note 401 #241 Отговорено 28 Юни, 2020 Точно това имам и аз предвид. В няколко теми вече се въздържам да кажа нещо, че да не ми се обиди някой. @tomekki - понеже в другата тема тръгна от луксозни возила като Акура, не мисля, че целта ти е да вземеш какъв да е таралясник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tomekki 3 #242 Отговорено 29 Юни, 2020 На тази сивата СРВ 2008 EXL ме притесни ръждата на това място (Мисля, че от снимката се вижда). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #243 Отговорено 29 Юни, 2020 Оо да, за това трябва да се внимава с Канадките, там има модели само на предно. Може червената затова да е по-евтина. Къде на снимката имаш предвид? Принципно щом в двигателния отсек има, представям си отдолу какво ще е. Ето ти една снимка на Канадския Сивик, за който говорих. За какво да се оглеждаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #244 Отговорено 29 Юни, 2020 Тази ръжда от снимката горе може да я намериш по всяка една кола, тя не е критерий за корозия на купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tomekki 3 #245 Отговорено 29 Юни, 2020 преди 53 минути, Bizzito написа: Оо да, за това трябва да се внимава с Канадките, там има модели само на предно. Може червената затова да е по-евтина. Къде на снимката имаш предвид? Принципно щом в двигателния отсек има, представям си отдолу какво ще е. Ето ти една снимка на Канадския Сивик, за който говорих. За какво да се оглеждаш. Ясноо, добре благодаря ти. Ще я огледам пак днес. И в САЩ има модели само на предно. А червената пише, че е All wheel drive, което е ок. Но не знам дали правилно ги изписва Карфакс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #246 Отговорено 29 Юни, 2020 Преди 3 часа, tomekki написа: FRONT WHEEL DRIVE W/ 4X4 А да не би това да значи Front wheel drive Wiithout 4x4 ? Тоест само предно? Относно тези две коли от Канада за ръжда не знам, но оборудването им не е топ.Нямат навигация. Сякаш не виждам и парктроник, а червената дори няма бутони отляво на волана. @note споменава панорама, но сякаш не видях. Ако не греша тази червената я имаше в темата за конкретни обяви, т.е. е възможно да стои отдавна.Ако е така е ясен знак,че нещо не й е наред, още повече ,че е фейслифт. Гарантирано и двете коли са претърпявали ПТП или не дай си боже наводнения.Вече в каква степен не знам, най-добре си плати десетина долара за подробен CARFAX репорт. Поне това е лесно за Северна Америка. Тук в Европа е безумно,че Хонда няма единна система и единствено,ако колата е влизала по сервизна акция може да са й записали километрите.Инак хвърляш боб, за да гадаеш. Подреди си приоритетите за това каква кола искаш. Аз взех CR-V 4 по следните доводи: 1.Първо ме грабна купето като визия 2.Имам 2 деца и в този клас това е най-просторния SUV 3.Надежден двигател, без особено капризи ,който ако обслужвам когато и както трябва вярвам, че ще се отблагодари както подобава. Ако исках много бърза кола щях да си карам още Ауди А6 или друго подобно. Помисли какъв тип шофьор си с оглед стила ти на каране. Относно бензиновия автомат, както ти каза @Krasi-mir и други колеги просто свикни да мачкаш педала на газта и си готов. Не се притеснявай да я вкараш в обороти. Има и друга опция:с перата на волана сваляй предавки ако искаш. Имай предвид, че има ситуации в които за части от секундата трябва да се изнесеш отнякъде с оглед безопасност.Тогава просто натискаш педала докрай и те няма. Понякога няма време да натискаш съединител, да сменяш скорост, да натискаш педала и т.н. Скоро имах подобен случай при ляв завой с 4 ленти на движение по нагорнище. Успех! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tomekki 3 #247 Отговорено 30 Юни, 2020 Здравейте, Някой да познава добър сервиз за преглед/ диагностика на СРВ в Ботевград? Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #248 Отговорено 4 Юли, 2020 На 29.06.2020 г. at 13:51, vespa написа: Тази ръжда от снимката горе може да я намериш по всяка една кола, тя не е критерий за корозия на купето. За коя от двете снимки говориш? На 29.06.2020 г. at 14:06, tomekki написа: Ясноо, добре благодаря ти. Ще я огледам пак днес. И в САЩ има модели само на предно. А червената пише, че е All wheel drive, което е ок. Но не знам дали правилно ги изписва Карфакс. Знам, ама то от САЩ почти няма внос. Масово са от Канада. Гледай дали има кардан и диференциал, пък кво пише не гледай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #249 Отговорено 4 Юли, 2020 Става въпрос за твоята снимка от окачването на канадски сивик. Ръжда по елементи на окачването не значи, че е тръгнала ръжда по купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #250 Отговорено 4 Юли, 2020 Така е, не значи, но аз такава кола не бих си взел. Немските са по-леко напъплили, но тази специално беше направо ЛЕШ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gmarinov 36 #251 Отговорено 6 Юли, 2020 Здравейте, тъй като съм доста "бос" по отношение на CRV, някой може ли да си каже мнението за този автомобил? https://www.cars.bg/offer/5eb62cf0cdbf620af848b423 Причината за да се насоча към него е, че е съгласен на бартер за друг автомобил. По телефона човека ми каза, че е внос от Kанада, платено е мито и технотест, има сервизна книжка за всички осблужвания, тръгнала е малка ръжда по ръбовете на вратите. Като цяло, струва ли си да ходя до Пловдив да я гледам и някой случайно гледал ли я е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tomekki 3 #252 Отговорено 31 Юли, 2020 (Редактирано) Здравей, Може ли снимки, понеже виждам, че обявата не е достъпна? Ако е същата, за която си мисля, то продавача ми беше дал номера на Рамата й и бях видял в carfax, че е тежко удряна и с превъртян километраж. Но не знам дали е същата, дано да не е . Редактирано 31 Юли, 2020 от Pavel_Pavlov Предходно мнение не се цитира 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gmarinov 36 #253 Отговорено 31 Юли, 2020 Отпадна размяната, като се продаде ще издирвам пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ilia.vitanov 0 #254 Отговорено 21 Ноември, 2020 Привет, някой ще ме посъветва ли как да проверя тази кола. Някой от Плевен, който може да удари едно рамо за оглед или поне сервиз в града. Благодаря предварително https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21594658787573009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stam 0 #255 Отговорено 23 Ноември, 2020 , Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stam 0 #256 Отговорено 23 Ноември, 2020 Здравийте, да попитам и аз. Търся CR-V. Скоро намерих с някакво обяснение от собственика: " Колата е внос от Италия. Без Ръжди. Оргинално е взет без ДПФ, ЕГР Софтуерно и механично е премахнат! Кара се всеки ден 216650 km - Сменено масло на ДВГ и сички филтри, кара се с Castrol Edge Titanium FST 5w30 180000 км сменен комплек маховик 217400 км - Масло на скоростна кутия, диферинциално, антифриз и маслото на кормилната рейка. Всичко със Хонда ОЕМ масла 218500 км - Сменен пистов ремък и Обтящна ролка 03. 06. 2020 - Нов Акумулатор с 2г гаранция Обслужен климатик и профилактиран до 2022 има ГО и ГТП до 02. 28. 2021, Винетка годишна до 30. 12. 2020, Платен данък за 2020 " Трябва ли да се притеснявам че са махани разни неща? Че са правени ремонти? Колата е 2007г. 222000км. Заслужава ли 12к? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #257 Отговорено 23 Ноември, 2020 Ни най малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paradigma 1 #258 Отговорено 29 Декември, 2020 Здравейте! Има ли някой от Перник? Моля да споделите Вашето мнение за тази обява. https://m.mobile.bg/details/21608203867070571 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #259 Отговорено 29 Декември, 2020 @Nadia1 Пратих човек от съседната борса да я погледне. Коментара му беше, че я бива, хубава е. Толкова. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Дака 13 #260 Отговорено 12 Януари, 2021 Търся нещо читаво, истинско, на малко километри? https://www.autoscout24.ch/de/d/honda-cr-v-suv--gelaendewagen-2013-occasion?vehid=8283864&backurl=%2Fautos%2Fhonda--cr-v%3Fyearfrom%3D2010%26fuel%3D14%26make%3D29%26model%3D237%26vehtyp%3D10&yearfrom=2010&fuel=14&make=29&model=237&vehtyp=10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #261 Отговорено 12 Януари, 2021 Много висока цена е това за стара кола. Вярно е на малко километри и запазена ама след 2-3 години ще е морално остаряла вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #262 Отговорено 12 Януари, 2021 И е ниво на оборудване - comfort. Принципно това е най-ниското ниво на оборудване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin_Panaiotov 0 #263 Отговорено 19 Януари, 2021 Здравейте,ориентирал съм се към марката. Хареса ми едно CR-V в немското mobile. Може ли вашето мнение за колата. Първа Хонда ще ми е евентуално,както и първи автоматик. Как са като подръжка