Jump to content

gmarinov

Фен
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gmarinov last won the day on September 12 2018

gmarinov had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About gmarinov

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord K24A3 AT
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Пробвах този монтаж, но при мен не тръгна. Минуса е на клемата за акомулатора (само за пробата). Синия кабел (+) след контакт го сложих по същия начин - на релето за подгрева за задното стъкло. Правилно ли е да е там? След запалване чух зумера, но не тръгна, и при 7 секунди светлинен клаксон нищо не стана. Пробвах и с вариант на късите и на дългите светлини.
 2. Банер-а е с такива заводско, тънки клеми с втулки, но пак му трябва половин милиметър за да стегне както трябва.
 3. Имам същия проблем с клемите, плюсовата можеш да я изкараш без гоямо усилие. Ще пробвам с "латун" ако намеря някъде.
 4. След 3 забравяния на фаровете през последните месеци, днес моя сдаде багажа. След малко търсене в Бургас, взех единственото което се доближава до оригиналния - BANNER POWER BULL 45AH 390A JIS L. Цена 104 лева след връщане на стария. Стария беше Bosch S4 JIS 45ah 330A, на 2 години и 9 месеца. Колата се усеща, че пали по-бързо от преди.
 5. Предния тампон на двигателя ми е нацепен, но все още не съм го сменил. Цената на оригинаен с отстъпката е 420 лева, което ми се струва ъпсурдно. Алтернативен дълго време не намирам, отскоро в autodoc има и преден за около 130 лева. Това е за 2.4 двигател.
 6. За какво служи този елемент на моста под тампона на двигателя?
 7. При мен централното работи без проблем, обаче с ключа не мога да завъртя за заключване. Отключването от ключа си работи. Проблема в ключалката ли е или в патрона?
 8. Къде се намира зумера за колана и за пуснатите светлини? От както съм купил колага не работи, вече 2 пъти забравям фаровете включени и изтощавам акомулатора
 9. С какво залепяш фаровете? Почисти ли си вентилационните отвори и имаш ли снимка на тях. Моите фарове след автомивка се запотяват леко в ъгъла пред дългите, и предполагам, че проблема е във венцилацията.
 10. gmarinov

  Странно виене

  Аз съм с Zavoli Zeta N, не съм си мислил, че може от него да се чува. С изключено газово трябва ли да спре виенето? На изпарителя съм премахнал по една медна пружинка (от общо 3) след запушването му.
 11. gmarinov

  Странно виене

  Имам същия шум при същата скорост, само че при мен се чува по-леко. За момента ще изчакам с ремонта, ще чакам някой от форума да открие проблема. И аз имах същия проблем със хидравличната помпа
 12. Има ли смисъл да връщам маслото, за да е по новата формула? Има ли съществена разлика във формулата?
 13. Един страничен въпрос, несвързан с темата: Купих масло от Бургас, сега забелязвам, че етикетите на маслата са различни - 4л не пише USVO, и датата на производство е преди година. Означава ли това, че е маслото е различно или е само в дизайна на етикета.
 14. На газ клапаните повече "затягат" и поради това се налага по-често регулиране и регулиране във високите граници на толерансите. При първия реглаж мотора прекалено много тракаше и след няколко хил.км. направих втори като толерансите бяха към средата. Друг е въпроса, че явно не съм намерил точния майстор.
 15. Когато направих реглаж на клапаните повечето бяха натегнати и мотора беше много тих. След реглажа мотора почна да се чува доста по-шумно, но при каране на газ е така. Пластмасите над педалите и жабката при повечето ги няма, мисля, че при дизел са заводски.
×