Jump to content

Дака

Фен
 • Мнения

  29
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

8 Neutral

Относно Дака

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Последни посетители

155 профилни разглеждания
 1. Точно същия теглич, като на снимките, който е качил колегата, Виктор Желев ! Като не става, не става, няма да се занимавам с преправяне! Пуснал съм го за продажба, като се продаде, с парите ще си купя, оригинален за ЦРВто! Благодаря за отговорите..........!
 2. Продавам оригинален теглич НОВ за HONDA FRV с оригиналното окабеляване и букса. Намира се в Пловдив, цена 320лв. Възможен бартер само за оригинален теглич за Honda CRV 2000г. За повече информация на телефон 0896626866
 3. Гуми за CR-V 1ва ген.

  Лятото си дойде, да сменим зимните с летни! VIATTI 205 70 15 летни, нови, в Пловдив намерих по 92лв. за 1бр. някакви отзиви за тях, цената е доста привлекателна!?
 4. Започвам да се отчайвам, 70 колеги видели темата ............................... Никой ли не знае, теглич от FRV дали ще стане на CR-V 2000г.??????????????????
 5. Подаряват ми оригинален теглич от FRV дали ще стане на моето CR-V 2000г. Дали някои се е занимава с тегличи, и ако може да помогне........... с опит, и да даде акъл, може ли да се преправи евентуално? Всякакви предложения ще са от полза, на мен и на останалите? Ако някой има теглич за CR-V 2000г. а му трябва теглич за FRV може да ги разменим,.............. също е вариант?
 6. Да се надяваме че няма да испърди съединителя! В случай че изпърди, и се наложи смяна, ще снимам и ще споделя всякакви подробности, бъди сигурен колега fenabg! И ще го направя не само за теб а и за колегите със същия проблем! Поздрави на всички и безавариина! И благодаря на всички отзовали се по темата!!!
 7. Благодаря колега mar_tod, ще си запиша номера, и ще ти звънна, ако се наложи!? Сега да ви разкажа какво стана със съединителя, преди час, ми се обади от скрит номер, колега от форума или така поне се представи. С две думи ми обясни как да сменя цялата спирачна течност на съединителната уредба, с нова. Веднага хукнах към магазина, купих 1л. смених старата течност с нова, направих едно кръгче из махалата , и педала започна да отделя по средата! За вас лъжа за мен истина Искам да изкажа ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ на КОЛЕГАТА който ми се обади, ще е добре да се видим че да почерпя както си му е реда!?
 8. Ще го сменя! Препоръчайте ми какъв да сложа, марка модел, и тн?
 9. Педала e твърд, течностите са в границата, за реглажа ясно............ не става! Съединителя не боксува, пробвахме го с майстора (монтйора), човека вдигна ръце, няма и той обяснение!? Просто за около 2 месеца постепенно пропадна и сега отделя в долна мъртва точка! Чудя се.... мая се ......какво да правя?
 10. Съединителя започна да ми отделя, при натискане на педала, мноого ниско!? Дали е до регулиране, (не знам как и от къде, може да се регулира) ? Или вече е свършил и ми предстои смяна с нов? Ще съм мноГо благодарен, на всеки колега, за всяка информация!?
 11. С удоволствие колега, ..................... CR-V 2.0 147. 2000г. но не го намерих този бутон, ще се радвам някой който го знае да го снима!?
 12. Благодаря .....................
 13. Търсих темата но не я намирам!?
 14. Благодаря, ще я потърся.
×