Jump to content

gmarinov

Фен
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gmarinov last won the day on September 12 2018

gmarinov had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About gmarinov

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord K24A3 AT
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Тези са за наляво-надясно, за нагоре-надоло не е ли през малката дупчица на моторчето за автоматичен реглаж на фара?
 2. Какви пари искат за реглаж на клапани? И аз чух добри мнения за тях.
 3. Вдигах колата с крик, сензора не мърда. Биалетите са здрави, задната малко скърца но я смазах. От реглажа с успях само да събера двата фара, не виждам да може да се регулира дългия спрямо късия. На единия фар крушката на късия не беше добре закопчана, но нямаше съществена разлика след поставянето. Реглажа на височина само с HDS диагностика ли става?
 4. Десния трябва да е горе-доло на жълтата линия, левия и десния преди правиха идеална черта. Въпроса е как да разбера дали реглажа ми работи без HDS диагностика?
 5. Извънградско вадя очите на катериците. Първото са снимки от 10 метра, вторите от 5 метра, последните от 1 метър. Пробвах както казват повечето, да седна в багажника, но от това спортно окачване изобщо не мърда.
 6. Фаровете от известно време са прекалено вдигнати, явно автоматичното регулиране не работи. Биалетите на предния и задния сензор са здрави. От къде да започна с търсенето на проблема?
 7. При мен с пускането на климатика се усеща все едно закачам ремарке. При изкачване с пуснат климатик, след 100 се усеща леко насичане на ускорението. Срам за 190-те коня
 8. При мен започна и едно скърцане по неравностите. Поръчах оригинални всички тампони на долните носачи, тампони и биалети на стабилизиращата щанга. След месец се надявам всичко да спре.
 9. Този маркуч от конденза на климатика ли е или е отводняването под чистачките.
 10. Моята рейка в момента тече леко от пиниона. Имам и съвсем леко чукане при разтрисане на волана. Първо ми казаха да сменя амортисьорите, защото "сигурно" от празния ход тропа. След това ми казаха да сменям тампони на долни носачи, а в момента си мисля, дали няма да се наложи да сменям на горни носачи. Тези дни ще лягам сам под колата да си намеря проблема, че по думите на майсторите сменям докато се открие проблема.
 11. Дръжката на багажника връща ли се докрай? При мен дръжката е ръждясала и запъва в средно положение. Един път не можеше да се затвори автоматично, защото лайсната на тавана беше влязла под вратата на багажника. Ключалката електронно ли прибира до затворено положение?
 12. Ще споделиш ли с каква марка и колко км си изминал с тях? Насочил съм се към оригинални тампони, около 240лв. за двата долни носача (6 тампона).
 13. Коя марка долни носачи да поръчам. Има ли доволни от YAMATO? thumb.jfif След като в единия сервиз ми казаха, че амортисьорите са ми за смяна, а видимо не са, отидох в друг и намерихме омекнал големия тампон вляво и малкия тампон вдясно. Съмнявам се, че ще стане като при колегата, да разглобим да ги сменяме и да излезе и друго.
 14. Светнаха Сивия не съм го вързал, трябва да се постави на дългите, за да може да се програмира модула, ама като гледам упътването ще седи по завойски настройки. Синия кабел си го сложил на късите, по схема трябва да е на габаритите, но и така работи.
 15. Пробвах този монтаж, но при мен не тръгна. Минуса е на клемата за акомулатора (само за пробата). Синия кабел (+) след контакт го сложих по същия начин - на релето за подгрева за задното стъкло. Правилно ли е да е там? След запалване чух зумера, но не тръгна, и при 7 секунди светлинен клаксон нищо не стана. Пробвах и с вариант на късите и на дългите светлини.
×