Jump to content
mitaka0007

Ковид ,,ПАНДЕМИЯТА" и фактите+последствията около нея в 2024

Recommended Posts

Добър Ви ден колеги, и модератори на форума!

Темата  бе преди три години  заключена,  а се случиха ОЩЕ МНОГО неща, които промениха живота и здравето ни...

Аз, по стечение  на обстоятелствата и моята професия, се сблъсквам непрекъснато с ПОСЛЕДСТВИЯТА на станалото...

В Германия има страшно много хора с  висока степен на морал и квалификация, които ИЗВАДИХА на бял свят много ,,ИНТЕРЕСНИ" неща, водят се съдебни процеси и т.н... излизат все още страшни неща извършени с цинизъм от политици и медии, научни институти и т.н...

Ако имате желание, аз бих могъл в тази тема да ви ИНФОРМИРАМ с много факти, изследвания, линкове и т.н. за случилото се и СЕГАЩНИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ-  здравословните , моралните и юридическо/финансовите , коституционните  ....... 

Знам, че много от ВАС просто искат да затворят тази тъмна страница, а други са ,,ваксинирани" и одобряват станалите престъпления ( всеки има право на мнение!) , и искат да забравят за случилото се...! 

Мои близки хора пострадаха здравословно, и за мен  да се работи по разкриване и защита на ИСТИНАТА, е  много  важна част от моя живот... А, и за бъдещето на нашите деца:shutup:

Искате ли  го...?

Ще се радвам да чуя/прочета мненията ВИ

• Нагоре 2
  • Благодаря 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не искам да те насърчавам, защото неминуемо ще стане дума за политика, а тук е ... забранено - не знам защо?

Може би за да не си опъваме нервите, а форумът да е оазис в простотията.

Но истината трябва да се знае!

Лошото е че има много истини - въпрос на гледни точки.

464081862_8529320037182564_7397126469139633842_n.jpg

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...донякъде си прав, но нали  имаше поговорка ,,Когато фактите говорят и боговете мълчат ..!".... За съжаление голяма част от политиците в света се включиха в този  театър на злото  .... Колко истина, може да поеме човека? Се питам....

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Зависи от вътрешните устои на човека, а напоследък у мнозинството те са крехки.

Знаеш че "Познанието носи печал", а сега са времената на фалш-консуматорското щастие.

Истината боли и всеки нежелаещ да носи болката - бяга от нея.

Редактирано от ceco_accord
  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 2 часа, mitaka0007 написа:

Добър Ви ден колеги, и модератори на форума!

Аз, по стечение  на обстоятелствата и моята професия, се сблъсквам непрекъснато с ПОСЛЕДСТВИЯТА на станалото...

Здравейте!

Искам да попитам първо:

Каква е професията Ви и какво точно работите/се занимавате в Германия?

Благодаря!

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 12 минути, NikiG написа:

Здравейте!

Искам да попитам първо:

Каква е професията Ви и какво точно работите/се занимавате в Германия?

Благодаря!

Работя с деца.... Има ли значение? Нещата които мога да ви покажа и представям, са дело на специалисти в своите професии- медици, статистици, адвокати/юристи, социолози, психиатри, аналитици....

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Естествено, че има значение!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@mitaka0007 Давай, лично аз мисля, че ако има нещо за казване, то трябва да се каже. Всеки тук си има глава на раменете и ще може сам да си направи изводите. Лично аз си имам изградено мнение за така наречената ковид пандемия и имам желание да видя до къде ще стигне темата.

• Харесвам 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Благодаря на модератора за доверието! 

Ще помоля колегите, да бъдат също търпеливи и чувствителни към  мненията и ФАКТИТЕ, които ще ви поднасям ( CCord вече ме вкара в определена категория, НО за мен това е част от комуникацията и разбирането за свободно изразяване, без да се обиждаме или поднасяме ваимни обвинения!).... Не искам да създавам конфликти, а да ВНЕСА за тези от вас, които наистина чувстват, че много неща бяха опорочени, малко повече представа за станалото и случващото се все още , и като последствия.... ( много неща няма да се харесат , и за това ще ВИ помоля просто да подминавате тази тема...особенно, ако сте част от хората, които намират   случилото се за нормално...)

Всичко ще бъде отразявано от моя страна, като човек живеещ и преживял това в Германия!!!  

Все още обмислям план за  конструкция на темата, за да е възможно по-ясна и полезна- ЗА ТЕЗИ КОИТО ГИ ИНТЕРЕСУВАТ НАИСТИНА ФАКТИТЕ, ЗАЩОТО ПО ВРЕМЕ НА ,,ПАНДЕМИЯТА" БЕШЕ ЗАБРАНЕНО ДА ИМА НАУЧЕН  ДИСКУРС!!!- А, ТОВА Е ПАГУБНО ЗА НАУКАТА И ОБЩЕСТВОТО....!

