Jump to content

Калоян Кателиев

Фен
  • Мнения

    404
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Калоян Кателиев

  • Ранг
    The Power Of Dreams

Profile Information

  • Кара
    '99 Accord CG9
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  • Интереси
    Само глупости

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Часовникът на форума е в грешната часова зона (сигурно си ми погледнал съобщението преди да се логнеш), писах го в 22:31. В 21:35 минах покрай OMV-то веднъж, обърнах и минах още веднъж - само някакво такси видях там. Тук, нали така?
  2. Двойно завръщане - върнах се във Варна и се върнах в отбора на Хонда. От години не съм ходил на сбирки. Събирате ли се още?
  3. Винаги на предавка. Така държиш двигателя в по-високи обороти и поддържаш облекчен режим на циркулация на масла, охладители, улесняваш работата на серво-помпите, също получаваш и по-високо напрежение от алтернатора, отколкото би било при празен ход. Най-малкото акумулаторът ти почва да се цуца под 1000 об./min, защото алтернаторът спира да го зарежда. Ако не е заради разхода, то поне заради облекчения режим на двигателя (и агрегатите край него) е по-оправдано да се спуска на предавка.Има и друго - изключвайки от скорост, насилствено създаваш този ефект, който хората отдавна се стремят да предотвратят чрез VTEC-E. А именно, лошото смесване на бензина с горивото в цилиндъра поради ниска скорост на нахлуване на въздушния поток и неспособността му да се завихри с горивната дисперсия от инжекторите, създавайки грозно нехомогенна смес. Познайте дали ECU-то не помпа повече бензин през спринцовката в този случай. Това, комбинирано с ниските обороти на двигателя, оттам - ниските налягания на бозите по тръбите и напрежения по жиците, може да отговори дали е по-удачно на скорост или на свободна да се спуска наклон. Има и трето, както колегите вече еднозначно отразиха по-горе - не се пилят толкова спирачките. А това, за износването на трансмисията, не го казвайте на улицата, за да не ви се смее и хумуса.Ако толкова много се чудите, пък, ей сега ше спретна едно културно-делово писъмце до Honda Motor Co. JP и те ше си кажат, хор'та.
  4. Изключително се радвам, че роднините на колегата са оцелели, ламарината кучета я яли!Днес бях ПОЧТИ пряк свидетел на две ПТП. При първото успяха да тупнат един велосипедист, който си пресичал с текерлека като Цар Освободител, без да гледа колите. Циганска му работа. Резултат - окривена задна капла и много кал по дрипата на гърба и гъза му.Обаче ... на връщане от работа, на влизане към Габрово беше грозно. http://vbox7.com/play:559acd8eКарайте внимателно и не по-бързо от собствените си рефлекси, за да не ви снимам и вас така утре!
  5. 80 кинта на тампон и 15 лева на парче за труд. 2 тампона + смяната им = 190 лв. Толкова ме одрънка мене.
  6. 'Къв тоз гьол у канала, бре?!
  7. В момента правя други swap-ове и колекторите не са ми приоритет. Ше го сложим, то после и смукател ще трябва ... накрая генерация и т'ва ше му е. Ни'кви гърбици-мърбици.
  8. Какво я прайш таз кола, бе?! През седмица ти я отмъкват. Ех, тез жени, беееее! Затова предпочитам без жена, отколкото без кола.
  9. Дори и да има, няма да е от форума. Ще е на някое богато келешче, което просто върти обороти, без да е фен на марката.
  10. Благодаря! Ше стана велик Cisco мрежар аз. Относно инициативата - изместихме я за 5-ти (вж. темата на търновци) и вече я ошетахме. "Модата" за чупенето не е нова. Там ... оная приказка за Нане и Вуте. За жалост, живеем в циганска държава и културата на масата в стадото варира между нищожна и никаква. Па и майната му на външния вид - козметиките са лесно ремонтируеми. Важното е да има жици в кОпето, гърбици под кЪпакя, 8K RPM и 5 метра кюмюр и гуми след тебе. ;)3 ... БРЪМммм-Ръммм ... 2 ... бръх-бръх-бръх-бръх ... 1 ... ръм-ръм-РЪМ-РЪМММММ...МЪХ...МЪХ...МЪХ...МЪХ ... GO! ... РЪХ-ТЪХ-ТЪХ-тъх-тъх ;) ;)Niko1 - welcome to hell ...
  11. Час на тръгване? Аз дори не знам за кой район става дума. Ни пътя знам, ни дявол. Щом ви трябва рамо - подавам ви. Водете. Докич, какви са тия красоти, какво'й туй чудесо? А днеска на околовръстното един мотоцибайкър как сакаше да ми се метне на капако, не е истина. Тери, дано не си бил ти или някой от твойте, братле! Откачих!
  12. На 11-ти съм на изпииииит!
  13. А-а-а, как ще се издуха, бе?! Сам не може, ше тря'а му помогна. Пък и всяка стружка от сегмент - крачка към B18C5! То стана ебати комунистическия лозунг. Майтапът настрана - май е почнала да ми мазнее саждата у а'спОха ...
  14. Стига сте се драпали, ами вадете гаечните ключове. Ше слагаме издухвател на Ежо-Бежо.
×
×
  • Създай нов...