benjamin4o 25 #5001 Отговорено 1 Януари, 2020 - А бе свиньо, как не те беше срам да изплюскаш едно кило кремвирши? - Епа я фанах един иии... они са повлекоя... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #5002 Отговорено 1 Януари, 2020 Някъде към полунощ: - Скъпа, ела с мен да съгрешим в кухнята. - Ах, ти, палавнико, с*кс на плота, а? - Не, ма останаха няколко сармички... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #5003 Отговорено 1 Януари, 2020 - А ве къде ше сте на нова година? - Господине, духнете в апарата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #5004 Отговорено 1 Януари, 2020 Един ми вика: - За Коледа ми подариха, някакъв душ гел... Сега, целия душ ли трябва да намажа с него, или само дето пръска... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #5005 Отговорено 1 Януари, 2020 - Бабо, развали се ENTER на компютъра. - Какво е това, чедо? - Едно копче, бабо. - Е донеси да го зашия де! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #5006 Отговорено 1 Януари, 2020 Младеж купува алкохол, продавачката: - 18 имаш ли? - Не знам, не съм го мерил! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1240 #5007 Отговорено 1 Януари, 2020 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6037 #5008 Отговорено 2 Януари, 2020 С всичкото това дето го изгърмяхте около полунощ вчера - властта можеше да вземем, ей! Чъ ви Нъ и Гъ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5009 Отговорено 3 Януари, 2020 За жените шофирането е като с*кс без презерватив - все си мислят, че някой е длъжен да ги пази! За мъжете шофирането на кола е като с*кса - всеки си мисли, че е по-добър от другия! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5010 Отговорено 6 Януари, 2020 Бай Славчо отсяда в хотел. Взема си ключа и си тръгва към стаята. След известно време се връща, викайки: - Какъв е този хотел?!?!?! Това на нищо не прилича! Мениджърът го посреща: - Господине, какво се е случило? - Какво се е случило ли?!?!?! Влизам си в стаята и там ме чака някакъв с револвер в ръка, който ми казва "Или ще ми направиш свирка, или ще ти размажа мозъка по тавана!" - И какво се случи? - Ми какво да се случи бе тъпанар?! Ти изстрел чу ли?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 356 #5011 Отговорено 6 Януари, 2020 Знаете ли тази година на Богоявление кой хвана кръста в Перник? - Най-бързият спринтьор. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5012 Отговорено 7 Януари, 2020 Баба Яга сварила ракията и се чуди, с кой да я изпорка. Обадила се на Змея. - Аре бе, копеле! Само ти не си умрел, ела да къркаме! - Добре ма, ида... Баба Яга си сипала едно и седнала на прозореца да го чака. Гледа търчи тоя, па падне. Стане и па търчи. Падне, стане и па. Стигнал накрая. Баба Яга сипала еликсир, пили по едно, две и го питала: - Що така тичаше, падаше, тичаше? - Ми щот, кат си помислим за ракията - бръзам! Ма кат се сетя, че после ще требе да те е*а, припадам... 1 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5013 Отговорено 7 Януари, 2020 Келнер, бира… - Ама, господине… Как бира след водка ...?! - Зелен си още, момче ... От мен да знаеш - бирата не е след водката, а преди уискито... 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #5014 Отговорено 9 Януари, 2020 Учител води курс по география на 20 блондинки.Задава въпрос: – Къде се намира Америка? Михаела,една от блондинките, става и намира Америка на картата. – Браво! А кой е открил Америка? 19 блондинки стават и в хор отговарят: – Михаела! 1 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikky 38 #5015 Отговорено 9 Януари, 2020 При лекаря. - Докторе, след сватбата имам проблеми със зрението. - Какви по-точно? - Ами, не виждам никакви пари. 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #5016 Отговорено 9 Януари, 2020 На електрическият стол. - Последно желание ? - Да се хванем всички за ръка! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #5017 Отговорено 9 Януари, 2020 - Дами и господа - съобщава стюардесата - летим на височина 10000 метра. Температурата навън е минус 20 градуса. Намираме се над океана, на 300 километра от най-близката суша. Капитанът на самолета ви пожелава приятен полет и пита дали на някой от вас случайно не му се намират 25 тона керосин? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6037 #5018 Отговорено 10 Януари, 2020 Летели мечката, заека и гаргата със самолет. Мечокът пилотира, а заека любопитко - все нещо пита, ръчка копчета. Нещо изведнъж се прецакало и самолетът тръгнал да пада. Гаргата отворила вратата и на излизане казала: Като не можете да летите, що се еб@вате с машината? 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5019 Отговорено 10 Януари, 2020 Двама приятели слезли в ресторанта на хотела да се навечерят. Хапнали... пийнали... по едно време на единия му се доходило по малка нужда. Станал, огледал се, но не намерил тоалетна и решил да излезе на улицата.Шмугнал се в някакъв тъмен ъгъл и тъкмо си разкопчал панталоните, изневиделица изскочил огромен, гол и надарен до безобразие негър. В едната си ръка държи нож, а в другата бутилка олио и го пита:- Да те коля или да те опъна? Кое предпочиташ?- Как ще ме колиш - взел да се моли нещастникът - опъни ме, но поне жив ме остави...Намазал му задника негърът с олиото и го опънал здраво. Връща се човечецът обратно в ресторанта едва ходейки и сяда обратно на масата при приятеля си, без, разбира се, да му каже какво се е случило.– Къде е тоалетната бе брато, че и на мен ми се приходи - пита го приятелят му.- Честно казано, не я намерих и пуснах една вода в тъмния ъгъл на улицата срещу хотела.Приятелят му става и отива до същия ъгъл, където историята с негъра се повтаря. Връща се в ресторанта, плащат си сметката и се качват в стаята да спят, без да споделят един с друг преживяното.Малко след като изгасят лампите и се мушват под завивките, през отворения прозорец на стаята,който гледал към същия този тъмен ъгъл на улицата, се чува сташен рев:- ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА.......Единият казва изпод одеялото:-Е тоя го заклаха...А другият:- Може и олиото да му е свършило 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
e4omir 49 #5020 Отговорено 10 Януари, 2020 (Редактирано) Разговор между сапьоре от Враца: - Открих устройството! - К‘ъв цвет са кабелете? - Единия а пепел от рози, па другия мого нежно тюркоазено! Ейй, къ ша изгръмиш неко ден с таа твойта педерастия! Редактирано 10 Януари, 2020 от e4omir d 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 356 #5021 Отговорено 10 Януари, 2020 Вървят ли двама по дълъг път? И път да няма, винетка ще платят! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #5022 Отговорено 12 Януари, 2020 HONDA-Höllischer Orgasmus Nach Dem Anlassen 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DTEC 514 #5023 Отговорено 12 Януари, 2020 Моше си купил крава за сто шекела от стар селянин. Селянинът му обещал да закара животното у тях на следващия ден. Дошъл, както се уговорили, на следващия ден, но без кравата. - Извинявай, Моше, но кравата умря... - Жалко, но тогава ми върни стоте шекела! - Не мога, Моше, вече пропих и пропилях парите. - Добре, тогава просто ми донеси кравата. - За какво ти е умряла крава?! - шашнал се селянинът. - Ще я разиграя на лотария. - Как ще разиграваш на лотария умряла крава?! - Повярвай ми, мога да го направя... Просто на никого няма да казвам, че кравата е умряла. След месец селянинът случайно среща Моше: - Какво стана с моята умряла крава? - Разиграх я на лотария, както ти обещах. Продадох петстотин лотарийни билета по два шекела парчето и заработих 998 шекела чиста печалба. - И как - никой ли не се възмути?!! - Само този, който спечели кравата. Как се възмущаваше и как крещеше! Даже се наложи да му върна двата шекела! 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 204 #5024 Отговорено 12 Януари, 2020 Преди 4 часа, benjamin4o написа: HONDA-Höllischer Orgasmus Nach Dem Anlassen В превод: Адски оргазъм след запалване на двигателя! 👍🤣 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #5025 Отговорено 12 Януари, 2020 На 35 стр, на упътването на BMW, има разписание на автобусите. 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5026 Отговорено 13 Януари, 2020 Пийва си биричката един човек и в това време търчи съседът му: – Може ли да взема кофа вода от твоя кладенец? – Може. След малко оня пак идва: – Може ли да взема още една кофа вода? – Вземай. Ситуацията се повтаря няколко пъти и накрая човекът с биричката пита: – Не разбирам. Имаш кладенец, а искаш вода от мене? – Тъщата паднала в моя кладенец, а водата й е само до брадичката… 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5027 Отговорено 13 Януари, 2020 Върви си Принцът из гората, пуска по някоя стрела ей така, за кеф, по едно време стига до някакво езерце. А бее, чисто блато. В блатото - жаба. И жабата изведнъж проговорила с човешки глас: - О, Принце, аз съм омагьосана! Целуни ме и ще се превърна в красива принцеса! Позамислил се принцът, поогледал се – няма никой. К'во пък толкова? Целунал жабето. И жабето БАМ, се превърнало в красива принцеса! Естествено голичка, щото откъде 42 номер рокля в блатото? Грабнал я Принцът, че а отпред, а отзад, ха на Ге, ха на дудук, в общи линии, свършил работата по царски. Седнал да си почине, в това време принцесата се посъвзела и започнала да мрънколясва: - Ама как така, що веднага с*кс? Не, че се оплаквам, ама сватбата? На Принцът чак му изпаднала пурата от устата! Скочил нашият: - К'ва сватба ма?! И като и изчаткал един наопаки, принцесата паднала и се превърнала обратно в жаба! Погледал принцът, почесал се и я прибрал в джоба си: - Еййй, бахти удобното нещо! 