Jump to content

xrinik94

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

6 Neutral

Относно xrinik94

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 8 2008, 2.4 МТ , LPG
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колега как точно ги свали и от къде, линковете са неактивни . Това изписва на всеки линк от сайта който си пратил.
  2. И 2.4 тресе и вибрира на празен ход, не може да сбъркаш кога е включен климатика.
  3. Хора, стига сте му задавали въпроси защо иска да е 300 коня. той добре каза - има хора с ауди а3 ги правят по 400 коня. Защо ги правят ? Ми защото искат. Пита човека дали имате информация и детайли за такъв процес и модификации, явно нямате информация, не го спирайте и не го разпитвайте излишни неща. Иначе Xzon37 - Honda Power Performance са едни момчета, които се намират в близост до езерото в Дружба в София, на мен са ми споменавали вариант за слагане на турбо, може би те разбират и ще ти дадат акъл за варианти, части, цени и т.н.
  4. Аз минах от 19 на 17 - най-добрата инвестиция която съм правил за тази кола. Возията се смени все едно караш друга кола.
  5. Моята е 2008 и ми я писаха Евро 5 в КАТ след като видяха сертификат от Бултрако.
  6. Моята също е 2008, но от Бултрако ми издадоха сертификат, че е Евро 5. Колега за сравнение - аз си взех със същия мотор от собственик + навигация и блутут + газова + генерация (все хубави бонуси ) за няколко стотин лв по-малко, но беше на 200к км. Не забравяй и че ще има още разходи за регистрации, застраховки, винетки, данъци и т.н.
  7. Бавното запълване и спадане явно е нормално, при мен винаги е било така. Но забавената реакция на статус бара ме учуди, интересно дали нещо от електрониката може да се регулира/коригира ...
  8. Ами примерно на този клип ако се заслуша човек внимателно кога подава и отнема газ ще забележи, че доста бързо се отчита. А за второто измерване ми казаха, че се правело след почистването + като се изразходил пълен резервоар с бензин с една добавка която ми дадоха.
  9. Здравейте, вчера имах посещение в сервиз в който си харесах услуги за проверка на катализатор и реглаж на преден и заден мост. Обадиха ми се и ми казаха, че са направили реглаж, проверили и катализатора, но резултата показал, че е задръстен на около 90%. Предложиха ми услуга carbon cleaning/водородно почистване за 1 час, съгласих се. След шофиране вчера и днес обаче забелязах, че показването на моментния разход става със забавяне от порядъка на секунда и половина от натискането/отпускането на педала, като преди това мигновено се отчиташе на екрана. Сблъскъвали ли сте с подобен проблем, мнения от какво може да е, какво трябва да се погледне, пипне ? Благодаря.
  10. Градско - 10 Извънградско - 7 Смесено - 8,5
  11. Аз имам подобен проблем - 1,2 пъти в месеца максимум ми светва лампата за волана придружена и от лампата за LKAS и съответно не се включва LKAS докато не изгася двигателя и запаля отново, тогава няма лампи, няма и проблеми. И моя акумулатор ще е за смяна тази година, не знам дали имаме еднакъв проблем.
  12. Здравейте колеги, гледам, че има една тема в раздела за Акорд 7-ма генерация, където има доста коментари по темата. Та да питам за 8-ма генерация има ли хора, които са пробвали ремап, къде как защо, доволни ли са, има ли разлика, дали си струва, някой с газова дали е пробвал ... малко мнения ми се иска да събера : ) Благодаря.
  13. Продавам моторно масло Motul eco-lite 8100 0w20 Купено е преди месец, останали са 470 ml. Цена 10лв. Контакти - Николай 0878234520. Лично предаване за София, Младост 1.
  14. Натискаш MAIN бутона и трябва да се изключат зелените надписи за ACC и LKAS.
×
×
  • Създай нов...