До скоро

Редактирано от mitaka0007
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз чакам да видя какво ще поднесете като теза и писания. Имам интерес като ваксиниран и преболедувал на по-късен етап.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

За мен това беше експеримен за нещо по голямо, ковид направен изкуствено.

Ваксина според мен готова преди да е имаше ковид, лекарство никой не искаше да го прави лекуваха ни с хомеопатия.:worthy:

Преболедувах и първия и последния щам,първия преди още да обяват ковида,две седмици преди голямата истерия,просто никой не го наричаше ковид.

Последния  щам го боледувах с главобол 1 ден другите лежах та ме заболя гърба от това,и в лаболаторията за теста ме обявиха на 3 минута че съм болен.

Да имаше умрели да почиват в мир,повечето с много болести и без никаква имунна система,ковид удари точно там много силно.

При случайната ми среща  лекар с висока титла вирусолог,на въпроса ми изкуствено създадена ли е болеста,получих усмивка.

Тази  истерия която я виждам още по улиците хора с маски в градския парк,или сам човек в колата с маска.

Редактирано от CARPERA
  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 7 часа, mitaka0007 написа:

се още обмислям план за  конструкция на темата, за да е възможно по-ясна и полезна- ЗА ТЕЗИ КОИТО ГИ ИНТЕРЕСУВАТ НАИСТИНА ФАКТИТЕ, ЗАЩОТО ПО ВРЕМЕ НА ,,ПАНДЕМИЯТА" БЕШЕ ЗАБРАНЕНО ДА ИМА НАУЧЕН  ДИСКУРС!!!- А, ТОВА Е ПАГУБНО ЗА НАУКАТА И ОБЩЕСТВОТО....!

Мога да ти дам няколко опорни точки:

1. Ограничаването не само на научен, но и на всякакъв дискурс, противоречащ на една определена теза, който феномен може да разгледаш и като симптом за зараждането на евентуален тоталитарен или друг тип централизиран режим или модел на обществена организация.

2. Дискредитирането на цялата научната общност заради непочтените действия на определени нейни членове, и негативните последици от това: благоприятна почва за псевдонаука, конспирации и т.н.

3. Ролята на българския манталитет, предвид факта, че сме вече опарени от един тоталитарен режим и имаме по-скептични възгледи. В сравнение с германския манталитет и т.н.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека да започнем!

Не съм литературовед, и  изгубих през годините доста от езиковото ми и речево богатсво, и моля да не се ,,занасяме" в темите по  лексика , граматика и синтаксис...!

,,Пандемията" e многопластова... Ако има някаква положителна промяна в света, може би, един ден тя ще има специално място в учебниците  по история. Ще се опитам да не навлизам в тоталните научни обяснения, що за вирус е това, и  как дейстава, какво да ПРАВИМ, и как да се подчиняваме... За това бяха похарчени милиарди от долари и евро за масовото облъчване на населението по света! И този масова манипулация функционира и до днес.  Не се учудвайте, че с гугул няма да намерите доста писания по темата- сключеното споразумение с правителствата се спазва и до днес... Фармакомплекса,  политически, военни и геополитически интереси  носят големи печалби на дигиталните монополисти....! 

Ще се върна 5 месеца назад, когато в Германия един почтен научен работник от института РКИ ( RKI) Робърт Кох Институт, в продължение на няколко месеца успя да изнесе над 10 GB инаформация, и да бъде предадена на независими журналисти. Това са така наречените ,,RKI- Протоколи" !

В тях се съдържат всички документи от кореспонденцията на политиците и научните среди в периода 2020/2023, доклади и т.н ...Те  ще бъдат допълнително споменати по-късно с навлизане в материята... На много от вас , които още  вярват в официалната теза, ще получат високо кръвно, защото ще разберат, че мерките са били политически поръчани, а не медицински обосновани, както се тръбеше ден и нощ!!!

Този научен институт играе голяма роля в  Ковидмерките! Запомнете това име..!  

За много от специалистите, журналистите и хората заети с отработването на ,,Пандемията"  които ще ви качвам тук , ще намерите с търсачките на гугъл

САМО негативни статии и манипулирани публикации...Това не е случайно! Повярвайте ми...  

с този линк към платформата X , ще намерите тези изнесени фейлове >

https://x.com/aya_velazquez/status/1815567564694515876

Ще Ви помоля, да не ми вярвате сляпо, и   видеата от youtube, които ще ви слагам тук, да превеждате на български с функциите, които предлага платформата !!! 

