Matheo 3 #241 Отговорено 22 Май, 2008 Честит рожден ден и от мен. Да си жив и здрав, и нека те радва много колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хари7 0 #242 Отговорено 22 Май, 2008 4естит рожден ден от ме и, от Бат"Коко ,4е гледам и тои 4ете темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lari I 0 #243 Отговорено 22 Май, 2008 Ч.Р.Д. и скоро на крака.Весело изкарване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tols #244 Отговорено 22 Май, 2008 Много благодаря на всички за пожеланията Много се радвам за колегата Varnata който днес се здоби с нова машина Хонда сивик 5 ген. витек 160 коня голяма красотааааааааааааа Преди малко дойде да ми се похвали в понеделник ще я регистрира и ще я видим на показ Николае! ДА ТИ Е ЧЕСТИТА И СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ Я КАРАШ! Много се радвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dundeeee 0 #245 Отговорено 23 Май, 2008 Пфу най-сетне си поправих компа и съм отново на линия. Доста време не бях влизал и доста неща гледам са се случили. Кои приятни, кои по-неприятни. Tols как ще стане тай бее?? Бързо да се оправяшПоздрави на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VTec-FEN 0 #246 Отговорено 23 Май, 2008 кажeте му нормално ли е да видя тук във виена баба да кара хонда интегра typeR???? вече дори и бабите знаят какво да карат хахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #247 Отговорено 24 Май, 2008 кажeте му нормално ли е да видя тук във виена баба да кара хонда интегра typeR???? вече дори и бабите знаят какво да карат хахахаНяма страшноооо. И край мен в Щатите летят лелки и бабки в Honda или Acura. Лошо няма, ама само едно не им харесвам - шибани автоматици са! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dundeeee 0 #248 Отговорено 24 Май, 2008 Честно казано автоматика никак не е лош. Особенно за градска среда. И пак можеш да си го ръчкаш до 9000 оборота . Единствения проблем е да свикнеш . А относно лелките... евала . Както каза колегата, знаят какво да карат. :)tols чакаме новини от операцията! Дано всичко е минало перфектно. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VTec-FEN 0 #249 Отговорено 24 Май, 2008 Честно казано автоматика никак не е лош. Особенно за градска среда. И пак можеш да си го ръчкаш до 9000 оборота . Единствения проблем е да свикнеш . А относно лелките... евала . Както каза колегата, знаят какво да карат. :)tols чакаме новини от операцията! Дано всичко е минало перфектно. Поздрави. относно автоматика вярно че за градски условия е сумер но все пак да не забравяме че друго си е да сриташ съединителя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #250 Отговорено 24 Май, 2008 (Редактирано) кажeте му нормално ли е да видя тук във виена баба да кара хонда интегра typeR???? вече дори и бабите знаят какво да карат хахахаАз като си чаках на светофара един ден тука и до мене спря един NSX и като поогледах колата реших да видя кой я кара. Е направо останах като гръмнат. Караше я няква 60-70 годишна бабка . За малко да отворя прозореца да ходя да говоря с нея да разменя GSR-a за NSX-a, че на нея вече не и трябва Редактирано 24 Май, 2008 от lz2lps Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #251 Отговорено 26 Май, 2008 Е аз кво да кажа като тука в Ohio, всяка втора кола е Хонда, само че наистина тея автоматици са ебати простотията.П.П. От два дена дебна шевчето да ми даде да направя едно кръгче с неговия Nissan 350Z, ама нещо не му се иска да ми го дава. Все за 4 месеца ще успея да го навия Поздрави от Ohio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #252 Отговорено 26 Май, 2008 Добре е щом се оправяш гипс, гипс , ко да се прави ! Значи да те очакваме на националната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #253 Отговорено 27 Май, 2008 Ами до колкото се познавам....... май,май ще съм там Куцук..... куцук Само дето брат ми ще ме вози с неговата Хондавелна,няма как да карам моита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gearborn #254 Отговорено 27 Май, 2008 Абе, вие вече срещи не правите ли? Или ако не е Толс да ви събере, никъде няма да мръднете И кво се разлигавихте с тия автоматици, ръчката си е ръчка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #255 Отговорено 28 Май, 2008 Някакви предложения за събота 07.06.08 да се водим към Узана за националната?Ще има ли организация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #256 Отговорено 28 Май, 2008 (Редактирано) Драги Гиарборн, срещи не правим защото имаме работа. Когато ние ги правихме вас, Ви нямаше никакви. И не на последно място, приятелю не се заяждам ама смени си подписа с пикаещото човече. Много дразни. Редактирано 28 Май, 2008 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #257 Отговорено 28 Май, 2008 (Редактирано) Няма да е лпшо да се водим към Узана,ако има такива които,ще пътуват събота Специално аз ще мога само в събота да съм там и ще е гот, ако се водим п.с: Matheo стига с това,какво било преди,какво било сега Важното е, че се увеличаваме и ставаме повече и повече фенове от Търново Поздрави и се надявам да се видим на националната,че аз направо откачам в нас Редактирано 28 Май, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTec-FEN #258 Отговорено 29 Май, 2008 само ако знаете как ви завиждам че ще ходите на узана направо откачам от яд че не сам си в БГ и ще изтарва това събиране.... но кво да се прави пойелавам ви високи обороти и после ще разказвате Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #259 Отговорено 1 Юни, 2008 ае да се запиша и аз в Търновската тема че съм новичак ако имам късмет и пари ... ше се оди на Узана ае поздрави и утивам на раота че закъснявам ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #260 Отговорено 1 Юни, 2008 Нека направим една среща в сряда, за да се разберем колко хора ще сме на Узана. 19.30 ч. Ла Скала мисля, че е добро място. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tols #261 Отговорено 1 Юни, 2008 Идеята е много добра,но аз няма да мога да пресъствам на срещата в сряда по обесними пречини! Но ще се чуя с някои от вас да разбера,какво сте се разбрали Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #262 Отговорено 3 Юни, 2008 (Редактирано) Къде изчезнахте всички бе хора?!Няма живот в темата! Редактирано 3 Юни, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #263 Отговорено 3 Юни, 2008 Къде изчезнахте всички бе хора?!Няма живот в темата! Ами като те няма да им даваш зор, хората си почиват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #264 Отговорено 3 Юни, 2008 аз мога да съм там в 19 : 30 не ми е проблем ще се радвам ако не съм сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #265 Отговорено 4 Юни, 2008 Срещата остава 19.30 Ла Скала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_Tols_ 0 #266 Отговорено 4 Юни, 2008 Там ще съм и аз до довечера колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #267 Отговорено 4 Юни, 2008 съжелявам че не можах да доида днес на срещата но първо че ем задържаха на работа и второ карах бащами на банкет че ще жули здраво човека ... но за националната се надявам да съм там в целия си блясък !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #268 Отговорено 5 Юни, 2008 Здравейте!В събота ще се видим на националната Узана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любча 0 #269 Отговорено 11 Юни, 2008 Кво става в таа тема бре, баси мъртвилото, къде сте бе хора? По морето ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MaMyTa #270 Отговорено 11 Юни, 2008 кво море няя пари за ляп и за бензин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #271 Отговорено 11 Юни, 2008 (Редактирано) Тук сме споко Една малка час,които бяхме на националната от Търновските фенчета Разбира се без бебе Дел Сол Гипсчо няма как да кара Редактирано 11 Юни, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #272 Отговорено 14 Юни, 2008 всичко хубууу ама рекса има нужда от доваршителни работи така че банкова сметка и такива работи няя оставям ама ако има желаещи парични средства приемам всякакви !!!)))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #273 Отговорено 16 Юни, 2008 Тази сутрин бях неприятно изненадан от липсата на вси4ки надписи и емблеми Хонда от задния ми капак ! Искрено се надявам да не е колега от форума...А на боклука, който ги е изкъртил, мога само да му пожелая да го срещна някъде. Да видя кой ще е мераклията, който ще си сложи емблема АкордКупе, нямам търпение да се запозная с него ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #274 Отговорено 17 Юни, 2008 (Редактирано) Тази сутрин бях неприятно изненадан от липсата на вси4ки надписи и емблеми Хонда от задния ми капак ! Искрено се надявам да не е колега от форума...А на боклука, който ги е изкъртил, мога само да му пожелая да го срещна някъде. Да видя кой ще е мераклията, който ще си сложи емблема АкордКупе, нямам търпение да се запозная с него !Хей колега това с емблемата е гадно и на мен тук в Бургас,може би някои келеш ми смъкна задната,че се наложи да си купя нова и сега,ако ти кажа как съм я залепил,нема махане п.с: Поздрави от Бургас,радвам се че се видяхме на националната Редактирано 17 Юни, 2008 от daddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #275 Отговорено 22 Юни, 2008 Хи хи хи! Търновската тема се налага да я търся с търсачката вече Къде сте бе хора Затъжих се вече за вас п.с:Вече почнах да се движа с Хондавелката из града Крачето вече се оправя Сега съм с по малко гипсче,което ми дава възможност да си карам колата Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ghostkiller 1 #276 Отговорено 22 Юни, 2008 Здравейте,пичове!Още една Хонда ще джитка от време на време в Търново Respect! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любча 0 #277 Отговорено 26 Юни, 2008 (Редактирано) п.с: Скоро време мислия да се съберем,че се позабравихме Ми, айде де Редактирано 26 Юни, 2008 от gearborn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tols #278 Отговорено 4 Юли, 2008 Хе хе! Живи ли сте бе хора? Стопли се времето и никои не седи на компа Всеки разтрива Хондавелката и се е юрнал да почива някаде Аиде живнете малко дееееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest micro #279 Отговорено 5 Юли, 2008 Чух за един пич който се занимавал с газови уредби (някъде около КАТ)-Ицо,какво ви е мнението за него?Отдавна го нема там май.Има само строежи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любча 0 #280 Отговорено 9 Юли, 2008 Само циганин ще сложи газ на V-TEC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове