Беселин 237 #1481 Отговорено 1 Август, 2012 Колеги какво става?Не пишете бисери нещо.Ето още един .Мой приятел автомонтьор обяснява естеството на работата си:-По цял ден маам с чука като идиот.В редките случаи, в които прибягвам до услугите му се въртя около него за да не ползва чука 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #1482 Отговорено 1 Август, 2012 Вчера отидох до Косер, прилично голям магазин, да търся автошампоан Sonax. Влизам и някаква русичка си говори по телефона. Приключи разговора и ме пита какво ще желая.- Имате ли някакъв автошампоан ? - питам аз.Позачуди се малко, извади ми ей такъв поглед и ми вика- Ще си къпете колата ?- Да..- Еми нямаме Ако я бях попитал за свещи, може би щеше да ме пита дали колата ми има рожден ден 13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1483 Отговорено 3 Август, 2012 Колегата сваля външния ремък на един Лексус. Гледам го си чертае как и от къде минава, уж да не го помни. Минавам и му показвам малката картинка с ремъците отдясно на капака, и му казвам: - По хубаво от япончетата не мож го нарисува! По тъпа физиономия скоро не бях виждал :D 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #1484 Отговорено 14 Август, 2012 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11344511719075751&f1=details... четете допълнителната информация 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #1485 Отговорено 14 Август, 2012 Ай стига бе.... 6-яйца станали на 6 пиленца... То в светлинния тунел е топло сигурно... Че и жена му е минала все едно лазерни процедури там. :D . " We speak English and Russian. ." и забележете че е харесано над 1600 пъти в Фейса... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #1486 Отговорено 14 Август, 2012 ХаХа,баси CLK-то.Не че е кофти...ама баси селските хвалби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Joro_kz 2 #1487 Отговорено 16 Август, 2012 хахаха тъкмо щях да го пускам тоя пуст мерцедес , не знаех че толкова много вървят... явно сме избрали грешната марка хахах.. "Както си караше нормално и взе че даде рязко газ получи се светлинен тунел ушите ми заглъхнаха поглеждам към колегата няма го хващам аз волана и гледам онзи на задната седалка викам му кво става бре искам казва да се возя като куфар в багажника без чувства ми каза той" ей тва направо ме разби :Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lionhearth 2 #1488 Отговорено 17 Август, 2012 ето нещо подобно като на мерцедеса : Линк п.п.: малко е дълго за четене.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Joro_kz 2 #1489 Отговорено 18 Август, 2012 тъкмо и аз щях да я пускам ама от карса... е тоя пич е луд направо сцепи мрака... ходи на всякъде , гони се с нея с една кофа цимент в багажника бие ОПЕЛ ОМЕГА!!! на бати си мишо иии.. абе общо взето да се чувстват поздравени всички от село Сумер.... бахти излагацията... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
karis4o 0 #1490 Отговорено 19 Август, 2012 ето нещо подобно като на мерцедеса : Линк п.п.: малко е дълго за четене.... хаха Резачка за дърва марка хонда 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6ko 331 #1491 Отговорено 28 Август, 2012 леле ама тва с резачката кърти :lol: :lol: Гуми: Вида СПОРТ :o жал ми е за Хондата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #1492 Отговорено 4 Септември, 2012 http://zamunda.net/forums.php?action=viewtopic&topicid=166102Продавам магаре около 10 годишно женскоГодина на 'производство' 2002Цена която му търся е 300 лв с каруцата... Кротко е и работи като трябва... Можете да си вършите работа с него.Регион - ПлевенТелефон 0886 607008Преди някой да ми оспами темата - да , сериозна е и моля да няма спам. Цената която търся за животното не е надута, а дори е доста евтина, тъй като го продавам в комплект с каруцата му.При интерес - звъннете да се разберем. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petar40o 1 #1493 Отговорено 4 Септември, 2012 (Редактирано) Разговор по мобилен телефон със сервиз на Хонда: Добър ден-След колко време трябва да си сменя маслото на колата ???