Jump to content

JK_HONDA

Фен
 • Content Count

  554
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Neutral

About JK_HONDA

 • Rank
  Потребител
 • Birthday September 19

Profile Information

 • Кара
  Civic
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

10756 profile views
 1. Къде трябва да ти я докарам. Можеш ли да ми оставиш телефон.
 2. Здравейте колеги! Тъй ,като реших да сменя ,малкия Д14 с нещо, малко по-голямо и най-лесния вариант беше Б18 от друга англичанка. Стигнах до етапа в който ми остана да напъхам Б18-ката в коша ,но до колкото съм запознат ,трябва да се преправи част от инсталацията. Мотора (Б18) е с цялата си инсталация,както и ЕЦУ-то ,но съм доста скаран с ел.системата и нямам идея ,кое точно трябва да се преправи и как. Имам всички кабели от купето(колата е с десен волан) ,но не знам дали трябва да се ползва някаква част от тях или не. Опитах да проверя в нета ,но или аз не съм търсил точно или просто няма информация. Извинявам се ,ако темата не е за тук.... Благодаря на всеки ,който може да помогне.
 3. Малко по-различни фарове! Гъвкави дневни светлини....
 4. Дръжката е гланцова,но с една водна шкурка и спрей (мат ,колкото да покрие), стават все едно така са произведени!
 5. Аз ,също го имах този проблем,но с предните дръжки! Взех си нови(не оригинални)! Ако,правилата позволяват ,ще сложа линк ,на сайта от който ги взех! Като качество ,не са зле,аз лично от 2 години си ги ползвам и нямам оплакване! Трябваше, малко да се отнеме материал ,там където ,се поставя ключалката,защото след като дръпнеш дръжката опира и не иска да се прибере докрай....
 6. При мен беше същото, нов акумулатор и всичко е 6...прекъснала клетка...в движение без симптоми... Точно преди 1 или 2 седмици. Същото нещо се получи и при мен ,върти здраво ,но се чува само почукване от стартера. Оказа се ,че моят ,който е само на 2 години(варта), имаше не повече от 4 или 5 волта заряд в него е сдал багажа. Смяна с нов и нямам грижи.....
 7. Това: HONDA Civic D15 D16 EG EK 92-00 Silicone Radiator Hose ,сега на колко ще дойде? п.п. Изчисти си и пощата!
 8. Аз намерих следното решени... Накрайник! Резбата,която е 16, ще бъде намалена на 14 с резба,каквато е нужна (1.5)! Всичко останало съвпада и няма нужда от друга манипулация!
 9. Извинявам се ,че повдигам по-стара тема,но какъв е номера на тия накрайници ,че съм в страшен филм с тях....
 10. Тези градуси са адски много ,дори и за 3 мин. Първо ,не знам от къде ще има човек ,печка с работна температура на 370 градуса. Дори и да има ,това не е температурата за тая работа...... Както и 225,също е много голяма. Аз моите ,както съм и написал бяха сложени на 130 или 150 градуса за по 4 минути ,като ги поставих върху дъска за рязане (дървена) и хартия за печене отгоре и..... И бяха идеални ,след това!
 11. Живи и здрави колеги и колежки! Нека да има повече здраве,другото каквото дойде....... :)
×
×
 • Create New...