Jump to content

bate_em4o

Фен
 • Content Count

  1058
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 Neutral

About bate_em4o

 • Rank
  Емил Унарев
 • Birthday 04/21/1962

Profile Information

 • Кара
  CR-V
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Contact Methods

 • MSN
  emil.unarev@gmail.com
 • Skype
  bate_em4o
 1. Здравейте колеги. Предстои ми закупуване на подобна кола. Ако качите някоя снимка на монтирана газова бутилка на местото за резервна гума, ще съм ви благодарен.
 2. ROCKONOFF съвсем правилно подсказа в поста си, че създаването на клуб може да е от голяма помощ. Клуб с членски внос с който да се финансира съществуването и развитието на самия форум и клуб, както и разходите по организиране на национални, регионални срещи и т.н. Това предполага и някои "привилегии" за членовете на клуба. Примерно: право на глас при решаване на проблем в клуба, покриване на част от разходите при посещаване на национална среща, ... Това са неща които може да се уточнят в движение. А ако има набрани "излишни" средства, спокойно може да се дарят за благотворителност. Мисля, че суми от порядъка на 20-30 лв. за година няма да затруднят хората. Естествено това ще е доброволно. В крайна сметка, наистина не е необходимо да откриваме топлата вода.
 3. Metallica ще пуснат лайв стрийм към шоуто в Лондон в петък http://www.zrock.bg/novini/metallica-shte-pusnat-lajv-strijm-kym-shouto-v-london-v-petyk-13706/
 4. Аз идвам- 1 чиляк, двете вечери. Тургайте ме де искате, хъркам яко. Kога не викам АААААААААААААААААААААА........
 5. Антифриза е ок. Никакви загуби извън нармалните 100- 200 грама за година.
 6. Напоследък ми се наложи да карам по бързичко и се получиха някои много странни ситуации. Ще опиша подробно. Отиваме към морето и се движим с 150 - 160, паркирам колата и цяла седмица не я пипам. Тръгваме си и хоп - работи на 3 цилиндъра. Чека започна да мига. Позагря малко(още не беше включила газовата), един- два пъти я изфорсирах и се оправи. Чека остана да си свети, ма той от доста време е така. Прибирам се, на другия ден тръгвам за балкана, паля - същата работа. На балкана решихме да я "гледаме" обаче тя па взе да си работи нормално. Вчера тръгваме за София и пак 150 -160 и те ти на ново двайсет. Светна ABS. Тръгваме за обратно, пак тресе като на 3 цилиндъра и чека мига. Процедурата същата- загря малко, изфорсиране и се оправя.ABS си беше изгаснал. Всичко това се случва при каране с над 140. Иначе - никви грижи. Имам газов инжекцион, които се включва автоматично като позагрее колата. Пали винаги на бензин. Чека ми свети от няколко години и още не мога да разбера какъв му е проблема. Не е от газовата защото след като ми я монтираха, повече от година каране не светеше. Чистил съм нееднократно прословутото стъпково моторче но не се оправя. Та това е общо взето. Не, че ми е няква болка, рядко карам по-бързо но ми е интересно какво се случва. Сега видях, че има отделен раздел. Преместете темата.
 7. пишете ма и мене в сметките за купоня 2 ма чиляка за двете вечери и да ми пуснете некое блусче та да дансим с булката....
 8. малко размазани фотоси... https://plus.google.com/photos/103078271566137855424/albums/6144919223683805121
×
×
 • Create New...