Не съм сигурен, колко ще продължи всичко, така, че ви моля и за търпение...

Скоро ще следват моите лични наблюдения и изживявания .... В  момента ще започна да преровям личният ми архив от 2020....

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, още ли дъвчете тази измислена измислица. Колко шаранчета клъвнаха, че и още кълват на голата кукичка, наречена ковидчо...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е па Доц. Мангъров си го каза още в началото: нема се плашите всички ще го изкараме тоя грип, едни малко по-тежко, други крайно тежко ... трети лекичко.  Това е! проблема беше липсата на адекватна лекарска помощ и яката паника, в следствие на което го отнесаха хронично болните и слаби хора. 
Та за какво е тая тема след като ще се постват линкчета към други платформи. mitaka0007 или казваш каквото имаш да казваш или не почваш въобще.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

#marto_bo

спокойно, RKI-протоколите ще бъдат често споменавани от мен, и този линк е за тези, които ще кажат, че това не е истина.... Всеки, който, който има съмнения, ще може да се убеди сам, като си ги свали и преведе с изкуствен интелект... и се убеди сам!

Нещата са много сериозни, и за това желая, да изградя и поднеса  наличната информация по възможно най-добрият начин.... ! 

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажи си каквото ти тежи - ще ти олекне.

Но го дозирай балансирано, защото виждаш, вече има и негативни реакции - ако те трогват де.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"- Учителю, какъв е смисъла на всичко това?

- Смисъла е да не си отрежеш пръстите! Аз съм учител по трудово обучение!"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иначе и аз го изкарах и с изключение на денят в който кашлях кръв, нищо ново, което да не ми се е случвало.

И бе доста нелепо и комично, но за съжаление - "Без трагедия няма комедия". Мир на прахът им на починалите, а военният термин е "косвени жертви". Познавах такива - 100% всеки познава. 

Приемам го като тест на системите и цивилизацията, а относно криминалното (което няма да бъде преследвано и наказано), както се казва - "следете парите".

Казва се и друго: "Ако убиеш 3-ма души си масов убиец, а ако убиеш 3 милиона, тогава си завоевател. 

Кой пише историята - за кого и с каква цел ????

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@mitaka0007, на мен ми е интересно, какво ще напишеш. Ще следя темата ти. 

Може ли в началото да обобщиш с няколко изречения, какво е било, какво е сега и какво ни очаква. След това ще даваш подробности, за да докажеш думите си, за тези които не вярват.

Благодаря за отделеното време да събереш тази информация и да я споделиш с нас! 

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще започна първо с моето лично мнение за ,,виросо": 

- Първоначално в нашите среди се твърдеше, че такъв вирус няма.... Аз по характер съм много скептичен, и сам си търсех и намирах обяснения...

Covid го има! ( Той е създаден да напада уязвимите неща в имунната  система на човек- всеки си има своята генетика, и е слаб на определени места- и точно тези биват атакувани, НО при определени обстоятелства ....! ) Даже го има документиран в патенти от кръговете, които после спечелиха с него  много пари- патентите са заявени   преди да се ,,появи" на световната сцена....! ( доказателствата ще ги видите във видеата, които ще ви представям/ в много от тях има и линкове към официалните правителствени или ведомствени, институционни сайтовe и НЕЗАВИСИМИ медии!) Сега обаче, да ви предупредя- аз непрекъснато се сблъсквам с изтрити сайтове и файлове по тази тема- ЦЕНЗУРАТА продължава и до днес.... 

В зимата на 2020 бях в интензивен контакт с една моя стара ,,неосъществена"  любов, която работеше като лекар инфекционист в интензивното на  клиника  в Северна Германия...  С нея и до днес сме в  много добър контакт, въпреки, че тя ми разказа, как е ,,ваксинирала" много моряци  в тези две години ( на мен ми се обръщаше стомаха от това..)...Тя се тревожеше , че може да ме хване  ковида , и децата ми, и  да съм бил разумен  и.н.     ,,...Митко, знам, че си на другото мнение, но това , което виждам по моите пациенти тук, е някакъв много особен вирус... Това не е нормално... Ето, аз вече съм с две игли и нищо ми няма....!..."  В същото време се свързвах редовно с моя най-добър приятел в България, който е завърщил биология, а има и много добра всеобща култура и преценка за хора и ситуации... Той беше на 100 % убеден ,че двама негови колеги имат психични проблеми след прекарването на ковид ( първият , и най-силен вариант).... Паралелно  бях вече дълбоко в социалните ни канали  създадох връзки  , в търсене на ИСТИНАТА....Прекарвах с часове в нета..УЖАС!  Попадах, често и на други медици от НАШАТА страна, които описваха подобни картини.... А, аз се лутах още , а лудницата тук подпалена от медиите и политиците се разрастваше... В средите ни се бяха образували експертни групи, които непрекъснато анализираха, запаметяваха , оценяваха  даваната информация от официалните източници, като RKI, Паул Ерлих Институт, Министерствата на здравеоспазането , ,,Официалните Медии"/ купениете би било правилно.... И, непрекъснато излизаха противоречия!  Лъжи, буквални манипулации на данни... Аз бях потресен, защото бях живял с друга представа за немската точност и коректност......! 

По стечение на обстоятелствата, седмици по-късно се запознах с Хайке, 55 възпитателка в детска градина...Разпознах я веднага, още като я видях как си носеше маската....! След  минута контакт и разпознаване на приятел, тя ми разказа със сълзи на очи следното  ,,.... Дими, баща ми( 84 г. дотогава здрав и без големи болежки ) лежи в интензивното с изрязани  на половина вътрешности... Тя и брат й, били изгонени от бащиният им дом, защото те го обеждавали да не се ,,ваксинира" ....По това време вече навсякъде се плюеше по медиите за тези , които са скептични, и всички ни изкарваха нацисти и антиционисти, психопати и.н  ( това за Германия са най-тежките думи..)...  Баща й ги нарекъл мръсни фашисти, напуснете моя дом...! ...та, три седмици по-късно той получава рак/бързоразвиващ се,...  набожда се още веднъж  ... после още два вида рак ( тя не можа точно да ми даде точната диагноза..май беше с панкреас ...ох, тежко ми става докато пиша) лежи на умиране в накакво истерично състояние ....

В Телеграм влязах в най-голямата група за немскоговорящи ,,Impf Opfer" Жертви на ваксината, един вид... Тази група растеше главоломно със стартирането на ,,ваксинационната кампания" от страна на правителствата в Германия и Австрия... Такива неща четох там, че със  седмици не можех да спя...  В тази група имаше много хора от медицинският сектор ( аз станах експерт да разпознавам по стила на изразяване и лексика, кой е от тези среди)... Та, представете си медицински сестри, акушерки,   лекари, санитари, персонал от бърза помощ, гледачи от старческите домове.... Всеки описваше преживяното.... Други описваха трагедиите на съпрузи, деца, лели, дядовци, .., как се разболяват тежко, умират  дни след иглата, и биват изхвърлени като кучета от личният им лекар,  само   при споменаването на думите  ,,от ваксината ли е докторе"..?!   Създадоха даже една интерактивна карта, където, като се кликне/натисне иконката на определен старчески дом от картата на Германия и се виждаше, колко стари хора са умряли бързо след идването на ,, екипите по ваксинация" през седмицата...   Това беше моето ежедневие, по едно време не издържах, и се изключих на 80% от групите... За себе си бях взел решение, че предпочитам да ме хване мен и семейството ковид, отколкото да си сложа  Файзер .... И това беше правилното решение!  

Вкъщи имахме големи пререкания с жена ми...Тя беше обзета от паниката и беше на ръба ... Аз редовно й  давах screenshots ( тя отхвърляше всичко, и наричаше  ги fake, всеки може да пише в интернет , каквото си иска и т.н бла бла...) с каква ли не информация, и доста от групата с жертвите ,  за да я върна към размисъл... Усещах една голяма опастност във въздуха....

Сега става интересно- в началото на 2021 имаше родителска среща за голямото, и , тя трябваше да си прави тест, приготви маска...И да се подпише в протокола на класната, за да може властите при положителна проба след това, да вкарат всички семейства в карантина..Ужас... Там, тя забелязала няколко родителя, които  роптали и не били съгласни децата  да носят маски и да се тестват всекидневно... След края на родителската среща, тези 4-5  родителя се отделили в коридора и започнали да си говорят... Моята дама хванала някои специфични израза   употребявани и от мен , и решила да  застане до тях и да послуша за какво си говорят... И чула следното от   - Медицинска сестра от много голям старчески дом, с над 15 годишен опит разказва...,, такова умиране на стари хора, никога не е имало...Умираха  като мухи ,седмица след масовото ,,ваксиниране"....." и  т.н  .... Тя си дойде  вкъщи , и ми разказа случката... А, аз я попитах  : - Ето, ти вече от месеци не ми вярваш, тази майка я познаваш още от първи клас, и знаеш, че е напълно  коректна ... Сега чу ли със собствените ти уши от очевидец, че описаните в скрииншотовете ми истории са ИСТИНА...?! 

Само да ви спомена, че всички тези умрели скоропостижно стари хора са вписани, като умрели от Covid в статистиката...  само няколко човека успяха да направят аутопсия ( съдебна аутопсия струва между 15-18 000 евро) на техните близки... Но, резултатите ще ви ракажа по нататък....

...следва продължение

p.s търпение, темата е ОГРОМНА 

• Харесвам 1
  • Благодаря 4
  • Надолу 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
На 10.12.2024 г. at 18:07, DAN_DAN написа:

и имам желание да видя до къде ще стигне темата

Аз също, и на мен би ми било интересно.

На 12.12.2024 г. at 9:14, ruil4o написа:

и какво ни очаква

Или колегата трябва да е Нострадамус или Ванга, или да е някой от "големите".......................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

......... Не знам дали ви е известно името на проф.  Sucharit Bhakdi? Ще го видите  по- късно във частите на симпозиома в Бундестага( парламента на Германия)... Той беше първият, който изрази тревога, когато политиците заедно с RKI и  PEI  ( Паул Ерлих Институт отговорен за надзираването на лекарствените средства за Германия), започнаха да подготвят населението с ,, радостната" новина, че  е намерена ,,бързо,, ваксина  на mNRA  основа, и скоро  ще ви спасим от виросо.... Та неговото първо видео ще ми остане в паметта за цял живот! В него той с насълзени oчи и треперещ глас обясняваше, какво се случва в човешкото тяло, когато навлязат в него прочутите спайкпротеини....На мен направо ми се смрази кръвта... а, не само и на мен.... Последваха още няколко такива секвенции, и youtube му изтри канала.... Той стана един вид водител на съпротивата срещу тази генна терапия( интересно, че преди да се появи ,,Пандемията" това лечение и технология се водеше Гкато ГЕННА ТЕРАПИЯ, и изведнъж  го преименуваха във ,,ВАКСИНА"?!)... И от тогава се опитват да го вкарат в затвора... нещата, които той сподели с НАС , се оказаха на 100% ИСТИНА... Особенно часта, с промените на имунната система на човека, изградена в милиони години еволюция, когато  изкуственото й  донастройване   донася тотално спадане на нейната ефективност, за сметка на някаква малко по-висока и непълно доказана защита срещу  Covid, и невъможни да се предвидят други последствия... Това го виждаме непрекъснато, не само в моя личен живот, но и в статистиките от последните 3 години... Такова покачване на болничните , НИКОГА не е имало в немската история...! Също дълга подтема... 

Един интересен факт-  В  2022  Немската Пенсионна Каса, след дълги години на минус ( всяка година с по няколкостотин миллиона евро дотация) излезе с 2,1 милиарда на плюс.... как стават такива чудеса?! Спомнете си, кои части от населението първо бяха ,,ваксинирани" с новите препарати....!? 

В същото време, тук стана някакъв Ад за неселението... Аз следях и особенно редовно обстановката в Австрия( там живее моята любима братовчедка , които са набодени всички и вече имаха по три пъти отново Корона, а тя добричката и от тогава сърдечни проблеми...) България и Испания, чрез моите хора.... Помня и как Д-р. Мангъров го изкарваха шарлатан...Това ставаше с абсолютно всички специалисти, дръзнали да изявят някакви съмнения относно опасноста на вируса или мерките на правителството или каквото и да е било....

Паниката и агресивноста в населението се подклаждаха всеки ден от ПЛАТЕНИТЕ медиии,  и новите политически владетели на сцената(  Меркел се сбогува и предаде щафетата на Социалистите и Зелените Фашисти  ( аз до 2019 гласувах само за тях, за което се срамувам и до днес!...)_... БЕШЕ УЖАСНО! Ние организирахме непрекъснато протести...и полицията беше страшно жестока..биха  бременна, много стари хора, даже деца... Трима човека бяха убити от тях, и прокuратурата не намери  естествено  виновни... ! После  ги осъждаха набързо за съпротива срещу полицията...!!! Такова нещо не сте виждали, повярвайте ми! Мирни нормални хора от средната класа, които винаги са били примерни гражадани, 50% над 60 г. предимно от Източна Германия, хора преживяли  вече една диктартура,  бяха третирани като мръсни псета, само защото знаеха за масовото умиране след иглата, и искахме да прекратим тази свинщина*, а  помните ли кадрите от Kанада, Австралия..? Усетих дъхът на 1933 , БУКВАЛНО, ...и не само аз..._).. Помните ли паметната нощ на 10 Януари 1997  около Парламента в София ...?  Това е детско парти, в сравнение на тези неща , които аз преживях и видях по време на ,,Пандемията"... Бъдете особенно внимателни с полициата в Бавария- те бяха най брутални и садистични в побоищата ...!!! Аз тогава се спомних, че най-големите психопати и сатрапи от националносоциалистите са също от Южна Германия...

Тотална цензура навсякъде, във Фейсбук и другите социални мрежи се триеше и изхвърляше непрекъснато... За това се бяха дали много пари, и ангажирани хиляди работници ,  да има тотално наблюдение на активноста в нета!  Даже и България беше с  подоба цензура...

Сега се опитайте да запомните тези имена!

Prof. Dr. Christian Drosten ( главен научен съветник на немското правителство)  и Prof.  Anthony S. Fauci ( същата функция за Америка, но с много повече власт...)

Те бяха начело на  святата научната Талибанска общност срещу Covid, а някакси се оказаха и въвлечени в неговото развитие....?!

,,Неваксинираните в газова камера"  , гласи този надпис от 2021 г.     и     неочакван мор след масова ,,ваксинация" в един университет, документиран от техен колега...

148676.jpg

154485.jpg

• Благодаря 2
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да си направя сам Off topic.... 

Вчера сортирах над два часа архивите,... и май не ми понесе добре...! Извинявам се за емоционалните ми изблици по-горе! Това не помага в моята тема...

Желанието ми е, колкото се може повече яснота в тази сложна афера,  и емоциите трябва да се сдържат.... 

Ето ви една официална статистика за случаите на грип през годините в Германия. С черно са смъртните случаи. Правили ви впечатление , как изчезва  през годините, когато се въведоха масово навсякъде PCR ( за който Проф. Дростен има официален патент за Covid PCR  теста ...) и антигенните тестове и едни милиарди пари на данъкоплатците изчезнаха  за тях ( малка Австрия с 5,2 милиарда евро..., жената на известен политик там с няколко центъра за тестове.. и т.н ...?  какво може дасе е случило....? Всеки сам да си прави изводите...   

IMG_20231208_080316.jpg

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втората графика е свързана с официалните болнични дни на немските работници... Забелязвате ли особенности...?!

IMG_20240205_113404.jpg

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шведите (и тякои други де) по-спокойно го даваха.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, ceco_accord написа:

Шведите (и тякои други де) по-спокойно го даваха.

Това е вярно, техният ,,Дростен"  се беше опълчил на Covid-Диктатурата от Брюксел... Даже написа книга преди една година... Оказа се, обаче, че в Швеция  партидите на ..ваксините" са били с доста слаба рецептура... Имаше такъв анализ от датски специалисти... По-късно ще стане може би, и реч за тях...

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пишеш имена на латиница! Да не ни баннат форума?! хахах

давай пък...

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 7 минути, ruil4o написа:

Пишеш имена на латиница! Да не ни баннат форума?! хахах

давай пък...

Извинявам се!  Но, така скептиците ще могат да намерят в нета бързо въпросните протагонисти.... Ще се въздържам да пиша на латиница, освен, ако не получа благословията от модератора....:unsure:

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 59 минути, mitaka0007 написа:

Това е вярно, техният ,,Дростен"  се беше опълчил на Covid-Диктатурата.

И ние си имаме - Мангъров. Той каквото можа, направи - за мислещите.

При нас основният фактор разбира се бе недоверието към властите, което си е вече генотип за съжаление, но - "така сме си послали".

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мистерията ,,Висока смъртност" , и моите размисли .....

Този израз се използва непрекъснато, за да аргументират и оправдаят мерките по време на ,,Пандемията".  В Протоколите на RKI ясно се вижда , че в началото експертите оценяват ситуацията, като не по-опасна от грипните епидемии - на графиката горе, вие видяхте, че  жертвите на грипа изведнъж изчезват през тези две години...??? ( после , след политическият натиск , си променят ,,мнението" и т.н ...) ... И все пак, много от нас се сблъскаха със случаи на умрели от Covid ( особенно от първата версия)-  ИНТЕРЕСНО! Например, средната възраст на починалите в Германия бе 82 г.. , като да не забравим, че имаше добавката ,,С или ОТ Covid" , като и до ден днешен ТОВА не желаят да бъде точно дефинирано... Защото , ще изникнат безброй още въпроси....???  

Ако си спомняте, в началото на 2020 СЗО издаде специален протокол за лечение на Covid 19, който за страните от EU беше задължителен за всички клиники! И лекарите бяха под заплаха от репресии, ако не изпълняват точно него....

Сега, преди да продължим, ще ви помоля да си спомните, дали хората ( Бог да ги прости) ,които вие знаете , че са починали вследствие на вируса , са били лекувани с този Протокол, и дали са били включени на машините за обдишване...?  