тези автомобили,автомат или ръчна скоростна е по-добре. Някакви препоръки,мнения ще ми бъдат полезни,благодаря. https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?dam=0&fr=2007%3A&ft=PETROL&id=302233443&ml=%3A125000&ms=11000%3B5%3B%3B%3B&p=%3A9000&s=Car&sfmr=false&tr=MANUAL_GEAR&vc=Car Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #264 Отговорено 19 Януари, 2021 (Редактирано) Автомат е по-добре. Поддръжката не е нещо скъпо или особено - смяна на течности и консумативи по график. Ако е читава бройка ще посещавате майстора веднъж годишно за обслужване. Трябва да се предвидят средства за каско (не повече от 1 000 лв. годишно) комплект хубави летни и зимни гуми (по 800-900 лв.) При този модел проблеми дава климатикът, писано е доста в раздела. На обяви аз лично вече не вярвам, държа колата да се провери в сервиз и да има пълна и проследима история. Редактирано 19 Януари, 2021 от note 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VOMISAREG7 0 #265 Отговорено 13 Февруари, 2021 Привет, От нашето Mobile - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21611775601899686 Много запазена, всички екстри (без Нави), евентуално разлика с италиански сервиз по книжка ок едва 3000 км. Последните 20-30к км са без печат на Хонда, ма пак са писани в стила на италианците. Има дребни забележки отвън, не съм я гледал още на сервиз, но ми се струва ок. Може би малко много за тази година откъм пари? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nesorab 17 #266 Отговорено 14 Февруари, 2021 Здравейте,ориентирал съм се към марката. Хареса ми едно CR-V в немското mobile. Може ли вашето мнение за колата. Първа Хонда ще ми е евентуално,както и първи автоматик. Как са като подръжка тези автомобили,автомат или ръчна скоростна е по-добре. Някакви препоръки,мнения ще ми бъдат полезни,благодаря. https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?dam=0&fr=2007%3A&ft=PETROL&id=302233443&ml=%3A125000&ms=11000%3B5%3B%3B%3B&p=%3A9000&s=Car&sfmr=false&tr=MANUAL_GEAR&vc=CarОт германия гледай да е директно от собственика частно лице (немец задължително, а не някой пришълец). На борсите цените са поне 1500евро нагоре и там вярата за реални км също е под въпрос понякога. Особено, ако борсата се стопанисва от турци. Също гледай и колата да е преминала по възможност скоро TUV, а не да е подготвена за експорт. Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #267 Отговорено 14 Февруари, 2021 (Редактирано) Off Topic преди 48 минути, nesorab написа: колата да е преминала по възможност скоро TUV Не знам, как "работи" TUV, ама се чудя, в Германия може ли всеки да направи това https://www.check-mot.service.gov.uk/?_ga=2.150493942.1755785754.1613286592-980284204.1592392056 Проверка по рег.номер. Напиши номера на моето CR-V - D20SES. Показва всички MOT-та от 2006-а до днес. Редактирано 14 Февруари, 2021 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #268 Отговорено 14 Февруари, 2021 (Редактирано) Преди 10 часа, VOMISAREG7 написа: Може би малко много за тази година откъм пари? Може би заради дизела? Като оборудване е супер, светлият салон! Не виждам от снимките доколко е запазен. Трябва да се провери в сервиз, да се види какво има за правене по нея. Аз лично бих избягвал коли нов внос от непроверени продавачи, но това си е мое мнение, а и изборът на читави бройки не е голям. Редактирано 14 Февруари, 2021 от note 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VOMISAREG7 0 #269 Отговорено 15 Февруари, 2021 On 2/14/2021 at 9:41 AM, note said: Може би заради дизела? Като оборудване е супер, светлият салон! Не виждам от снимките доколко е запазен. Трябва да се провери в сервиз, да се види какво има за правене по нея. Аз лично бих избягвал коли нов внос от непроверени продавачи, но това си е мое мнение, а и изборът на читави бройки не е голям. Запазена е, за сервиз - предстои. Бултрако гледат ли ги? Мислех там... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #270 Отговорено 16 Февруари, 2021 Може в Бултрако. Не знам в момента дали работят в събота. Може и в Мотобокс/Овча купел, но трябва да отидеш на място да се уговориш с момчетата. Другият вариант е чрез Cars Help - могат да направят документална проверка + оглед за удари + оглед в някакъв техен доверен сервиз. Аз даже тях съм ги ползвал за първоначален оглед на място и съм много доволен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mykacu 18 #271 Отговорено 16 Февруари, 2021 (Редактирано) На 16.02.2021 г. at 8:56, note написа: Другият вариант е чрез Cars Help Аз съм адски недоволен от Cars Help (от Теодор, конкретно). Наех го за оглед и през цялото време стоя с ръце в джобовете и си говореше с продавача какво ще си купува след тази. Дори не погледна колата отдолу, докато не го подсетя. Не ми даде никаква полезна информация за плюсове и минуси на конкретния автомобил. Само "няма такава цена", а цената беше най-високата на бг пазара (близо 20к). Накрая се обадих на други и отидох в сервиз. Редактирано 6 Март, 2021 от dindin 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #272 Отговорено 17 Февруари, 2021 Възможно е, все пак в сферата на услугите се случва да има доволни и недоволни. Би ли споделил кои са другите или кой е сервизът, ще е полезно за колегите? Че в София е малко тегаво с майсторите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimitarsh 0 #273 Отговорено 17 Февруари, 2021 Здравейте, от известно време се оглеждам за Хонда ЦРВ бензин (по възможност автоматик) до около 12-14к лв. Тази обява ми хвана окото и ви моля за мнение: https://m.mobile.bg/details/21613316998758448 Освен по-високата цена спрямо годината (която може пък да е оправдана) какво мислите? Тотално бос съм в огледите, пък и колата се оказа, че може да се гледа само във Враца към момента. Car Help (или други) дали мога да ги ползвам като е извън града? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #274 Отговорено 17 Февруари, 2021 Това е втора генерация. Най-добре пиши в раздела за втора генерация. Там ще ти дадат най-обективно мнение. Моето лично мнение е твърдо не, 13 хиляди за кола модел 2002 г. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #275 Отговорено 17 Февруари, 2021 Този народ е изперкал, да искаш толкова пари за 20 годишен кашон си е гавра с хората и то по най брутален начин. но ако някой глупак се излъже да ги даде не е за съжаление. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #276 Отговорено 17 Февруари, 2021 Колата изглежда добре. Модела е 2003 г. , но тази е с първа регистрация 2006г (фейса) бензин - нали такива бензинови Хонди се търсят . Нямам идея, дали цената е висока за бензинка от тази година и за 2-ра генерация, но ако е подържана като света и е в кондиция, бих я предпочел пред 3-та генерация , дори и с година две по-нова (лично мнение). Газта, ако я има е с въпросителна/удивителна за внимание и проверка, както и цвета на задната броня, която е пребоядисвана, (предполагам козметично). Гледане на място , каране и пазарлък му е истината. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimitarsh 0 #277 Отговорено 18 Февруари, 2021 Благодаря ви. Ще се опитам да се организирам за оглед с някой по-разбиращ от мен. Откъм цена - подобни на тази екземпляри 2ра генерация след фейслифта бяха пускани за около 11к последните два месеца. Но бяха с ръчни скорости и изчезнаха за няколко дни. Успях да видя една, която си беше гледана, но докато запазя час за оглед в сервиз и я бяха взели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Trobata 0 #278 Отговорено 19 Февруари, 2021 Някой да сподели мнение за тези две обяви, дали си заслужава да се разкарвам до София. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21609345663231440&slink=j1pgd5 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21608571039753108&slink=j1pgd5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nesorab 17 #279 Отговорено 19 Февруари, 2021 Някой да сподели мнение за тези две обяви, дали си заслужава да се разкарвам до София. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21609345663231440&slink=j1pgd5 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21608571039753108&slink=j1pgd5Моето мнение е, че са им малко множко паричките, особено на първата с ръчните скорости. А за конкретно състояние трябва да си се видят на място. На картинки всички изглеждат, като от магазина. Аз миналата година лятото, като търсех тук в бг тези от борсите, които гледах или бяха с някакъв удар или с пипани км. Ако те интересува за инфо накрая взех от германия читав екземпляр 2.0 бензин автомат 2009г (не фейслифтова) и ми стъпи в бг на 15000лв в комплект зимни/летни гуми с джанти.Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VOMISAREG7 0 #280 Отговорено 19 Февруари, 2021 Как най-лесно си взимаш кола от чужбина, без да ходиш да гледаш на място? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове