ceco_accord 6801 #7361 Отговорено 5 Август Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #7362 Отговорено 7 Август 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #7363 Отговорено 14 Август - Разбира се, че няма да се смея - казала медицинската сестра. - Аз съм професионалист. За повече от двадесет години не ми се е случвало да се смея на пациент. - Ами, добре тогава... - казал Андон и си свалил панталона, разкривайки най-малкото мъжко достойнство, което сестрата била виждала. На дължина и дебелина бил почти идентичен с батерия ААА. Сестрата опитала да се сдържи, но не успяла, и се разсмяла с глас... Постегнала се, и чувствайки се ужасно, че е реагирала така, казала: - Ох, извинявам се, толкова съжалявам... Наистина не знам какво ми стана, обещавам да не се повтори. Моля, кажете какъв точно е проблема? Пешо, изчервен до уши, изрекъл с треперещ глас: - Ами... нещо се е подул...🤔😕😁 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 61 #7364 Отговорено 16 Август Общото между Dire Straits и BMW? ...Money For Nothing... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 302 #7365 Отговорено 18 Август Водата кипва по-бързо, ако Чък Норис я гледа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #7366 Отговорено 19 Август 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 705 #7367 Отговорено 22 Август 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 705 #7368 Отговорено 22 Август 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #7369 Отговорено 22 Август 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #7370 Отговорено 23 Август Баш днес ми е много подходящо тва. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3086 #7371 Отговорено 23 Август Е, сипи й една рикикя, да са усфести. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #7372 Отговорено 25 Август 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #7373 Отговорено 26 Август Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #7374 Отговорено четвъртък в 19:15 Събужда се мъж в болницата, целият бинтован, от главата до петите. Идва докторът и казва: – Виждам, че сте вече в съзнание. Много вероятно не си спомняте, но претърпяхте тежка катастрофа на магистралата. Ще се възстановите бавничко през следващите месеци, но при инцидента сте изгубили пениса си… Мъжът изхлипва, но докторът продължава: – Имате от здравната застраховка 10 000 лева и със сегашните технологии ще може отново да си се направи пенис. Работят страхотно, но никак не е евтино. Около 500 лева на сантиметър е. Мъжът изхълцва вече, но докторът продължава: – Ще трябва да решите колко сантиметра искате да бъде, но все пак имайте предвид, че след като сте били тридесет години женени ще трябва това да го обсъдите с жена си. Ако ви е бил 15 сантиметра преди това и сега го направите двадесет може да е в повече. Ако ви е бил пък 20, а сега инвестирате само 5000 лева за 10 сантиметра, може да не е ок и тя да е разочарована. Важно е с нея да решите. Мъжът се съгласява да говори с жена си. След ден докторът идва и пита: – Жена ви помогна ли да решите? – Да. – И какво решихте? – Ще ремонтираме кухнята.... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #7375 Отговорено преди 16 часа Един неподготвен студент се явил на изпит. За всичко, което го питали, или мълчал, или говорел глупости. Професорът му казал с укор: - Защо не сте учил, колега? Оня се заоправдавал: - Аз четох старателно учебника. Ама Вие по такъв начин задавате въпросите си, че се обърквам как да отговоря. Изпитващият въздъхнал: - Добре, колега! Ще направим следното. Хайде, задайте ми Вие някакъв въпрос! И ако не мога да Ви отговоря, ще Ви пиша отлична оценка. Студентът се усмихнал: - Кое е законно, но не е логично? Кое е логично, но не е законно? И кое - нито е логично, нито е законно? Професорът помислил, помислил и най накрая вдигнал рамене: - Е, добре, предавам се! Дайте си книжката! Пиша Ви отличен! Хайде сега ми обяснете тия неща! Младежът започнал: - Вие сте на 70 години. Но имате 20-годишна съпруга. Това е законно, но не е логично! Тя си е хванала млад и надарен любовник. Това е логично, но не е законно! А това, че току-що писахте на въпросния любовник отлична оценка, нито е логично, нито е законно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове