Jump to content

Matheo

Деактивиран
  • Мнения

    555
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-3 Poor

Относно Matheo

  • Ранг
    Keep the Faith
  • Рожден ден 7.03.1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.vemat.bg

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Велико Търново

Последни посетители

7929 профилни разглеждания
  1. 2. Ти не можеш.Мога - Мирчев ми приятел, не съм поискал не съм го направил.Всъщност досега това съм го казвал само на един човек. Ти си причината и твоето телефонно обаждне за да се случат тия неща.А за Каварна, ако ми беше платил спането може би тогава щеше да имаш право да ми казваш "прибрал". Но при положение, че аз съм си плащал като поп и Ви храних тогава - голямо прибиране, няма що.Но по същество, срещата беше страхотна поне за мен. Изкарах си страхотно, видях се с хората които искам да видя. Говорих с тях. Радвам се, че имам приятели от хонда средите. Радвам се, че ги има дори и заради себе си. Колкото и егоистично да е. Радвам се, че разбрах кои са истинските хора, и кои фалшивите. Радвам се, че това ще е последния ми пост в този форум в този му вид. Твърде дълго чаках промяната, но тя явно няма да дойде скоро. Радвам се, че няма да видя от тук насетне много хора и ще съм спокоен. Радвам се, че ще съм с доста хора и ще знам, че те са истински приятели. Както са казали старите хора - "Всяко зло за добро."
  2. Дидко пиле шарено. Откъде се излюпи, ти да ми даваш наклон - знаеш на кое. Ти най - малко имаш право да говориш, защото дори не беше отишъл да спиш там където са всички, ами щото си баровец отиде във вилите. Да не говорим, че си довлече г..ъ с в събота. Нали самия Ти ми се обади, да ме молиш да се регистрирам през формата. Твой ли беше оня мил гласец, които ми дуднеше по телефона а? Виж какво лицемерно човече, аз това което съм направил за форума и хората в него, за да го постигнеш, ще ти трябват 10 години.Помниш ли, преди време когато ти се обадих за помощ. Помниш ли ти какво ми отговори. Аз ако не съм в нужда и съм прав ще те търсяли ве? А знаеш ли аз какво ще направя? Ако някой приятел убие човек и дойде при мен за помощ, ще му помогна да го зарови.Виж какво Г-н Рок.бг, спирам да се занимавам с теб щот ме е гнус.
  3. АЗ! Не си ти. Жоро е.Ниа, аз не бях на официална хонда среща. И никога няма да отида от тук нататък. Откъде да знам, че Вие сте решили д правите срещи, когато аз съм решил да почивам на Узана? Кажете ми 10 лв. ли са ви проблема. Не аз няма да дам и 1 лв. докато клуба е в този си вид. Клуба мирише - не габровската тема. Ама Вие си го знаете.
  4. Стамба отиди в някоя друга тема. Нямаме нужда точно от теб за да продължава спора. Тъкмо бързаците с калпаците спряха да пишат и ти се появи да дразниш хората. Спрете се вече всички, това е тема за Габровската фен група и това е нашето място във форума. Недей да ги смяташ за клавиатурни рацери, защото със сигурност си изтрил по-малко гуми от хората които визираш. Защото те през ден са на пистата. Колко от вас го правят това?
  5. Нека говорим за нещо друго вече - става ли? Ясно разбрахме, бързи сте - ок. Заспивайте доволни и толкова.
  6. Аве вие друга работа нямате ли си. Ей, софийски тарикати не разбрахте ли, че не всичко в тоя живот е купи. По-добре да имаш гръбнак, отколкото купа. И да можеш да стоиш изправен, а не да правиш на колене, с....и на 2-3 -ма човека.
  7. Конова, ти каква го играеш тука? Или да попитам Сашо?
  8. Да не се впускам в конспирация на света но... От къде е съдията на мача Германия - Англия. Да ви кажа - Уругвай. А сега познайте от къде е съдията от мача Уругвай - Южна Корея. А сега де.... от Германия. И какво стана днес, отмениха чист гол на Англия в момент в които бяха набрали швабите. Сега сериозно, гледах мача на запис, че изтървах първото полувреме. Много добри бяха. Макар, че ако беше признат гола съвсем друга щеше да е картинката. Аржентина - Максико, няма какво да коментирам. Ма ра до на..... най-великия, Пеле да ходи да пие чай с Мандела.
  9. Честит рожден ден на всички рожденници. Специални поздрави на Монката /МС Ауто/ Да си жив и здрав Монка, много късмет и любов ти желая.
  10. С тая прогноза, недей да пускаш еврофутбол. Германия - Англия, абсолютно непредвидим резултат, като се има предвид враждата между двата тима. Нещо подобно все едно да играят Турция срещу Гърция./Всмисъл, че и двата тима, ще играят като за последно/ Както и да е. Аржентина традиционно играе добре срещу тимове от Южна и Северна Америка. Просто стиловете им са едни и същи, а Аржентина, какво да кажа, само погледни състава и кой го води. Мексико са твърдо аут от първенството.
  11. Честит рожен ден на всички мой приятели, които днес имат рожден ден. Жоро, Орлин, Сияна и Руслан. Да сте живи и здрави, много късмет и любов, Ви желая.
  12. Или имам шесто чувство или вече са ми много концертите. Знаех си, че трябва да влезна в 20:30 ч. До тогава си го изкарахме чудесно с биричка, табла и зяпайки мачовете. Това ми бяха два от най - блажените дни в последната една година. Господ да поживи тоз фестивал и догодина пак. Рамщайн са върха, с огньове, без огньове, изроди пълни. Кефя им се, че не са като повечето комплексирани немски банди и техния Карл 5 - ти, които на немски си говори само с конете. Пичовете си пеят на немски, колкото и идиотски да звучи и дори само тоя факт, че са успели да се наложат с това, са достойни за уважение.
  13. Като се замисля, това май е най - добрата метъл банда в света, свиреща истински метъл, а не рок бози като АЦ ДЦ или там както му викат./мамицата им шибана кенгура, изхвърлиха Сърбия от световното/ С най-фанатичната и истинска публика и единствената група която се сещам, която е в един състав от основаването си досега. Слеър са истинска метъл банда и аз незнам някоя друга, която да ми харесва повече. Чакам да дойдат и догодина и по-догодина и по - догодина.
  14. Да, Слеър много малко свириха, дет съ вика можеше да свирят цяла нощ и пак да не ми омръзнат. Защо обаче, за Металика имаше страхотен саунд, а за другите бяха го направили като за, колкото да има нещо. Както и да е, аз днес ще влезна към 8,30 на стадиона - просто Меновар или там както се казват, ми са втръснати. Другите също нещо не ми се нравят. Тъй, че ако има други дето ще влизат по-късно, да седнем и да разпиваме някъде.п.ц. Защо, само Слеър не излязоха накрая да свирят? Сторими се, че Ломбардо беше там, но дали не се бъркам?
×
×
  • Създай нов...