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6037 #5028 Отговорено 13 Януари, 2020 Между приятели: - Ей добра съпруга си намери ти, а аз още не попадам на подходяща. - Сигурно имаш свръх очаквания. - Ми, искам "в огън и вода да влиза с мени" и да ляга в леглото - когато и кажа. - Ми стани пожарникар. Всеки ден ще изнасяш пърлени мокри "кокошки" и ще ги слагаш на носилката. Може някоя да ти хареса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 204 #5029 Отговорено 13 Януари, 2020 Преди 1 час, DanielDenev написа: Върви си Принцът из гората, пуска по някоя стрела ей така, за кеф, по едно време стига до някакво езерце. А бее, чисто блато. В блатото - жаба. И жабата изведнъж проговорила с човешки глас: - О, Принце, аз съм омагьосана! Целуни ме и ще се превърна в красива принцеса! Позамислил се принцът, поогледал се – няма никой. К'во пък толкова? Целунал жабето. И жабето БАМ, се превърнало в красива принцеса! Естествено голичка, щото откъде 42 номер рокля в блатото? Грабнал я Принцът, че а отпред, а отзад, ха на Ге, ха на дудук, в общи линии, свършил работата по царски. Седнал да си почине, в това време принцесата се посъвзела и започнала да мрънколясва: - Ама как така, що веднага с*кс? Не, че се оплаквам, ама сватбата? На Принцът чак му изпаднала пурата от устата! Скочил нашият: - К'ва сватба ма?! И като и изчаткал един наопаки, принцесата паднала и се превърнала обратно в жаба! Погледал принцът, почесал се и я прибрал в джоба си: - Еййй, бахти удобното нещо! Този виц ако го преведа на немски и го постна в туитър, смятай, че съм загубен...! Не можем се покажем на вратата, и работата ще загубя... 🤓🤦♂️🙈 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6037 #5030 Отговорено 13 Януари, 2020 Off Topic На германците спрях отдавна да им разказвам вицове. Повечето "не вдяват" и "губим контакт". 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
romborak 165 #5031 Отговорено 13 Януари, 2020 Багер закача последен модел мерцедес. От мерцедеса слиза мутра и се засилва към багера, и злобно отваря вратата... Вътре седи огромен багерист, който едва се побира в кабината... Гледа го от високо, и пита: - Кво искаш, бе? - Ами..., ключ 19 имаш ли? - Не, аз до 27 ги завивам с ръка... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 923 #5032 Отговорено 13 Януари, 2020 Седя си на бара и свалям страхотна мадама. Бармана ми казва тихо: - Не е за тебе тая, пази се ! - Що бе, заета ли е? - Не, имитиращ продукт! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 923 #5033 Отговорено 13 Януари, 2020 След секс 20% от мъжете отиват да пушат! 30% се обръщат и заспиват! Останалите натискат ALT + F4 ! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6037 #5034 Отговорено 13 Януари, 2020 - 5 литра наливна бира моля. - А нещо в което да я налея? - С "нещото" разговаряте. 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 923 #5035 Отговорено 13 Януари, 2020 Най-искренните женски сълзи са от дълбоко гърло! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 923 #5036 Отговорено 13 Януари, 2020 Лекарите забраниха на бай Иван да пие! След месец на мляко, сокчета и вода той разбра, защо плачат всички бебета! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6037 #5037 Отговорено 13 Януари, 2020 - Колко чаши ракия пиете дневно? - Докторе, аз съм алкохолик, не съм счетоводител! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5038 Отговорено 14 Януари, 2020 Може да караш S-класа, може да караш и Пежо 306, обаче когато Кауфланд са пуснали зелето на 39 ст., задължително пълниш багажника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5039 Отговорено 14 Януари, 2020 1 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5040 Отговорено 14 Януари, 2020 Надпис в секс-шоп: "Моля, разглеждайте списанията с двете ръце!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове