Jump to content

gmarinov

Фен
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gmarinov last won the day on September 12 2018

gmarinov had the most liked content!

Community Reputation

11 Neutral

About gmarinov

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord K24A3 AT
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ако е "чук" а не "туп", дискутирано е няколко пъти, при мен също го има при ускорение и отпускане на газта, при мен мислех, че е от полуоските, при други е от болтовете на моста.
 2. Първо пробвай с размяна на предни-задни гуми, зимните гуми ги карах до края на лятото и при скорост 90км/ч задницата бучеше и клатеше.
 3. Като чета, проблема е при доста хора, и то тази година- вероятно е от софтуера на навигацията, от който се контролира часовника.
 4. Аз свалих акомулатора в 12:59 и в 13:00 го закачих отново. С настройка от навигацията не стана.
 5. Някой пробвал ли алтернативните тампони на двигателя - някой от тези https://www.autodoc.bg/search?keyword=50830-SDA-A04
 6. Днес снемихме всички тампони на долните носачи, тампони и биалети на стабилизиращата щанга. Отвратителното тропане спря, колата вози като нова Следвах инструкциите като малките тампони на носачите не можахме да ги избиен на преса и ги горихме
 7. И при мен от 1 година имам светване на чека. Мисля, че се получи след последната настройка на газовото, където доста вдигнаха горивото на газовото. След настройката, гъзаджията ми каза, че датчика е заминал. Смених го с китайски от Али за 9$, работи добре, но явно не е от датчика, а е от детонация. На бензин не съм забелязал да светва, но на газ понякога като пусна педала на газта след 100км/ч и светва. От скоро съм с OBD scanner и трия грешката, може да светне след 5 км, може да не светне следващите 100км. Струва ми се, че ако е хубава газта, чека много рядко свети. Грешката е винаги 0325 knock sensor.
 8. Имах Пасат, на който с маслото сменяха и тампони на макферсон, защото някой ги беше поставил на обратно и всеки следващ поврат грешката. 😀😧
 9. Как трябва да се постави големия тампон на долните носачи? Има стрелки и от едната страна има лилава боя, нагоре или е боята?
 10. Преди няколко дни след запалване на колата, не ми се пусна DRL-а (пуска се над 13.5V), не ми светна лампата на акомулатора. Пуснах OBD скенера и алтернатора зареждаше 12.4V, про подаване на газ на моменти качваше на 14V и пак пада. Свалих алтернатора и го оставих на кварталния майстор - 120 лева части(диоден блок и още нещо, без четките, които бяха над средата) 20 труд, свалянето и качването от мен, тъй като бързах. С какви части и с колко ме е излъгал, не знам. В момента колата зарежда на 14.2-14.4V.
 11. И аз имам същото пукане, когато купих колата един от болтовете на планката на моста беше скъсан, след смяната му пукането доста се редуцира. Сега миля, че трябва да проверя всички болтове по носачите и моста.
 12. При мен предния тампон е сцепен отгоре около металното ухо. Гледах на видео, че оригиалния има вакуум маркуч, и при слагането на алтернативния се появяват леки вибрации.
 13. Руснаците мисля че я оправяха, като слагат срязан мъркуч върху лайсната, за да може да се повдигне.
 14. Повечето виждам, че го изграждат от ламарина, заваряне, кит, шкурене... Забелязал съм, че повечето Акорди имат проблем със задните вежди, и сякаш винаги дясната е по-зле от лявата.
×
×
 • Create New...