Jump to content

Most_Wanted

Фен
  • Мнения

    1537
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Most_Wanted

  1. Наклдките са от Англия. Поръчах ги по-погрешка за 1.6 бензин, но имат малка разлика и за това ги продавам. Цената им е 41 паунда и ги давам на тази цена без да си слагам доставката до България. Моделите за които стават: Accord 4-Door Sedan 1998-2001 1.6i Accord 4-Door Sedan 2001-2003 1.6i Accord 5-Door Hatchback 1999-2001 1.6i Accord 5-Door Hatchback 2001-2003 1.6i Civic 3-Door Hatchback 2001-2003 1.7 CTDi Civic 3-Door Hatchback 2003-2005 1.7 CTDi Civic 3-Door Hatchback 2003-2005 1.7 SPORT Civic 5-Door Hatchback 2003-2005 1.7 CTDi За хора от района на В. Търново лично предаване. тел: 0883336513
  2. За всеки който реши да се захваща с подобно начинание - за да си подкарате колата сами, без да се налага да се ходи по диагностики и да ви вземат луди пари. Сменя се компютъра, имобилайзера, ключ и бушонното табло под купето. Явно в бушонното табло има нещо което е свързано с цялата схеме и без да се смени, колата продължава да не разпознава ключа.
  3. Имам целия комплект - компютър, патрон с ключ и имобилайзер. Смених всичко, но зеления ключ мига на таблото и не иска да запали. Какво трябва да се направи? Имам и цяло бушонно табло, да не би и то да трябва да се смени? Отделно имам и двете кутийки: unit keyless entry i unit assy security, но те не би трябвало да имат някаква роля си мисля.
  4. Ако някой иска тениска на отбора да ми пише. Днес ми пристигна,но ми е малка.
  5. Някой знае ли какви показания трябва да дава TPS датчика на 1.6 бензин ? Че май се е бъгнал нещо.
  6. Колеги, да ви питам, предните спирачни апарати на Сивик 1,4 и 1,6 бензин еднакви ли са, при положение, че и двете май са със 262мм дискове?
  7. Много благодаря на колегата. Открих и в други сайтове подобен проблем. Решението е смяна на бушонната кутия под таблото и всичко се оправя.
  8. От доста време имам следния проблем с колата - Сивик 1,6. Един хубав ден колата спря да се отключва с централното (от дистанционното и с ключа), съответно не искаше да запали. След няколко дни, от само себе си се оправи, след което пак се прецака. Обиколих всички диагностики в Търново и на всякъде ми казват, че не знаят какво й е - комютъра бил ОК и всичко било ОК, и като цяло никой не разбира от Японски коли. Единственото решение беше да изключим имобилайзера, за да мога поне да си паля, но ми свети постоянно чека. Това е предисторията. Проблемите, които имам колата са свързани абсолютно всички заедно, защото на няколко пъти се оправяше и изчезваха всичките, но вече няма оправяне. Та почвам да изреждам: Не работи централното (нито от дистанционното, нито с ключа). Първа степен на чистачките не работи. Лампата в купето, при отворена врата не свети - ако я пусна ръчно свети. Сигнала за забравени фарове не работи. Лампата на таблото за отворен багажник не свети. Лампата за ръчната свети постоянно. Прекъсвачът удря на 5500 или малко по-рано дори. Всичко това, на няколко пъти се оправяше и всичко е свързано, но как и за това се обръщам към вас. Ако някой си има представа, нека сподели. Компютърът няма грешки (освен тази за имобилайзера вече). Всички бушони и т.н. е изрядно
  9. Естествено че Хондите могат да летят, все пак си имаме Honda Jet Иначе доста лошо започване на сезона. Дано ставаме все по-конкуренти.
  10. Не е акумулатор, батерия или чип. На следващия ден колата се отключи и запали и няколко дена нямаше проблем до днес, когато пак не иска да се отключи и съответно да запали. Централното дори и на ръка не работи, а когато пробвам да запаля ми свети ключа за имобилайзера. Проблема е някъде по токовете, но си нямам и най-малко идея къде да го търся. Със сигурност не е проблема в ключа, дистанционното или акумулатора. общо взето ако не се отключи с централното, явно има някаква защита и не иска да пали. (нямам аларма) Ако имате други идеи ще се радвам да споделите.
  11. Колега преди малко ми се появи проблем с паленето, като до тази сутрин не имала никакви наченки, че това ще се случи. Интересното е че при опит да си отключа колата с дистанционното, централното не се задейства, след което си я отключих ръчно и като седнах отказа да запали. Стартера си върти но до там. Има ли някаква връзка между централното и паленето - някой бушон или нещо такова. Всяко мнение ще ми е от полза за да мога утре максимално бързо да отстраня проблема.
  12. Пропилян ден. Не знам дали е мазохизъм, но продължавам да се надявам нещо да се промени и тая Хонда да тръгне най-накрая.
  13. Ето я новата машинка за сезон 2016 -
  14. Ако има фенове на отбора в момента има промоция на тениски на сайта им. Ако сме повече хора могат да излязат на около 50лв. за тениска. Ако има желаещи пишете и ако се съберем повече хора мога да направя една обща поръчка - http://www.mclarenstore.com/stores/mclaren/en/c/2-for-%C2%A330
  15. Днес е било още по-зле. Силно се надявам да стане някакво чудо и да покажат класа, но за момента положението не изглежда розово
  16. Колеги знам, че има отделна тема за видео, но смятам че това видео си заслужава отдела тема, с която да започне обратното броене до появата на новия Civic Type R Ето го и него: https://www.youtube.com/watch?v=i2KNFWW-PV4
  17. Е че той Царски освен да ме научи как се отсичат стълбове и билбордове, на друго едва ли ще ме научи.
  18. Не мога да си отговоря на въпроса щом няма да има писта, по какво Националната Хонда Среща ще се отличава примерно от Националната Среща на филателистите. Приятно изкарване колеги и дано поне организаторите разрешат да ударите по някой друг прекъсвач - ама не прекалявайте все пак, че ще има и други почиващи там!
  19. Колеги, продават ли се, нз точно как се казва, преходници към евробукса, за да мога да си сложа друго CD без да се налага да режа кабелите, че на няколко места питах и точно за този модел нямат.
  20. Въх.... хубави години бяха , а спомените са поизблендели, но все още си спомням за едни бавни дел соли :D
  21. Имало едно време един храбър и силен рицар. Той чул, че се е появил един голям и лош дракон, който опустошавал земите. Рицарят яхнал коня си и тръгнал да го търси. След доста време стигнал до една висока планина. Обиколил я и видял голяма пещера. Тогава викнал в пещерата с всичка сила: - Е-е-ей, драконе, излизай да се бием на живот и смърт! - Добре, де, добре, ще се бием, щом искаш - чул се глас отвисоко - само че спри да ми крещиш в гъза!
  22. Колеги имам няколко въпроса. Може и да са коментирани, ама 30 страници няма кога да ги чета пък търсачката на тоя форум все едно аз съм я правил и т.н.. Та да си питам. Фаровете на хеч с 4 врати същите ли са като на хеч с 2 врати и фаровете с лупи след фейса стават ли за модела преди фейса и ако стават трябва ли да се преправя нещо по буксите. Другото което ме интересува е какъв е размера на говорителите в предните и задните врати.
  23. Most_Wanted

    Видео

    Който иска такава вода: http://vbox7.com/play:c2ec84bf02
  24. 118 за 10мин, че съм на работа
×
×
  • Създай нов...