Докато вие се  борите с вашите спомени, ще ви разкажа следната история: -   В красива Швейцария по това време се провежда един научен експеримент, в който жителите  на няколко старчески дома са разделени на две групи, като на едната група се дават високи дози витамин D3 , а на другите ,, нормални"... Резултатите са впечатлаващи, НО изведнъж и внезапно всичко бива спряно, и експеримента се прекратява, без да се дадът обяснения....!

За да не си мислите, че гледам едностранно на това, ще ви спомена за бившият съпруг ( човек живял  изключително нездравословно, данъчен съветник,  любител на големи порции месо, особенно вурстове  и хубав алкохол , с над 120 кг , на моята  бивша колежка Сузане, който умира на 60 г. по това време... За една седмица бива повален, но той не желаел да ходи в болница, и казал на синовете си, че сам ще се оправя..., та го намерил единият от тях  мъртав в жилището му...)... Та тази моя колежка и приятелка, на която се опитах да й разказвам за възможните опасности от ,,ваксината", ми даваше винаги за  пример нейният бивш мъж, и ...да ....  ... Срещнах я пак това лято.... 2023 била за нея ужасна.... Развила рак и била месеци на терапии.... Случайност?!   Дано

По онова време на истерията,  един американски специалист публикува видео, в което обвиняваше европейските си колеги, че масово увреждат пациентите, като и за най-малките проблеми им вкарват тръбата в гърлото, И  ИЗПОЛЗВАТ  ВИСОКИ СТОЙНОСТИ НА НАЛЯГАНЕТО за обдишване , което увреждало страшно  дробовете.... ??? Това го потвърдиха преди известно време  и няколко немски специалиста... НО, това го има в протоколите за лечение ,  и никой няма право да лекува пациентите с мерки извън тях....! ( между другото, такова обдишване на пациент е златна мина за всяка клиника в Германия... някъде се споменаваше, каква е сумата..дано я намеря...!).......За състоянието на немските клиники, след здравните реформи  от  последните 15 години, няма да говоря, НО са постоянно в борба за оцеляване...!

Освен това в този протокол са вписани коктейли от медикаменти, които предизвикват много въпроси....!?! Не съм лекар, и за това ще избягна да навлизам в тази материя....! НО, след като попаднах на едно интересно изявление относно този микс от медикаменти и тяхното въздействие , се подготвях цяла седмица да науча наизуст въпросите с наименованията и т.н , и се обадих на мой много добър приятел и честна душа, който по онова време работеше  в операционните зали на една от най-големите и известни  клиники в Германия.... След увъртане , и няколко пъти споменаването на: - ,,...Митко, ти не си медик, не можеш да  вникнеш в тези  комплексни проблеми..." ( и тук е прав, разбира се!),  но мен ме интересуваше, дали изявленията на неговия колега от видеото,  са основателни ? -той подтвърди, да така е, това което е споменал , този колега, НО  на нас ни се нарежа как да лекуваме,....и т.н   Сложно! Не исках да го тормозя повече, че им се беше се родило първото и дългочакано дете преди няколко  месеца... 

Преди 2 или 3 месeца ми попадна едно видео ( ще трябва да ви го изровя) на лекар пулмолог, който работи или водеше специална белодробна  клиника или интензивно отделение , който каза следните неща:

Според неговата практика и анализ на статистиките от тези корона дни, най-голямата част от умрелите пациенти се били  прекалено много и неправилно обдишвани... и в клиниките , където съвсем малко се е практикувало това, и броят на умрелите е значително по-малък...

И запомнете, скъпи колеги( неговият съвет),  АКО ВИ СЕ НАЛОЖИ ВАШИ БЛИЗКИ ДА БЪДАТ ОБДИШВАНИ, ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБРЪЩАТ   НЕПРЕКЪСНАТО , А ДА НЕ ЛЕЖАТ НЕПОДВИЖНО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ПО ГРЪБ!!!  ТАКА СЕ СЪБИРАЛА ВОДА В ДРОБОВЕТЕ, КОЯТО ДОВЕЖА ДО ..................!

.....следва продължение

правописни грешки ...
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди време гледах 1 игрален ангрийски филм по темата.

1 момиче работеше в "дом за настаняване" (не само възрастни) по време на ковид пандемията.

Там на 1 дежурство направо каталяса, да обръща 1 едър мъж, та повика на помощ 1 леко луд, комуто едвам обясни. От спешният мед-кол център я бяха "оставили на изчакване" цялата нощ.

Човека почина, тея я обвиниха и тя избяга с лудия - поне него да спаси от "системата".

Тежък, нискобюджетен, хипер реалистичен филм за здравеПогазването. Като се сетя за него ... Да не дава Бог!

