Jump to content

Krelion

Фен
 • Content Count

  1245
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Neutral

About Krelion

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 11/12/1983

Profile Information

 • Кара
  CR-V
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София/Сливен

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Skype
  krelion_h

Recent Profile Visitors

9946 profile views
 1. Много здраве Паце!Другото го можеш
 2. В момента работя в MONBAT.Ако имате нужда от акумулатори - 20% за всички съфорумци
 3. Да ти отговоря за бронята.Първо я демонтирай.Вдигаш капака, махаш пластмасовите клипси на бронята.Лягаш под колата и развиваш двата болта които държат бронята за купето.После въртиш волана в крайно положение в едната посока и развиваш видата под калника, после и на другия калник.Гледай да сте двама за да не падне бронята на земята.Издърпваш я внимателно напред.Първо погледни ламарината на самия калник - там където са видите за бронята.Ако се е огънала я натисни нагоре да заеме правилно положение.Другото място за регулиране е две ламаринки под двата фара които придържат бронята отпред.Може да се регулират.Развий малко, повдигни ги нагоре и пак завий.Монтирай бронята.
 4. Благодаря Ви колеги, не мислих, че толкова хора ще им хареса! Ако искате да ни гледате на живо, на 4-ти Февруари свирим в София в клуб 3 уши!Повече инфо на фейсбук страницата: http://www.facebook.com/Invisible.Dreams
 5. Пичове, заради съмнения за манипулация на вота, на всички пратили глас са пратили е-мейл с потвърждение!Ако харесвате песента, моля подвърдете гласа си! Благодаря Ви!
 6. Гласуването е чак до 30-ти!Предаването нямам идея...Като разбера ще пиша!
 7. Благодаря на всички ВИ!Успяхме да се изкачим на първото място!Ей това са Хондаджиите - задружни!Такива трябва да бъдем винаги!!!
 8. Барабаниста ни е от СЗ брат....така, че ще дойдем
 9. Колегата Станчо е прав! Всички групи там са добри, гласувайте по ваше осмотрение разбира се!Идеята е, че с много хора тук сме приятели и ще се радвам много ако ни подкрепите.Песни може да слушате тук: http://soundcloud.com/search?q%5Bfulltext%5D=invisible+dreamsСвирим и в доста клубове най-вече в София.Ако имате интерес: http://www.facebook.com/Invisible.Dreams - има ъпдейти за всички участия, ще се радвам да се видим!
 10. Здравейте колеги! Много от вас знаят, че освен маняк по Хондите се занимавам и с музика.И в тази връзка имам една молба към Вас! Групата ми се бори за участие в предаването Денис и Приятели по Канал 1.Във връзка с това участва в класация с гласуване в сайта на предаването.Моля всички които имат желание да гласуват за Хондаджийската банда! Групата е: INVISIBLE DREAMS песента: THE CAGE. Музиката е Нео Метъл, сигурен съм, че ще се хареса на рокаджиите! Имат нужда само от имейл на който ще получите само потвърждение, че сте гласували, няма спам!Това е линка: http://www.denisandfriends.com/?go=competitionПредварително благодаря на всички!!!!
 11. bravo bratle za guminetkite

 12. Да си кара Голфа шефа на Фолксваген.Предпочитам автомобил със собствено излъчване и уникалност.Оборудван с изпитани технологий, а не клиширана кутия на която и се прави само фейслифт от 20 години с двоен съединител.Имам своите резерви за новия Сивик, но това е защото винаги имам прекалено високи очаквания.И все пак я предпочитам от абсолютно всички в сегмента
 13. Ъп Зимата идва, никой ли не иска перфектни гуми с джанти?
×
×
 • Create New...