Jump to content

Юлиян Петров

Фен
  • Мнения

    173
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Юлиян Петров

  • Ранг
    DJ Рамбо

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    гр. Пловдив
  1. Здравейте! Имам Сивик англичанка 1999г. D14Z3 . Купих я с неработещ ABS и мисля да сменя ABS блока. Въпросът ми е, ще стане ли такъв блок от всяка англичанка или трябва да търся конкретен блок? Ако има някакво значение, колата е със задни дискови спирачки, като прадишния собственик твърдеше, че така е излязла от завода, а не са монтирани допълнително. Моля дайте някакви съвети или насоки!
  2. Пламене, все ще намеря въпросната дръжка втора ръка, но ще трябва упорито да позвъня на 10-тина търговеца, няма да получа снимки и ако не ми хареса доставеното, ще си платя доставката на дръжката в двете посоки. Аз лично не вярвам, че лесно ще се намери такава дръжка в перфектно състояние, все пак това е пластмаса на 16-17 години, какво може да се очаква от нея!? Що се отнася до линк, предпочитам да не поствам, за да не се сметне като реклама. Като изпишете "дръжка за хонда сивик" в google, при изображения ще попаднете на снимката на дръжката, съответно и на сайта. Искам да попитам също, на живо новата дръжка също така гланцова ли е като на снимката на JK_HONDA или е матова?
  3. Здравейте, карам Сивик 6 генерация англичанка и имам проблем с дръжките на вратите. Знаете, че много се чупят, което им е хроничен проблем. Въпросът ми е някой купувал ли си е нова дръжка и какви са му впечатленията за нея. В момента ми се налага да сменя задна външна дясна и поподнах на сайт в нета, където се продават нови по 35лв., не знам обаче, какво ще е качеството.
  4. Здравейте! Подарявам горна и долна помпи за съединител за Хонда Акорд 6 генерация. Акорда е с мотор F20B6 1998г. Помпите са за ревизия. Не съм ги отварял и не знам състоянието им вътре. Който има нужда от такива и иска да си ги отвори и ревизира, да пише. Бих предпочел да е от Пловдив, защото с Еконт не ми се занимава. Пишете на лични.
  5. На мен също ми се върти идеята за поставянето на автопилот, но на 6 генерация Англичанка. Имам идеята да монтирам автопилот от Сивик 5 генерация. Някой пробвал ли е подобно нещо и може ли да даде някакви съвети?
  6. Ето ги екземплярите: http://www.cars.bg/u760261 ; http://www.cars.bg/u764514 . Както някои от вас познаха - едната е от Пловдив.
  7. А не може ли просто да се купят запазени предна и задна броня втора ръка от Сивик след фейслифта, да се подменят и готово. Колкото и да струват броните, голяма част от инвестицията за тях ще се възвърне, след като се продадат старите брони. По този начин си спестяваме разглобяване на лайсни, пластмасови заварки и най- вече нерви. А недай си боже бояджията да е някой некадърник. В крайна сметка "евтиното излиза скъпо"!
  8. Хондите изглеждат като стокови и нямат никакви оптични тунинги, а само споменатите от мен разлики - броня, решетка (не знам дали има разлика в решетките на англичанките и останалите Хонди 6ген., затова не мога да преценя със сигурност), фарове, капак и предни калници. Бих постнал и линкове, но тъй като не знам дали е редно или позволено тук, по- добре да не го правя. Ако на някой му е любопитно и иска да види колите, може да му пратя линковете на лични.
  9. Колеги, за втори път се натъквам на обява за продажба на Хонда Сивик 6ген. англичанка, която с малко по- различен екстериор и по- конкретно колата е с фарове, броня, капак и др. на японка. Двата екземпляра, на които попаднах са преди фейслифта, ако въобще има значение това. Та, любопитно ми е, това някакви експерименти на собствениците на конкретните коли ли са или има такива екземпляри излезли от заводите на Хонда!?
