Jump to content
darius

Виц на деня

Recommended Posts

Screenshot_20250808_002433.thumb.jpg.fa17bce4bf6dd3b74d3b3401438b4703.jpg

• Хаха 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

- Разбира се, че няма да се смея - казала медицинската сестра. 
- Аз съм  професионалист. За повече от двадесет години не ми се е случвало да се  смея на пациент.
 - Ами, добре тогава... - казал Андон и си свалил панталона, разкривайки най-малкото мъжко достойнство, което сестрата била виждала. На дължина и дебелина бил почти идентичен с батерия ААА. Сестрата опитала да се сдържи, но не успяла, и се разсмяла с глас...  Постегнала се, и чувствайки се ужасно, че е реагирала така, казала:
 - Ох, извинявам се, толкова съжалявам... Наистина не знам какво ми стана, обещавам да не се повтори. Моля, кажете какъв точно е проблема?
 Пешо, изчервен до уши, изрекъл с треперещ глас:
 - Ами... нещо се е подул...🤔😕😁

• Хаха 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общото между Dire Straits и BMW?
...Money For Nothing...

• Хаха 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Водата кипва по-бързо, ако Чък Норис я гледа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

image.thumb.png.b84012b6dbebb891a81b5e75ee7bf5bf.png

• Хаха 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

image.thumb.png.2157e66816e96177c872be71b5817dfa.png

• Хаха 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баш днес ми е много подходящо тва. :)

FB_IMG_1755975188818.jpg

• Хаха 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, сипи й една рикикя, да са усфести. :lol:

• Хаха 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Събужда се мъж в болницата, целият бинтован, от главата до петите. Идва докторът и казва: 
– Виждам, че сте вече в съзнание. Много вероятно не си спомняте, но претърпяхте тежка катастрофа на магистралата. Ще се възстановите бавничко през следващите месеци, но при инцидента сте изгубили пениса си… 
Мъжът изхлипва, но докторът продължава: 
– Имате от здравната застраховка 10 000 лева и със сегашните технологии ще може отново да си се направи пенис. Работят страхотно, но никак не е евтино. Около 500 лева на сантиметър е. 
Мъжът изхълцва вече, но докторът продължава: 
– Ще трябва да решите колко сантиметра искате да бъде, но все пак имайте предвид, че след като сте били тридесет години женени ще трябва това да го обсъдите с жена си. Ако ви е бил 15 сантиметра преди това и сега го направите двадесет може да е в повече. Ако ви е бил пък 20, а сега инвестирате само 5000 лева за 10 сантиметра, може да не е ок и тя да е разочарована. Важно е с нея да решите. 
Мъжът се съгласява да говори с жена си. 
След ден докторът идва и пита: 
– Жена ви помогна ли да решите? 
– Да. 
– И какво решихте? 
– Ще ремонтираме кухнята....

• Хаха 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един неподготвен студент се явил на изпит. За всичко, което го питали, или мълчал, или говорел глупости. Професорът му казал с укор:
- Защо не сте учил, колега?
Оня се заоправдавал:
- Аз четох старателно учебника. Ама Вие по такъв начин задавате въпросите си, че се обърквам как да отговоря.
Изпитващият въздъхнал:
- Добре, колега! Ще направим следното. Хайде, задайте ми Вие някакъв въпрос! И ако не мога да Ви отговоря, ще Ви пиша отлична оценка.
Студентът се усмихнал:
- Кое е законно, но не е логично? Кое е логично, но не е законно? И кое - нито е логично, нито е законно?
Професорът помислил, помислил и най накрая вдигнал рамене:
- Е, добре, предавам се! Дайте си книжката! Пиша Ви отличен! Хайде сега ми обяснете тия неща!
Младежът започнал:
- Вие сте на 70 години. Но имате 20-годишна съпруга. Това е законно, но не е логично! Тя си е хванала млад и надарен любовник. Това е логично, но не е законно! А това, че току-що писахте на въпросния любовник отлична оценка, нито е логично, нито е законно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...