Jump to content

Tablanet

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Tablanet last won the day on Януари 28

Tablanet had the most liked content!

Обществена Репутация

11 Neutral

Относно Tablanet

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Accord 7-th Gen Wagon 2.2 i-CDTi Executive 2007
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Това ми беше последният вариант, явно вече пръв и дори единствен. В такъв случай дали имат разлика преди и след фейслифт? Ще се ходи по моргите, но явно просто е рядко срещано явление. Благодаря, колеги!
  2. Здравейте, колеги. В следствие на лек теч на масло, един от тампоните на мотора (този вдясно, пасажерската страна) ми се е омазнил и омекнал. И така като пусна съединителя по-рязко се чува туп и понякога на студен старт се тресе малко повече моторът. Въпросът ми е от къде мога да го намеря това чудо? Аз самият работя в магазин за авточасти и го няма никъде при нашите доставчици, включително големите складове в Румъния. Ако някой е търсил или купувал такъв моля да сподели опит. Става въпрос за град Варна, но мога и да го поръчам от някъде, стига да знам, че ще стане. Благодаря предварително!
  3. Климатик, круиз, подгрев, външна температура. Вече 300+ км няма проблеми, надявам се, че няма и да има.
  4. Това е и крайният резултат.
  5. Включвам се с лек ъпдейт по темата. Поръчах панел (този между пепелника и бутоните за климатика) + букса, която играе роля на залъгалка. Въпреки че е за американската версия на Акорд-а, всички цветове на кабелите си съответстваха с тези на колата. Дори се оказа, че 20-пиновата букса (отговаряща за аудиото като цяло) е една и съща за Honda/Acura 2003-2010. След малко игра с поялника и много, много пренареждане зад самия панел, взе че си дойде на мястото. Махнах няколко планки, които държат ДВД-то, както и завъртях усилвателя на антената. Доволен съм от крайния резултат като цяло, като минус мога да посоча, че заради Premium Sound System-a, нискочестотният говорител в багажника спря да работи, понеже си е на отделен усилвател и не достига сигнал до него. Така или иначе и двете ще ги махам след известно време. Всичко останало работи без проблем, а звукът след малко настройки стана много по-чист и ясен. Плеърът е Alpine UTE-93DAB, брат-близнак на UTE-92DAB - легенда в кар аудиото (особено в Русия). Следват 8-инчови среди за вратите, както и пищялки, а за отзад не съм го мислил все още. Но може би преди всичко ще бъде шумо- и виброзиолация.
  6. Благодаря за отговора, @Honda_Z. Извинявам се за грешката, не съм в час още явно. По-рано днес изкарах този DVD-reader, но в резултат навигацията спря да свети изобщо. Звук иначе имаше. Излязох да върша работа сега и по-късно ще се хвана пак да разгледам за какво са всички букси от там. Ще се окаже приключение предполагам. Иначе държа да е 1 DIN плеър, защото има процесор и могат да се режат ниски, среди, високи, има филтри, 3 изхода за усилвател и т.н.
  7. Здравейте, колеги. Официално и аз вече съм собственик на 7-ма генерация 2.2 i-CTDi комби 2007г. Фен съм на качествената музика и искам да сложа 1 DIN плеър на мястото на DVD чейнджъра. Пластмаса ще се поръча, но въпросът ми е как точно се връзват буксите от навигацията с плеъра и възможно ли е да функционират едновременно? Знам за всеки възможен вариант с Wefa, адаптери, китайски мултимедии и т.н. Искам качество на звука преди всичко, както и да запазя оригиналната навигация с бутоните за климатика. Ако някой е правил подобни шашми ще ми бъде от полза всякаква информация! Благодаря предварително!
  8. Голяма част от частите по ходова част, интериор и други елементи със сигурност няма да са същите. За екстериор и интериор да не говорим :Д. На европейските Акорди 7-ма генерация отговарят Acura TSX от същите години и донякъде Acura TL. Американските Акорди са съвсем различни и бих казал, че нямат нищо общо. В момента съм във Флорида и си ги оглеждам доста обстойно. Тук по-скоро залагат на Акурите, не на Акордите. А екземпляр като този от обявата тук е около 3-4К $, но всички са на по 200К мили и нагоре. Може би на твое място не бих се занимавал. Нека и другите колеги изкажат мнение.
  9. Как и къде точно се проверява пробегът? Наскоро пак бях чел за колега, чиято кола се оказа 350 000+...
  10. Колеги, някой гледал ли е тази? Спрямо цената си изглежда много добре и очаквах за 2-3 дена да изчезне. Предвид пловдивските номера предполагам отскоро е в София, та може някой от собствениците да си я разпознае ако е тук. Какво мислите вие?
  11. Другата седмица 11.01 е сряда, ще се състои ли?
  12. Ако не се лъжа този бутон заключва само задните прозорци, т.е. не би трябвало да има проблем с преден десен. Нека и колегите изразят мнение.
  13. Ако беше толкова добра цената нямаше да се продава вече повече от месец, да не кажа два. Иначе много добре изглежда, спор няма. Дано ако някой е ходил да я гледа сподели мнение.
  14. 10/100 газ е страхотно за 2.4 АТ. Изниква ми друг въпрос в главата - къде си монтирате газовите бутилки - на мястото на резервната гума или в багажника? И съответно с какъв обем са? В багажника на комбито може би е ок, но на седана ще се изгуби доста от пространството (предполагам).
  15. 8-9/100 за газ не е ли твърде малко? Предполагам поне 10-12 да кажем с умерено каране. Знам ги че са икономични мотори, но чак пък толкова. Трябва да питам някой собственик от форума. Благодаря за отговора, колега.
×
×
  • Създай нов...