Honda_Z 1497 #3961 Отговорено 15 Декември, 2014 Срещат се англичанка, французойка и българка.Англичанката:- Аз, когато се омъжих, заявих: няма да пера и да мия чиниите. Съпругът ми изчезна, един ден не го виждах, втори ден не го виждах и на третия си дойде с пералня и миялна машина.Французойката:- И аз когато се омъжих заявих: няма да пера и да мия чиниите. Съпругът ми изчезна, един ден не го виждах, втори ден не го виждах и на третия си дойде с прислужница.Българката:- И аз същото казах след сватбата: няма да пера и да мия чиниите. Съпругът ми изчезна, един ден не го виждах, втори ден не го виждах и на третия прогледнах с лявото око, като ми поспадна отока. 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #3962 Отговорено 15 Декември, 2014 Разговор в Перник : - Тате, скарахме се с жената, аз я ударих, тя си събра багажа и се изнесе. - Сине, пълен провал си! Кога си виждал аз да бием майка ти и тя да може да стане, да си събере багажа и да се изнесе? 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #3963 Отговорено 15 Декември, 2014 Негър влиза в бензиностанция и застава на касата: - "Мадъ фака", веднага отваряй касата и давай оборота! И без резки движения, че ще те застрелям... - Ама Вие нямате пистолет! - А! Ъ!... Офф, аз по навик, извинете, сметката за четвърта колонка моля.. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #3964 Отговорено 15 Декември, 2014 Нищо не прави жената толкова привлекателна през зимата като скрежа по мустаците. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3965 Отговорено 15 Декември, 2014 Имало едно време, един много добър човек.С никого не се карал, на всеки услуги вършил, на мравката път правел да мине. Но хората са неблагодарни и бързо забравяли добрините на този човек...Веднъж той си вървял покрай реката и какво да види - човек се дави!Бързо скочил в бурната вода, хванал човека и го извадил на брега, положил го на тревата и ... го наебал.Удавникът отворил ококорени очи и продумал:- Човече, затова, че спаси живота ми с риск за своя собствен, ще съм ти вечно благодарен, но защо ма наеба накрая ?!Погледнал го добрият човек в очите и със сарказъм в гласа отговорил:- За да помниш, мамка ти, за да помниш, 'щото много забравяте! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #3966 Отговорено 15 Декември, 2014 – Можете ли да пиете кафе без цигара? – Е как бе ? Невъзможно То е все едно да биеш жена си, без да я псуваш.... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3967 Отговорено 16 Декември, 2014 Той се прибра вкъщи в толкова лошо настроение, че жена му, като не беше сигурна какво ще поиска първо, легна гола в мусаката. Една македонка била у българско. Прибрала се в Скопие и мъжът я питал:- Къде ходиш ма, Атанаске?- Епааа... бех у бугарско.- Е, що дири толкоз време у бугарско?- Мани не питай... един българин кат' ме фана и ме оножда, оножда....- Ужас! Ке те уморат ма, оуу, шо не му каза да запре?- Е па, да му кажа, ама като не знам бугарски... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #3968 Отговорено 17 Декември, 2014 Двама приятели си говорят:- Възмутен съм, жена ми ме лъже!- Откъде знаеш?- Оня ден ми каза, че ще остане вечерта да спи при сестра си.- И?- Не е вярно! Онази вечер аз спах при сестра й! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #3969 Отговорено 17 Декември, 2014 - Имаш ли комплекси? - Да, имам. Прекалено съм нисък, а зъбите са ми криви. А ти? - И аз имам. Един в Банско и един на Златни пясъци... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #3970 Отговорено 17 Декември, 2014 +16, ... - 69... x 3,14... и така нататък... Поредната статия как се прави перфектната свирка... Follow the steps... 1. Гледай го в очите - ай нема нужда 2. Не бързай - то убаво, ама требе и да се готви 3. Ползвай ръцете мъдро - плъзгай ги по парадигмата на съответното вдигнато, като мъдро го поддържаш да не падне. Мъдро, мъдро, колко да е мъдро... 4. Плюй на него - на неговия или на него, ... е те туй е въпросът 5. Гледай го как мастурбира - мхммм, скучно ми е май... 6. Да нямаш други богове, освен езика - обожавам диалекта пущу, мдааа... 7. Не покривай зъбите с устни - епа и ти ко речи,.. при цялата тая вкусотия, как да не си гризнеш 8. Лапни му топките - и двете ли, ... мииии, добре, ... ша пробвам 9. Не се стеснявай да гълташ и не си пази лицето - оххх,... пак ли 10. Пази си очите - пазим ги, че туй нещо гори... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #3971 Отговорено 17 Декември, 2014 Въпрос от служебен преглед при психиатър:- Измъчват ли ви еротични сънища?Отговор:- Не Докторе, кефят ме! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #3972 Отговорено 17 Декември, 2014 - Дядо, ти правил ли си "селфи"?- С елфи не съм, синко, само с едно джудже и с оня вампир баба ти. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #3973 Отговорено 17 Декември, 2014 Разговор между съседи: – Комшо, ще дойдеш ли да ми помогнеш да приберем дървата? – Не мога комшо. Болен съм от тежка венерическа болест.... – Каква е тази болест?... Попитал загрижено съседа. – Боли ме х@я , че имаш да прибираш дърва.... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
juvcho 59 #3974 Отговорено 19 Декември, 2014 В салон за красота.- Ще искам маникюр, моля, като на Бритни Спиърс, прическа като на Анджелина Джоли, педикюр катона Наоми Кембъл...- А лицето като на Жерар Депардийо го оставяме? 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #3975 Отговорено 19 Декември, 2014 Танцува Наташа Ростова с поручик Ржевски: - Поручик, защо сте днес така мълчалив? Разкажете ми някоя забавна и весела история! - История? Заповядайте! Излизам значи снощи от казармата, а на двора някакъв гражданин е..е кобилата! Аз като свирнах, кобилата рипна и побягна, а оня чак на казармения портал,... и хахаха, успя да се отцепи! - Поручик! Какъв сте пошъл! Оставете ме! - и отива да танцува с Пиер Безухов: - Ах, Пиер! Тези хусари са толкова пошли! - Да, госпожо, абсолютно сте права! А да знаете и колко са подли! Ето послушайте какво стана снощи - е..а аз значи кобилата и... 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3976 Отговорено 21 Декември, 2014 На светофара:- Извинете, а при престрояване сексуалната ориентация ли не ви позволява да дадете сигнал?- Какво, извинете?- ДАВАЙ МИГАЧ, БЕ, ПЕ*ЕРAСТ! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #3977 Отговорено 22 Декември, 2014 Обява:"Спешно се продава велотренажор. Трябват пари за нов диван." Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #3978 Отговорено 22 Декември, 2014 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #3979 Отговорено 26 Декември, 2014 - Ако имате възможност да избирате дали да имате добра жена, или добра кола - какво ще изберете? - Дизел или бензин? Самолетна катастрофа. Единствено една от стюардесите успяла да се спаси, като скочила с парашут, и попаднала на самотен остров. Гледа обаче - на брега един човек пече едно месо. - Кой си ти? - Еми аз съм от България, тук съм вече от 15 години. Гладна ли си? - Еми гладна съм. - А какво би ми дала за едно парче месо? - Бих ти дала това, което не си виждал от 15 години. Тогава човекът скочил, прегърнал я и я попитал : - Верно ли си донесла ракия? 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #3980 Отговорено 27 Декември, 2014 - Защо Дядо Коледа е толкова щастлив? - Защото знае адресите на всички лоши момичета... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3981 Отговорено 28 Декември, 2014 На светофара спират две коли - Мерцедес и ТрабантШофьора на Трабанта:- Искате ли да си разменим колите?Шофьора на Мерцедеса:- Вие луд ли сте?Шофьора на Трабанта:- Аз не, но се надявах вие...... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #3982 Отговорено 29 Декември, 2014 На призива на КАТ да не се пътува по време на силен снеговалеж, обикновено се отзовават снегопочистващите машини.... 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #3983 Отговорено 29 Декември, 2014 Родил се мъдрец. Раснал, раснал.. порастнал... И дошъл един зъболекър и го извадил. . . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoiko_22 12 #3984 Отговорено 29 Декември, 2014 Отива ловец на лов за мечки. Среща един голям мечок, вдига пушката, натиска и... засечка. Мечока му казал:-Сега избирай, да те ям или да те е..а.Ловеца помислил, помислил и избрал второто. Свършил работата мечока. Но ловецът много се ядосал. Купил си автомат, лъскал го, чистил го, настройвал го и пак отишъл на лов. За зла беда срещнал същия мечок. Вдигнал автомата.... засечка!Мечока пак казал:-Знаеш си процедурата, избирай.Ловеца пак избрал второто. Но пък и се ядосал още повече. Решил, че със стрелково оръжие няма да стане. Купил си мини и пак отишъл в гората. Заложил мините пред бърлогата на мечока и залегнал отстрани да чака. След малко някой го бутнал по рамото. Вдигнал глава ловеца - същия мечок. Мечокът вдигнал рамене и казал:-Абе ти ловец ли си, педераст ли си.... 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3985 Отговорено 30 Декември, 2014 - Мила! Нека се слеем в любовен акт, за да осъзнаем нашата хармония и духовно единство, да преминем отвъд закостенелите граници на разума, да...- А, нье, в г@за не давам! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3986 Отговорено 31 Декември, 2014 Ако си сложила силикон на устните и на циците, а все още чакаш автобус на спирката, значи, че бизнес стратегията ти е построена неправилно... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #3987 Отговорено 31 Декември, 2014 Да се ожениш на 20 години е все едно да си тръгнеш от купон в 20:30 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #3988 Отговорено 31 Декември, 2014 Всеки път като видя гоблен си казвам - ебати ниската резолюция! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #3989 Отговорено 3 Януари, 2015 https://www.facebook.com/smersh.bg/photos/a.305196933003488.1073741828.305176619672186/316253085231206/?type=1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3990 Отговорено 4 Януари, 2015 Как може да се накара котка да яде горчица? Американецът хваща котката, отваря ѝ устата и набутва вътре горчицата. Котката ръмжи, но яде. Руснакът протестира: - Това е насилие! Французинът взима салам, прави дупка в средата му и напъхва вътре горчицата. Котката го изяжда. Руснакът протестира: - Това е измама! - Е, тогава ти го направи да те видим! - в един глас казват двамата. Руснакът хваща котката, намазва ѝ дупето с горчица. Котката вие от болка и се ближе отзад. Руснакът: - Ето така се прави. Доброволно и с песен... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3991 Отговорено 5 Януари, 2015 Из дневника на един Руски терорист: Ден 1. Хванахме заложници. Барикадирахме се. Пихме с всички. Ден 2. Пак пихме с всички. За малко да умра. Ден 3. Ударихме по няколко бири за махмурлука. Поискахме откуп: самолет и за всеки заложник по каса бира. Ден 4. Властите дадоха каквото искахме. Изпихме пивото. Заложниците не искат да си тръгват. Трябва да продаваме оръжието, няма бира. Ден 5. Дойдоха специалните части. Разменихме гранати за водка. Напихме се всички. Ден 6. Цял ден търсихме къде сме забутали самолета. Накрая го намерихме и го продадохме. Изпихме парите. Ден 7. Чакаме да дойде анти-терористичната бригада. Обещаха да донесат още водка. Ден 8. Снощи изпихме всичката водка. Сутринта ни беше лошо. Дойдоха медицински екипи. Донесоха спирт. Леко подобрение. Ден 9. Дойдоха някакви хора. Казаха, че са заложници. Нищо не носеха. Разменихме ги за водка. Ден 10. Превзехме склада с гориво на летището. Керосина има отвратителен вкус. Ден 11. Не мога вече, аман от тоя керосин... Ден 12. Исках да се предадем. Не ме пуснаха. Заложниците казаха, че ще ме набият ако опитам пак да се предам. Пак пихме керосин. Ден 13. Помощ! Някой да ме измъкне от тук! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #3992 Отговорено 5 Януари, 2015 Всеки път като видя гоблен си казвам - ебати ниската резолюция! И продължението: С новите си очила баба Куна уши 12 мегапикселов гоблен. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #3993 Отговорено 5 Януари, 2015 Синът на автомонтьор чува как мърка котката и тича при баща си: -Тате, тате бързо ела да видиш котката!Бащата: - Какво има? Какво и се е случило?Детето: - Заспала е с включен двигател! Защо зайковците си мърдат ушите когато тичат? - Сменят скорости... - Колата ти е доста стара!- Наистина. Вчера на кръстовището подадох ръка през прозореца, за да покажа, че ще завия наляво / не работи мигача/ и ... някой ми пусна милостиня в шепата ........ Съобщение в детската градина:Уважаеми родители! Моля, следете за поведението си пред децата в почивните дни. В понеделник сутрин с чая си казват "Наздраве"! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3994 Отговорено 6 Януари, 2015 Вчера през нощта ме спира катаджия, отварям прозореца и като се навежда към мен, изкрясквам в лицето му:- Бау, бау!Той скача назад стреснат, а аз му показвам колана си и му казвам:- Не бой се бее. Вързан съм..... 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #3995 Отговорено 8 Януари, 2015 - Ало, Мария ли е?- Да.- Искаш ли да правим секс довечера?- Грешната Мария сте набрали...- ИДЕАЛНО 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #3996 Отговорено 8 Януари, 2015 – Скъпи, за обяд мусака ли да направя, или телешко с гъби ? – Скъпа, ти първо го направи, пък после ще му дадем име ... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #3997 Отговорено 8 Януари, 2015 Двама бандити решили да ограбят банка в Канада. Влезли през нощта и доволни от слабите аларми се добрали до трезора. Изведнъж... греда- целият пълен с малки кофички кисело мляко."А сега де? Я поне да се наядем колкото може... да им е гадно!"На другия ден си купуват доволни вестник.А там на първа страницазаглавие:„ТАЗИ НОЩ БАНКАТА ЗА СПЕРМА БЕШЕ ОГРАБЕНА" 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #3998 Отговорено 8 Януари, 2015 Женена двойка пътува с кола по магистралата и се движат с 90км/час. Мъжът шофира когато жената казва:- Искам развод.Мъжът не казва нищо, само увеличава скоростта до 110км/час.- Взимам и къщата.Пак мълчание, скоростта се увеличава до 140км/час .- Взимам и децата с мен.Мълчание, скоростта се увеличава до 180км/час.- Взимам колата и кредитните карти.Колата се насочва в посока голям метален мост, над река. Жената казва:-Така… разбрахме се… ти нещо да искаш?Мъжът най-после отговаря:- Имам си всичко необходимо.Жената пита нахално и саркастично:- Имаш, а! И какво имаш бе, голтак?- Еърбег! 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #3999 Отговорено 12 Януари, 2015 "Видях кола с надпис на бронята: "Аз съм ветеринар, затова карам като животно."Сега разбирам колко много са гинеколозите по пътищата..." 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #4000 Отговорено 14 Януари, 2015 - Не се дръж така с мен и не ми отговаряй! Аз баща ли съм ти или не?- Тате, не ми задавай гатанки… - Ало баце Гошо, снощи пиеме ли у вазе? - Пиеме.- А у вазе ли лимоня подскачаше по масата?- Кви глупости приказваш?Звъни на следващия:- Абе Пешо, пиеме ли у вазе?- Пиеме.- А у вазе ли лимоня подскачаше по масата?- Да не си са побръкал?Звъни на третия:- Ванка, снощи пиеме у вазе, нали?- Пиеме.- А у вазе ли лимоня подскачаше по масата?- Тизе ли си бил, бе пустиняк?! Ка можа да изстискаш канарчето на онаа мойта у водката си??? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове