Jump to content

Civic ZC

Фен
 • Content Count

  971
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

382 Good

About Civic ZC

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 05/18/1982

Profile Information

 • Кара
  Civic 6-th sedan ZC LPG,Лого D13B7 LPG
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Продавам jdm двигател brown top от кипърско купе, насаден в коша на Сивик 6.Преминат на обд1 инсталация и п28 еку с чип.Модове разстърган смукател д16а9,дюзи 270 цц,дросел 60мм. от Х23,спортен 4-2-1 изпускател с термолента,лека шайба.Пълна ревизия преди година-сменени сегменти,основни и биелни лагери,главата също от до,всички гарнитури и семеринги.Върви много прилично още в ниските и не пуши и не харчи никакво масло,само с 5 40 се кара.Забележка-появи се тропане на мотора и трябва да се отваря.Слагам Б18 на негово място,а за желаещите съм осигурил и цяло доста читаво долнище от д16з5 .Който иска може директно да го захлупва със ЗЦ главата или да прави подобрения и модове,турбо мурбо..Цената варира в зависимост как се вземе, налично е делкото с нови сини НГК кабели и свещи,комплект съединител и маховик.Пример долнище д16з5 с глава ЗЦ1 700лв.За подробности 0895469700 или ЛС, Пламен,мотора е в Пловдив и има някакви документи.Проекта е за ценители Изпратено от моят SM-J510FN с помощта на Tapatalk
 2. Тази ще е някоя от последните наводнения Сега има доста такива внос замаскирани!
 3. Hankook i-cept 2 много съм доволен и на много добра цена.
 4. И при мен е така на втора Хонда след обилен дъжд.Предполагам е конденз,нямам видими течове в купето.Другото е да се свалят лайсните на тавана и да се гледа може ли от там да е.Следя... Изпратено от моят SM-J510FN с помощта на Tapatalk
 5. Най-добре пробвай с друго делко от колега как е и ресетни еку-то. Изпратено от моят SM-J510FN с помощта на Tapatalk
 6. Има ли трудно палене и придърпване в движение?
 7. Здравей,колега!Аз виждам грешка 54.Ако е така е датчика на вала в делкото вероятно.
 8. Когато има къса пауза между дълго и късо премигване едното се брои десетица другото единици,но на клипа паузата е по-голяма за това си мисля че са различни.Освен това колегата не е с автоматична скоростна кутия че да дава такава грешка?
 9. Оригинални от Бултрако стотина лева.
 10. Здравей,колега!Изглеждат като грешка 9 и 10 да.Трябва да е датчика за входящ въздух на тръбата на интейка при обд2 който липсва при обд1.Вероятно това бърка екуто,но не знам как се решава,вероятно софтуерно.А дали е зацепена както трябва?
 11. За мен 1 х https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html 4л. Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 22.90 Евро OEM номерMOSYN53C16 Утре ще преведа 42.50лв. ако правилно съм сметнал. Поздрави!
 12. Екседи съединител.Газ има ли Харвито?
 13. Смени и термостат и следващото е гарнитурата на главата, ако продължава..
×
×
 • Create New...