Jump to content

gmarinov

Фен
 • Мнения

  13
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно gmarinov

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Accord K24A3 AT
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Бутона във вратата работи, въпреки, че шофьорската и задна лява врата индикират на таблото като задна лява. До сега лампата работеше при отваряне на вратата. Кой предпазител е за лява и за дясна? На схемата в Autodata виждам само предпазител F4 в двигателния отсек, който е за много лампи, а при мен не работи само тази.
 2. При мен спря да ми свети крушката в шофьорската врата. Пасажерската, светлините в купето, сенници, багажник - всичко работи. На фасунгата няма напрежение, разглобих вратата с идеята, че някой кабел ще е прекъснат и греда - проследих кабела влизащ във вратата и по него няма ток. Къде да търся проблема?
 3. gmarinov

  Лоша миризма от климатика

  При мен имаше подобрение с http://www.autoclimashop.com/index.php?route=product/product&product_id=1743 , но не перфектно. Следващото което мисля да пробвам е с озонираща машина и след това с пяна през кондензния маркуч.
 4. Бутона работи, когато отворя шофьорската врата на таблото показва че е отворена задната, когато отворя задната пак показва задната.
 5. Аз се съмнявам в задния тампон на двигателя, но утре ще я гледаме на канал и подемник.
 6. И при мен го има, като "цъкане" ама на метал, при мен е отдясно. Мисля си дали не е тампон на двигателя, защото се чува при по-рязко тръгване и при тръгване след рязко спиране.
 7. Къде да търся зумера?
 8. От една седмица я имам, така я купих. Има ли зумер за фарове?
 9. Имам подобен пороблем - когато отворя шофьорската врата на таблото светва отворена задна лява врата, като отворя задна лява няма индикация. Другия въпрос - не ми писка зумера за непоставен колан. Има ли и зумер за поставен ключ или за пуснати фарове?
 10. Каква е нормалната цена за реглаж на клапани на Accord 2.4 и сменят ли се някакви гарнитури и гумички при реглажа?
 11. Колко пари ти взеха за монтаж? Можеш ли да качиш някоя снимка или видео, че и аз съм се насочил към същия?
 12. Здравейте колеги. Търся си Accord и се спрях на една обява, която гледам че има стикери на форума на номерата. Какво ви е мнението за колата https://www.cars.bg/offer/c2402424 Благодаря!
×