Jump to content

Most_Wanted

Фен
 • Content Count

  1537
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

180 Good

About Most_Wanted

 • Rank
  Опитен

Profile Information

 • Кара
  Сивик 1.6 EP2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Велико Търново

Contact Methods

 • Skype
  jordan_typer

Recent Profile Visitors

10525 profile views
 1. Наклдките са от Англия. Поръчах ги по-погрешка за 1.6 бензин, но имат малка разлика и за това ги продавам. Цената им е 41 паунда и ги давам на тази цена без да си слагам доставката до България. Моделите за които стават: Accord 4-Door Sedan 1998-2001 1.6i Accord 4-Door Sedan 2001-2003 1.6i Accord 5-Door Hatchback 1999-2001 1.6i Accord 5-Door Hatchback 2001-2003 1.6i Civic 3-Door Hatchback 2001-2003 1.7 CTDi Civic 3-Door Hatchback 2003-2005 1.7 CTDi Civic 3-Door Hatchback 2003-2005 1.7 SPORT Civic 5-Door Hatchback 2003-2005 1.7 CTDi За хора от района на В. Търново лично предаване. тел: 0883336513
 2. За всеки който реши да се захваща с подобно начинание - за да си подкарате колата сами, без да се налага да се ходи по диагностики и да ви вземат луди пари. Сменя се компютъра, имобилайзера, ключ и бушонното табло под купето. Явно в бушонното табло има нещо което е свързано с цялата схеме и без да се смени, колата продължава да не разпознава ключа.
 3. Имам целия комплект - компютър, патрон с ключ и имобилайзер. Смених всичко, но зеления ключ мига на таблото и не иска да запали. Какво трябва да се направи? Имам и цяло бушонно табло, да не би и то да трябва да се смени? Отделно имам и двете кутийки: unit keyless entry i unit assy security, но те не би трябвало да имат някаква роля си мисля.
 4. Ако някой иска тениска на отбора да ми пише. Днес ми пристигна,но ми е малка.
 5. Някой знае ли какви показания трябва да дава TPS датчика на 1.6 бензин ? Че май се е бъгнал нещо.
 6. Колеги, да ви питам, предните спирачни апарати на Сивик 1,4 и 1,6 бензин еднакви ли са, при положение, че и двете май са със 262мм дискове?
 7. Много благодаря на колегата. Открих и в други сайтове подобен проблем. Решението е смяна на бушонната кутия под таблото и всичко се оправя.
 8. От доста време имам следния проблем с колата - Сивик 1,6. Един хубав ден колата спря да се отключва с централното (от дистанционното и с ключа), съответно не искаше да запали. След няколко дни, от само себе си се оправи, след което пак се прецака. Обиколих всички диагностики в Търново и на всякъде ми казват, че не знаят какво й е - комютъра бил ОК и всичко било ОК, и като цяло никой не разбира от Японски коли. Единственото решение беше да изключим имобилайзера, за да мога поне да си паля, но ми свети постоянно чека. Това е предисторията. Проблемите, които имам колата са свързани абсолютно всички заедно, защото на няколко пъти се оправяше и изчезваха всичките, но вече няма оправяне. Та почвам да изреждам: Не работи централното (нито от дистанционното, нито с ключа). Първа степен на чистачките не работи. Лампата в купето, при отворена врата не свети - ако я пусна ръчно свети. Сигнала за забравени фарове не работи. Лампата на таблото за отворен багажник не свети. Лампата за ръчната свети постоянно. Прекъсвачът удря на 5500 или малко по-рано дори. Всичко това, на няколко пъти се оправяше и всичко е свързано, но как и за това се обръщам към вас. Ако някой си има представа, нека сподели. Компютърът няма грешки (освен тази за имобилайзера вече). Всички бушони и т.н. е изрядно
 9. Естествено че Хондите могат да летят, все пак си имаме Honda Jet Иначе доста лошо започване на сезона. Дано ставаме все по-конкуренти.
 10. Не е акумулатор, батерия или чип. На следващия ден колата се отключи и запали и няколко дена нямаше проблем до днес, когато пак не иска да се отключи и съответно да запали. Централното дори и на ръка не работи, а когато пробвам да запаля ми свети ключа за имобилайзера. Проблема е някъде по токовете, но си нямам и най-малко идея къде да го търся. Със сигурност не е проблема в ключа, дистанционното или акумулатора. общо взето ако не се отключи с централното, явно има някаква защита и не иска да пали. (нямам аларма) Ако имате други идеи ще се радвам да споделите.
 11. Колега преди малко ми се появи проблем с паленето, като до тази сутрин не имала никакви наченки, че това ще се случи. Интересното е че при опит да си отключа колата с дистанционното, централното не се задейства, след което си я отключих ръчно и като седнах отказа да запали. Стартера си върти но до там. Има ли някаква връзка между централното и паленето - някой бушон или нещо такова. Всяко мнение ще ми е от полза за да мога утре максимално бързо да отстраня проблема.
 12. Пропилян ден. Не знам дали е мазохизъм, но продължавам да се надявам нещо да се промени и тая Хонда да тръгне най-накрая.
 13. Ето я новата машинка за сезон 2016 -
 14. Ако има фенове на отбора в момента има промоция на тениски на сайта им. Ако сме повече хора могат да излязат на около 50лв. за тениска. Ако има желаещи пишете и ако се съберем повече хора мога да направя една обща поръчка - http://www.mclarenstore.com/stores/mclaren/en/c/2-for-%C2%A330
 15. Днес е било още по-зле. Силно се надявам да стане някакво чудо и да покажат класа, но за момента положението не изглежда розово
×
×
 • Create New...