Jump to content

ghostkiller

Фен
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно ghostkiller

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 6.07.1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    ВТ,Рз
  1. Здравейте,искам да попитам на кого е бялото купе с черните джанти? (РА .... АХ)?Ако може да ми драсне едно л.с. !!!
  2. Подкрепям activity Всички видяхме парите за Мануела къде отидоха,да не говорим,че един от GSM операторите след проверката показа,че няма нито един лев преведен от SMS-и.И на мен ми се иска да помогна на всеки изпаднал в нужда човек,ама вече само за децата на загинали полицаи пращам SMS-и (по лични причини). Тва тука вече са лигавщини...
  3. Евала!Аз имам проблем със счупен плъзгач на парното и с тея снимки ми стана вече много ясно кое-къде и как!
  4. КОЛЕГИ!ИМА РЕШЕНИЕ НА ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ И ПРИТЕСНЕНИЯ!Вика му се "автокаско".Може да си мислите,че затваряте некви пари,ама си спестявате доста нерви за в бъдеще.
  5. Добре,хайде дайте мнение за гума до 100 лв.,която е подходяща за мокро,хлъзгаво и киша.Щото не се знае колко сняг ще падне тази зима,а и се предполага,че почти веднага се хвърля луга и снегът се превръща в киша.
  6. Мене ме кефи женската от "тройката" ;)P.S.В колко часа е тва предаване,да го чуя за кво става на въпрос?
  7. Летните ми гуми са 175/65/14 и се чудя за зимата дали тоя размер или по-високи е по-добре... P.S. guni,тея KUMHO от къде?
  8. Хонда Сивик d15z1-става въпрос за дясна полуоска +карето (втора употреба)Пича,от когото ги взех,ми каза че проверявал цените,и ново каре под 100 лева и нова полуоска под 150 лева нямало,за двете ми иска 100 лв. Какво ще кажете?
  9. Радарите минават технически преглед,слага им се стикер с датата и така до следващия преглед.При всяко засичане на скоростта се засича и час и дата,така че,El Muchacho,ако беше погледнал часът на радара,а не стикера,нямаше да се оплакваш,че са те измамили,щото не ми се вярва някой да седне и да човърка софтуеър и т.н.Приеми факта,че наистина си бил с 71 км/ч.
  10. НЕЩА,КОИТО Е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО ДА КАЖЕШ,АКО СИ МНОГО ПИЯН: 1.Няма да стане,женен съм... 2.Не,не,стига ми толкова,не ми сипвай! 3.Сори,ама не си мой тип... 4.Предлагам да не се бием,а да поговорим... 5.Абсурд е да пикая до дървото.Няма ли тоалетна някъде тука? 6.Ще тръгвам,че сутринта съм на работа...
  11. Аз пък вече изкарах една седмица на Кранево в много мързел и бира...
  12. Нямам билет,но предполагам,че и на място ще мога да си взема,как мислите?И кои са подгряващи групи?П.П. Почнах да се възбуждам...
  13. Не мога да ви разбера-куките тва,куките онова,подкупи и т.н. и т.н....Повече от половината ви мнения тука описват как сте нарушили някакви правила,как сте "прецакали" куките,колко големи "играчи" сте!Ако не сте в нарушение,няма за какво да ви глобят при проверка,друг е въпроса,че Вие сте си виновни,че ви искат пари-като ви е страх да не ви вземат точките при явни нарушения така ше е.А вие знаете,че полицейските заплати хич,ама хич не са големи,и разчитате,че с пари ще се измъкнете. Имате късмет,че не съм катаджия,че нямаше да има прошка!
  14. Вече не ме интересува,ще си джиткам на бянзинP.S. Не съм виждал циганин с Хонда...
×
×
  • Създай нов...