива съм ,че бяхме заедно....страхотно беше
  3. айде и аз в кюпа....дано да мога да дойда,че много ми се идва
  4. Благодаря на всички ви за топлите, красиви думи и за пожеланията по мой адрес Радвам се , че имам приятели като вас в този форум п.п. Най-хубави и сърдечни пожелания и на останалите празнуващи ... малко на патерички
  5. Честит РД Тони.Бъди жив и здрав.Обичаме те!
  6. Тишооо,жив и здрав бе човек........сбъднати мечти и весели емоции!
  7. Честито и от мен на всички празнуващи днес!Миленкаааа,честито бе миличка,много здраве ,щастие и успехи ти желая отсърце,а мъжа да те носи на ръце!
  8. dida81

    ЧРД на Maddog

    Ей Колееееее....да си жив и здрав...другото ти го казах .......скоро ше се видим ,националната наближава
  9. Олелеееее ядосали сте и кучката,не ви виждам чесно! Тя ядоса ли се-майка ви жална Избягвам да пиша в такива теми(не съм писала досега де)...ама ае погледнате с хубавото бе,идва националана-поне тва за мен е събитие, заради което живея цяла година......да видя и да се срещна с хората на които държа,заради старастта си към марката!Усмихнете се,лято е ..........бъдете добри.Обичам ви !Поздрви
  10. dida81

    ЧРД на Теро

    Честит рожден ден и от мен!Много здраве ,щасти ,късмет!Наздраве!
  11. Да са живи и здрави всички празнуващи днес и на мама голямото момче най-вече......да ми е живо и драво,другото ще му го купя! Наздраве!
  12. Загърбвайки моментните си нужди от по голям автомобил......така както би ме впечатлил,така както бих се обърнала рязко при подминаващия ме черен спортен автомобил ....не знам дали друго нещо би ме накарало да се обърна!
  13. ЧРД Пешо...Много здраве,щастие ирадост за теб и семейството ти!Наздраве!
  14. ЧРД Вес,да си жива и здрава,желая ти също цялото щастие ,късмет и любов на земята да ти се стоварят на земята!Наздраве!Честито и на всички празнуващи днес!Бъдете здрави!
×
×
  • Създай нов...