  10. Радвам се, че си успял да си намериш работа, но ти все пак имаш техническо образовение, а моето е гимназиално. А за съжаление, където и да търсиш работа първоначално те оценяват според образованието и опита, а не по личностните ти качества или колко си перспективен.Оказва се, че колкото и да си кадърен, ако нямаш опит имаш две възможности: да те уреди близък и да се докажеш или да се намери някой, който да си търси хора, който изглеждат перспективни и е готов да им даде шанс. Аз нямам много познати в града като цяло, камо ли в тази сфера. Затова ми остава втория вариант. Той е много малко вероятно да се реализира, но пак е нещо. Още повече, че си знам интелектуалния багаж и си знам възможностите, остава само да се намери някой достатъчно смел, за да ми предложи работа в тази сфера, съответно и обучение.P.S. Извинявам се, че съм написал темата в грешен раздел!
  11. Здравейте, от много отдавна искам да се занимавам с автомонтьорство, но нямам опит, а всички сервизи търсят хора със стаж. Имам причина да си мисля, че ми се отдават нещата, но никога не съм се занимавал с ремонт на коли. Ако някой може да помогне да се развия в тази сфера или да даде съвет, да пише! От Пловдив съм.
  12. Подарявам....-преден калник - десен от Сивик Англичанка. Калникът е ударен.Имам непотребни неща като ключалка от багажник, моторче от чистачките и дръжка за предна-дясна врата (всичките са от англичанка). Всичките са повредени, но ако на някой му потрябва нещо да пише преди да съм ги изхвърлил!-спирачна течност Texaco Dot4 на 2г. отваряна е, но е почти пълна. -някакво масло Prista M10D срока му на експлоатация не е изтекъл, но не знам как е високозитета, защото е отваряно.-паста за пастиране 3М 09375, с изтекъл срок е , но не е използвана и бутилката е почти пълна. Ако на някой му потрябва..-Photo CD плеър Philips CDF-190. Не е висок клас, но е сравнително запазен. -тунер Hitachi FT-3500 напълно функциониращ. Който поиска снимки на тунера или плеъра мога да му пратя на и-мейл-а.И двата уреда не са за кола, а за домашно ползване. Ако нещо от споменатите неща ви трябва, моля пишете на e-mail: lorenco_86@abv.bg Предпочитам да ме търсят хора от гр.Пловдив или района, защото не ми се занимава с куриерски служби.Имайте в предвид, че аз желая да дам тези непотребни за мен неща на някого, на когото ще потрябват, а не на някого, който има за цел да ги вземе от мен и да ги даде на трети лица сцел някаква облага!Поздрави!
  13. Здравейте, продавам си Хондата - АнгличанкаТехнически данни: дата на производство август 1996г.; двигател D14A2 1.4i 90к.с., пробег около 150000км., централно заключване, ел.стъкла - предни, ел. огледала, серво, климатик, аларма, имобилайзер, цвят - черен металик. Много запазен интериор и есктериор.Колата е претърпяла катастрофа при предишния собственик но е ремонтирана. Ако имате предразсъдъци за такива неща, моля не звънете! Продава се или цялата за части, или да се ремонтира, стегне и експлоатира. Основни проблеми: НЯМА акумулатор и застраховка, десен - вътрешен накрайник за смяна, лагер на главина- отзад за смяна, има проблем с токовете на дясната врата (явно някакъв кабел се е прецакал, в резултат на което нищо на вратата вече не работи: колона, централно заключване, както и огледалото), увиснал таван, има една ролка за смяна, перката на климатика вие ужасно. Може да има и още нещо, но в момента не се сещам за друго. В общи линий е това, знам, че никак не са малко проблемите, но поне съм честен и не желая да има скрито - покрито. Пък и цената смятам, че е подобаваща...линк: http://www.cars.bg/u438814ЦЕНА 1500лв. Телефон за контакти 0883313174 - Юлиян или e-mail: lorenco_86@abv.bg Моля използвайте дадените начини за контакт, а не пишете в сайта, тъй като не влизам често!
  14. Ето ти мнението ми като шофйор. Общо взето...редовен си -караш, ако си нередовен - хващаш градския транспорт или вървиш с двойката, докато си платиш, каквото е нужно. Ако си нередовен и караш - като те хванат си приемаш вината и поемаш последствията. В конкретния случай е малко вероятно това да стане, защото въпросният господин работи за институцията, която трябва до го накаже. В малък град като Видин хората се познават и като въпросният господин се размине с патрулка само се поздравяват и се разминават. Евала!
×
×
  • Създай нов...