Редактирано от ceco_accord

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ковида го създафоха американжите ...Едно че мн народ си замина и второ че това се трансформира в нещо мн мн голямо. Мое мнение е че хората се "изкривиха" психически. Не сме ние които бяхме. Нетърпимостта , агресията, избухливостта е вече в пъти по- голяма.

Това се превърна в някакво по вид психотропно оръжие.

Ваксина и да има и да няма все тая. Серума е вече в кръвта ни!

По- лошото е да ме решат след някоя друга година да пуснат пак нещо такова , от същия ранг , чак тогава аз лично ще хвана гората.

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, много верни  неща казваш!   ..... Но, нека изчакаме да ,,свърша" с моята презентация и ФАКТИТЕ- видеата където учените хора споделят числа и логически построени конструкции по темата, че са страшно много.... Не знам колко ще продължи, и дали....  Накрая съм замислил да направя и резюме... И ще се отдадем на ,,спекулациите"...? 

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е Проф. Др. Арне Бурхардт, първият патолог излязал публично да сигнализира за проблемите... Той умира при нещастни обстоятелства няколко седмици след тази среща!

Ще отбелязвам само за мен важните точки от този презентация!  

Направени над  75 аутопсии  на хора умрели в непосредствена  връзка след ,,ваксинирането"...( техните близки реагират и сигнализират за това и търсят неговата помощ)

След първите 5 разбира, че нещата са много сериозни и се свързва с колеги от съдебната медицина, които не желаят да се споменават имената им и да работят с него... ! Сещате се защо...?!

След първите атаки от страна на работещите за системата колеги, той събира между 10-12 колеги от различни научни дисциплини, с които да анализират комплексно намерените 

При 77%  от аутопсиите причините водят към  иглата,...като при под 50 годишните се очеретава още по-ясна насока за тяхната смърт... В началото биват почти само възрастни хора, като с напредването на  кампанията започва да пада възраста на пациентите... 

При 91%  от умрелите, в документацията на първата служебна аутопсия, се постановява естествена  смърт... Голяма част са получили  от  тях  ,,внезапна смърт"... Споменава че има припокриване на белезите от нормалните заболявания и тези предизвикани от ,,ваксината"... Че, всъщност е нямало значение от къде ще започне/влезе  инфекцията в тялото... Един вид това дали са носели  маски, е било в тези случаи без значение... 

Било е важно, да се разбере от къде са проникнали спайкпротеините в телата... Най-ярките следи ги намират в яйчниците и тестисите ... Опитват да се концентрират върху  последиците в дългострочен план за хората

21:25 минута .... снимка от здрав,  и от дясно на ваксиниран 29 г мъж , сърдечната му тъкан...  Веднъж увредени, клетките на сърцето никога повече не могат да се възтановят... 

25:22  минута... снимка от мозъка  на пациентка, 12 месеца след два пъти Модерна и едина Комирнати,  страдала от много силни въздействия след ,,ваксините"...

31:07 минута ...пак мозък , на мъж 50 г. , с увреждане... 11 часа  сутрината  игла, и вечерта инсулт...  след 39 дни умира...

35:00 минута... 38 г. мъж, ...обяснява защо много от ,,ваксинираните" изглеждат състарени... структури в кожата биват унищожени и т.н 

..и започва да обяснява, защо внезапно професионалните спортистите започват да губят сила, появяват се умора и отпадналост.... миокартдитис  се появява...и някой се самоубиват от отчаяние... Изброява симптомите....ВАЖНО-промяна в поведението и личноста на ,,ваксинираните" !   ....и смърт 5 до 10 години след това, вследствие на неоткритите поражения на сърцето ...

Само да добавя, че за голям късмет се оказа, че в много от партидите е имало много слаби дозировки, и само най-първите на пазара се оказаха най-смъртоносни...! Моля се за всички мои близки хора, които не взеха правилното решение!

за съжаление, автоматичният превод на български е ужасен...

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази тема започва да става някаква пропаганда против ваксините от всякакъв тип което е опасно най вече за децата. Моля модовете да вземат мерки.

Ако някой не иска да се ваксинира то това си е негов проблем, аз за толкова години не видях един да се ваксинира на сила освен клиповете в Русия (в тубата има бол). Всички сме виждали сектанти които отричат всичко човешко живеейки без да се къпят, бръснат и перът живеейки в комуни да не им се навреди на какво приличат. Ако някой НЕ иска да прави нещо защо това трябва да е на другите проблем?

• Нагоре 2
  • Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още от първия ред беше ясно че темата ще тръгне в подобна посока. Прозира модела на примитивната но ефективна съветска пропаганда, която ако намесва само политика ОК, ама при положение че се спекулира с човешкото здраве вече си става опасно. Нека този форум не става поредния проводник на разни .....

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   1 потребител

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...