Добър ден-Госпожо в сервизната книжка на колата пише кога да си смените маслото.А в книжката къде пиши колко километра съм минала Редактирано 4 Септември, 2012 от petar40o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #1494 Отговорено 9 Септември, 2012 http://www.cars.bg/u769650това някои за маитап ли го е написал или човека просто привлича клиентите 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Joro_kz 2 #1495 Отговорено 11 Септември, 2012 а тоя магарето дава ли го на части или...? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #1496 Отговорено 13 Септември, 2012 Хванах се малко да разнасям пици на клетите американски семейства. Абе забелязвам, че 4-ма от 5-те шофери (всичките с лични коли) караме Хонда. Накрая се изръсва мениджъра с Хонда Елемент. Викам си "Ебаси кефа тука всички са яко зарибени хондаджии" и го бъзикам " Еее к'во става тука всички караме Хонда". В отговор получих следното "Емиии налага се" + тъжна физиономия. СТРЕС И ПОТРЕС! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Joro_kz 2 #1497 Отговорено 29 Октомври, 2012 Днес видях една лада 1500... лада като лада ще си кажете.. Да ама НЕ , на задния прозорец имаше 2 надписа които просто ме потресоха... единият беше Fuck new models , i'm ridin old school , а другият вече е много популярен из Казанлък всеки втори го има.. та така де надписа беше "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА".. но първият просто ме остави без думи... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #1498 Отговорено 6 Ноември, 2012 Здравейте колеги! Моля да ме извините ако не съм уцелил раздела.Накратко - фабричните фарове светят слабо дори и с Осран Найтбрейкър-а .....С осраНи крушки - толкоз 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1499 Отговорено 9 Ноември, 2012 (Редактирано) И аз така ги наричам - ОСРАН! Проектирани са да издържат малко и да се купуват често... 20 годишни стенлита не е*ават да горят "Бате, колъта р'боти к'ат на три силиндара..." (Субару "Джъсти" - трицилиндрово) Редактирано 9 Ноември, 2012 от pamo 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TINA.K 3 #1500 Отговорено 1 Януари, 2013 (Редактирано) Ta podoben slu4ai i edin takav sased vijda na Golf 16V emblemkata otzad i pita : -Tova na 16 volta li e be ? Същия лаф пусна и големия ми син миналата година (тогава на 11г възраст). Прибирам го от училище с колата и както си се возим пред нас същото Мондео като нашето и той се цепи: "Ей, мамо глей тая кола е като нашата. Друг цвят е, ама и тя е 16 волта." При което аз почвам да се хиля като идиот, чак отбих колата и спрях да си се насмея на спокойствие, а детето седи и ми се чуди защо така се смея. Аз естествено 15 минути при опит да му обясня, такъв смях ме напушва, че ... После като разправях на мъжа ми пак така - и двамата с детето се заливахме от смях, докато успеем да разкажем случката и лафа ни отне бая време. Сега вече не ми е смешно, но тогава ... Мъжа ми чак попита какво смешно сме яли. Редактирано 1 Януари, 2013 от TINA.K 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #1501 Отговорено 3 Януари, 2013 (Редактирано) Поне веднъж в седмицата засичам един Голф 3 (не се базикам с колата), на който е поставена доста голяма лепенка отзад: "Ебач на любопитни" />/> П.П. Все се каня да го снимам. Като го направя, задължително в темата със снимките. Редактирано 3 Януари, 2013 от Bai_Georgi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dnt```` 3 #1502 Отговорено 14 Януари, 2013 http://imgur.com/4x4Pv Пред Скай Сити го заснех това... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krugan1984 46 #1503 Отговорено 22 Януари, 2013 Бисер от един познат: "- Начи, като си инсталирам драйвери на мишката и тя става безжична!" :D 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adolf 44 #1504 Отговорено 22 Януари, 2013 (Редактирано) Американка кара 220 километра на първа скорост,Снимките са направени от застрахователния агент.