Jump to content

Brato

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Brato

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Колега, аз съм с Акорд S-type 2,4 бензин 2006. На 50хкм е и от 15хкм ми скърца и припуква така съединитела.Гледам няма промяна и влошаване оттогава, ама ако някой знае нещо повече да пише, за да не стане стражно при някое изпреварване...Аз съм с Сивик 2009 и на 13000 КМ ми излезе отзи проблем. От доста места ми казаха че проблема е в главния цилиндар на хидравличанта помпа. Днес чак отидох в сервиза (19000 км) и от там казаха че е гаранционен и са поръчали нова конзола за педала, да видим дали ще се оправи така.
  2. п.п. тази тема се е дискутирала поне стохилядимилиона пъти Сега вече ми звучи напълно логично. При слизане в планината на скорост ми спестява значи доста гориво.
  3. Момчета, днес възникна спора кой вариант е по-икономичен от към гориво при спускане с Хондата На мен лично ми се струва, че има повече логика да е по-икономично да се спуска освободена от скорост, но разни светила твардят, че на скорост е по-икономично защото се затваряли разни горивни клапани.Моля споделете вашите наблюдения.Мерси.
  4. Според мен за България зимните гуми не се карат толкова на сняг колкото в скандинавските страни и основното качество не трябва да е как се даржат специално на сняг, а при ниски температури ако искаш да ги караш няколко сезона.
  5. Това е така. Интересно ми е какво мислят повечето от хората по вапроса специално за новия Civic.
  6. Информацията е, че си поръчах цвят "Polished Metal Metallic" , който изглежда по следния начин: http://www.civinfo.com/wiki/images/d/dd/Civic2009grey.jpg , но този цвят е спрян в момента, как и доста други поне до края на годината от Хонда ДЕ.От вариантите, които остават двата цвята на които съм се спрял са Galaxy Gray и Milano Red.Цяла нощ се чудя на кои от двата да се спра. Много по лесно щеше да ми е ако ми бяха казали, че има само 1 цвят.
  7. Milano Red: Milano Red & Milano RedVS Galaxy Gray: Galaxy Gray & Galaxy Gray
  8. Здравейте.Пред мен е дилемата кой от двата Сивик-а да си избера. Дали си струва малко повече пари и малко по-голям разход за Honda Civic 1.8 i-VTEC/140к.с. (2008) или Civic 1.4i-DSi Comfort (2008) който е с 83 к.с. И двата са бензинови и мисля да не ги газирам. Ако някои ги е карал да сподели впечатления.Мерси.
×
×
  • Създай нов...