Jump to content

Дака

Фен
 • Мнения

  37
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

8 Neutral

Относно Дака

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Последни посетители

240 профилни разглеждания
 1. Не се чуди, как може да събира толкова боклуци за 15 000 км , пропускате една процедура, след като сте извадили стария филтър и сте почистили с прахосмукачка, преди да сложите новия филтър, задължително пускате вентилатора на макс да духа, като чукате яко по черната кутия, нямате си на представа още колко боклуци излизат, колкото има по стария филтър , толкова още излизат!
 2. CARPERA дали да не отскоча до Добрич, да ми смениш течноста на кукучките? Колко купилки взимаш? Поздравления за труда и снимките, ще са полезни на колегите!
 3. Благодаря колега, нямам регистрация във Феисбук и не мога да направя връзка.
 4. Здравейте колеги, налага се да сменя съединителя на CR-V 1. Моля за препоръка, търся майстор в ПЛОВДИВ който да е наясно с материята!? Оставям тел. за връзка 0896626866.
 5. Точно същия теглич, като на снимките, който е качил колегата, Виктор Желев ! Като не става, не става, няма да се занимавам с преправяне! Пуснал съм го за продажба, като се продаде, с парите ще си купя, оригинален за ЦРВто! Благодаря за отговорите..........!
 6. Продавам оригинален теглич НОВ за HONDA FRV с оригиналното окабеляване и букса. Намира се в Пловдив, цена 320лв. Възможен бартер само за оригинален теглич за Honda CRV 2000г. За повече информация на телефон 0896626866
 7. Дака

  Гуми за CR-V 1ва ген.

  Лятото си дойде, да сменим зимните с летни! VIATTI 205 70 15 летни, нови, в Пловдив намерих по 92лв. за 1бр. някакви отзиви за тях, цената е доста привлекателна!?
 8. Започвам да се отчайвам, 70 колеги видели темата ............................... Никой ли не знае, теглич от FRV дали ще стане на CR-V 2000г.??????????????????
 9. Подаряват ми оригинален теглич от FRV дали ще стане на моето CR-V 2000г. Дали някои се е занимава с тегличи, и ако може да помогне........... с опит, и да даде акъл, може ли да се преправи евентуално? Всякакви предложения ще са от полза, на мен и на останалите? Ако някой има теглич за CR-V 2000г. а му трябва теглич за FRV може да ги разменим,.............. също е вариант?
 10. Да се надяваме че няма да испърди съединителя! В случай че изпърди, и се наложи смяна, ще снимам и ще споделя всякакви подробности, бъди сигурен колега fenabg! И ще го направя не само за теб а и за колегите със същия проблем! Поздрави на всички и безавариина! И благодаря на всички отзовали се по темата!!!
 11. Благодаря колега mar_tod, ще си запиша номера, и ще ти звънна, ако се наложи!? Сега да ви разкажа какво стана със съединителя, преди час, ми се обади от скрит номер, колега от форума или така поне се представи. С две думи ми обясни как да сменя цялата спирачна течност на съединителната уредба, с нова. Веднага хукнах към магазина, купих 1л. смених старата течност с нова, направих едно кръгче из махалата , и педала започна да отделя по средата! За вас лъжа за мен истина Искам да изкажа ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ на КОЛЕГАТА който ми се обади, ще е добре да се видим че да почерпя както си му е реда!?
 12. Ще го сменя! Препоръчайте ми какъв да сложа, марка модел, и тн?
 13. Педала e твърд, течностите са в границата, за реглажа ясно............ не става! Съединителя не боксува, пробвахме го с майстора (монтйора), човека вдигна ръце, няма и той обяснение!? Просто за около 2 месеца постепенно пропадна и сега отделя в долна мъртва точка! Чудя се.... мая се ......какво да правя?
×