Този Ситроен С4 е бил нает от американка, която го е карала от Будапеща до Печ (220 км.) През целия път тя е карала колата на първа предавка,убедена, че колата е автоматик..... http://www.unclego.e...%BE%D1%81%D1%82 Редактирано 22 Януари, 2013 от adolf 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #1505 Отговорено 10 Февруари, 2013 Поздрави на колегата, ако си познае обявата До сега само за ауспух не бях чувал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #1506 Отговорено 13 Февруари, 2013 Сетих се още един бисерСааб 9000 - Егати това 9000сс ли е?Къде го събраха тоя двигател?Източника - роднина 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #1507 Отговорено 18 Февруари, 2013 Технологията "Матричен лъч светлина" (Matrix Beam Lighting), разработена от Audi, не е съвместима с правилата на Националната администрация по безопасността на пътното движение (NHTSA), съобщава Automotive News, цитирайки шефа на отдела за осветителна техника и електроника на немската фирма Щефан Берлиц. ...... Възможно е закона забраняващ въпросните фарове да е в контрадикция с някои от "древните" закони или пък самите фарове са на по-високо технологично ниво отвъд разбиранията на янките. Ето още некои от тях: -В Пенсакола, Флорида, жителите са задължени винаги да имат в себе си поне 10 долара. -В Провидънс, Роуд Айлънд, закон забранява на магазините да продават в неделя четка и паста за зъби на един и същ купувач. -В Соутън Шоурз, Калифорния, закон забранява карането на ролкови кънки по хайвер. -В Стерлинг, Колорадо не можете да пуснете котката си навън „без светлоотразители отзад“. -В Юрика, Илинойс, мъжете с мустаци нямат право да целуват жени. -В Девън, Флорида, е забранено да ходите назад след залез слънце. -В Кармел, Калифорния яденето на сладолед на публично място се третира като сексуален тормоз. -В Лехай, Небраска, има изключително глупав закон, забраняващ търговията с дупка на геврек. -В Меса, Аризона, не се разрешава да пушите на по-малко от 5 метра от обществени сгради. Дотук нищо странно, но законът допуска изключения, ако си купите специален лиценз. -В Ню Брайтън, Аризона, пожарните коли нямат право да карат с над 25 м/ч. Дори и ако бързат за пожар. -В Джаспър, Алабама, съпругът няма право да бие съпругата си с бухалка, чийто диаметър е по-дебел от средния му пръст. -В Минесота е забранено да спите гол -В Мичиган жена не може се да подстригва без съгласието на мъжа си -В Мобил, Алабама, шофьорите на камиони нямат право да подсвиркват на жени с обувки с ниски токчета. -Монтана е регламентирала т. нар. „мисионерска“ като единствената законна сексуална поза. -Там освен това е забранено да се уринира, гледайки нагоре, в неделя -И освен това не може да возите в колата си овце без овчар. -В баровете в Небраска можете да си поръчате бира, но само ако поръчате и супа -И освен това ви заплашва арест, ако се разхълцате в църква. -В щата, който няма излаз на море и океан, е забранено да ловите китове, както и да пътувате на камила. -В Ню Арк, Ню Джърси, продажбата на сладолед без предписание на лекар се разрешава до 18.00 часа -Взривяването на ядрено устройство в Калифорния се наказва с 500 долара глоба. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #1508 Отговорено 18 Февруари, 2013 До сега само за ауспух не бях чувал. А за какво си чувал, защото "Ауспух" си е напълно грамотно написано? !!! Може би твоя пост е за "Бисери" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
za6o 18 #1509 Отговорено 20 Февруари, 2013 До сега само за ауспух не бях чувал. А за какво си чувал, защото "Ауспух" си е напълно грамотно написано? Може би твоя пост е за "Бисери" че ауспуха вдига мощността с 15% не самата дума Нищо, ще черпиш една бира и ще ти простим 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #1510 Отговорено 20 Февруари, 2013 @Вен_РВ1456ВС Така е, неграмотен съм и за "Бисери". Затова даже сам съм го сложил в темата да ми се посмееш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda26 6 #1511 Отговорено 25 Февруари, 2013 Един познат гледа таблото на Ауди 80 май беше, и вика егати тва ауди е до 12 000 оборота .. после се сети че било часовник 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milchik 21 #1512 Отговорено 2 Март, 2013 няма такава изцепка... преставяш ли си ако часовника беше не 12 а 24 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #1513 Отговорено 2 Март, 2013 Случайно го видях в една обява. Май беше в продавалника :Продавач: Продавам фарове за хонда сивик 5 генерация.Кандидат купувач: Ще станат ли за Акорд ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullkiller 51 #1514 Отговорено 13 Март, 2013 Smart ForTwo 0.600 kупе, употребяван , нов внос 4,000 ЛЕВА (възможност за бартер) Година Януари 2000 Мощност 54 к.с. Брой врати 2/3 врати Цвят Жълт Допълнителна информация sqda6 i kara6 mnogo dobro sastoqnie i vinetka za cqlata 2013 godina i sam mu slagal i turbo ot 1100lv i e registriran vsi4ko e 6est.moji i barter za honda prelud !!!/> Тук е цялата обява... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daria 37 #1515 Отговорено 5 Април, 2013 Цитирам "Ейй с тея табелки на хонда клуба вдигна с 10 коня" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hri100p3n43v 3 #1516 Отговорено 15 Април, 2013 (Редактирано) Е това ме разби Редактирано 15 Април, 2013 от hri100p3n43v 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #1517 Отговорено 27 Април, 2013 (Редактирано) **Все пак и двете коли са ежедневки , като едната се кара ...** :blink:/>:lol:/> Редактирано 27 Април, 2013 от kvd74 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #1518 Отговорено 27 Април, 2013 (Редактирано) Е , редактирай го пак , да се знае от кой е . /> /> /> Сега разбирам какво съм написал всъщност . За мен има разлика между придвижване , шофиране и каране . Придвижване - нов шофер или блондинка предимно . Движи се там с колкото може в някаква лента и си отдъхва като стигне . Гледа да не позлва колата в лошо време . Возене - 90% от водачите на пътя . Скоростта е горе долу с ограничението , коне с капаци са . Виновни са за около 60% от ситуацийте на пътя - не гледат 2 пъти в огледалото , ползват си предимството по дефолт , прибират се в дясно само с мигач - ако ги изпреварваш от там лошо за теб ... Каране - тука са малко хора . Колата не е просто двигател с гуми , а начин на живот . Всичката газ и ако в завоя не олекне волана, следващия път се влиза по - бързо /> Не един ме е питал " Да не сме на Гранд Туризмо " ? Предимно шофьори са в тази група . Писва ти да се возиш и гледаш да стигнеш . От лява лента десен завой си е ежедневие . Не ти пука от времето - запали ли колата целта е ясна /> И да не съм офф - едно приятелче ми гледа разпънката в коша и вика " сега и едни крила да ти сглобят и си готов " /> Изтече времето за редакция . Някой да слее 2та поста . Исках да добавя само , че не застрашавам чужд живот , ако не ме засекът . Също така пускам правилно пресичщите пешеходци , дори и в Перник . Случвало се е да завивам рязко под 45 градуса , след като съм спрял на пешеходната , за да накарам психопата зад мен в другата лента да спре и да предпазя човека . Също така не засичам и учебни коли и не им давам зор . Както и на тези със стикер за " млад шофьор " . Не съм психопат все пак . Това обаче не се отнася за нахални камиони , бусове и автобуси на моменти . Хората в рейса не са виновни , че водача му е олигофрен , но само те могат да променят това , а за другите си имам застраховка все пак /> Редактирано 11 Август, 2013 от Phunki Слети мнения :) 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1519 Отговорено 8 Юни, 2013 Из разговор между Руснаци:В Събота работят само светофарите... и българите! :D 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #1520 Отговорено 13 Юни, 2013 (Редактирано) аман от голфаджии Uploaded with ImageShack.us Редактирано 13 Юни, 2013 от NesTea 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове