Jump to content

eklipze

Фен
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About eklipze

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Civic EJ9 D14 Mini-me
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

850 profile views
 1. goldbyrk, искам отново да ти благодаря за съвета. С отвертка точно не стана, но с клещи успях да хвана лостчетата през процепа и да натисна стъклото, така че да влязат в отворите. Самата пластмаса, от която са направени лостчетата е доста здрава и не се наранява от клещите. И така вече отново имам перфектно работещо огледало!
 2. Аз като натисна стъклото и лостчетата се прибират към моторчетата. Благодаря за съвета с отвертката, ще го пробвам.
 3. Да повдигна старата си тема с надеждата някой знаещ да отговори. Двете бели лостчета могат да се извадят само след като се разглоби машинката. След това сглобявам всичко по обратен ред, но когато трябва да наместя самото стъкло към централната ябълка и към двете лостчета, успявам само да го вкарам в центъра. При по-силен натиск, двете бели лостчета просто се прибират на вътре и е невъзможно да ги вкарам в гнездата. Някакви идеи?
 4. здравей,
  имаш ли 190cc инжектори? за д14а4

   

   

  1. eklipze

   eklipze

   Здрасти, съжалявам, че малко късно отговарям. Мисля, че имам да. Търсиш ли още?

  2. vq4o

   vq4o

   Цитат

   не имам вече

    

 5. Здравейте, Продавам следните части: 1. Глава от D14Z2 - свалена преди два месеца от личния ми автомобил, който карам от 3 години. Смятам, че е в много добро състояние. Цена - 100 лв. 2. Компютър PHX OBD2b - отново свален от моята кола. Цена - 40 лв. 3. Компютър P1J OBD1 - има чип, купуван е от fena. Аналог е на P06, ако не се лъжа и могат да му се добавят елементите, за да подкара и VTEC. Цена - 140 лв. 4. Делко OBD1 - модела е TD-41U, което е от D15B7. Както се вижда от снимките, има нужда от нова дистрибуторна капачка. Не съм го тествал, беше ми останало резерва. Цена - 60 лв. 5. Делко OBD2b - свалено от моята кола (D14Z2), тествано и работи. Цена - 50 лв. 6. Изпускателен колектор от D14 - има и топлинен щит, който забравих да снимам. Цена - 40 лв. 7. Всмукателен колектор от D14 - продавам го необорудвам, така както се вижда на снимките или мога да добавя горивната рейка и стоковите инжектори, за цената ще се разберем. Може и по отделно, ако на някой му трябват само инжектори примерно. Цена - 20 лв. 8. Тампони за задните долни носачи 52370-SH3-000 - чисто нови, китайски. Не издържат много, по-скоро са за някой, който му трябват да закрепи положението. Цена - 15 лв. 9. Стокови пружини от 6та генерация хечбек - стандартна височина, не са рязани. Цена - 40 лв. 10. Конзола около ръчната спирачка от 6та генерация - всички чопчета отпред за захващане са здрави. Липсва едното капаче, но там обикновено се монтира бутона за настройка на фаровете. Цена - 20 лв. 11. Преден полиуретанов лип - за 6та генерация хечбек, фейслифт модела. Боядисан е в тъмно-сиво, много добро състояние. Единствено има нормални ожулвания отдолу, няма пукнатини или сцепвания. Цена - 90 лв. Снимки на всичко изброено - https://drive.google.com/drive/folders/0B9Atp0pQd6uIRV9DOTQyOFEwVnM?usp=sharing Частите се намират във Варна. Имам и скоростна кутия S40 от D14Z2, но за нея да ми пишат само хора от Варна. Пишете на ЛС или на тел. 0887761843
 6. IAT сензора нали отпада при смяна на всмукателя с такъв от D16Z6 и вече се ползва TA сензора, който е на гърба на всмукателя? Мисля него да проверя. А CYP сензора къде да го търся? Edit: Видях, че СУР сензора се намира в делкото, ще го проверя и него. А възможно ли е тази грешка да я хвърля, защото след като смених главата не съм сменил и ролката с раздвижна или такава от D16Y8? Делкото иначе е завъртяно на нужните градуси, стреляна е със стробоскоп.
 7. Точно така мисля и аз. Паузата е прекалено дълга, а и съм с ръчна скоростна кутия и грешка 19 я изключваме от сценария. Ще продължа да следя моментите, в които ми светва чека и ще проверявам дали грешките са консистентни. Благодаря за отговорите! Sent from my iPhone using Tapatalk
 8. Здравейте, моля за малко помощ при разчитане на грешка от ECU. Ето клип, който заснех след окъсяване на буксата за диагностика: https://youtu.be/afkHr8dzeUI Колата е Civic 1999 D14Z2 блок, D16Z6 глава, OBD1 конверсия, P1J ECU с все още незапоени елементи за Втека и несвързан конектор за Втек клапана. Съответно колата още не е настроена. Според мен грешките са две - 9 и 10, но не съм сигурен и за това реших да питам.
 9. Лека му пръст на човека. Deodriver, можеш ли да дадеш някакви координати и евентуално да се свържа с тях, ако наистина има такъв персонал?
 10. Здравейте, Не намерих подобна актуална тема и за това пускам нова. Можете ли да ми препоръчате човек (от Варна по възможност), който да ми настрои колата? Става въпрос за Civic D14 mini-me с D16Z6 глава. ECU-то е чипнато P1J, но няма нужните елементи за VTEC, т.е. ми трябва и такъв човек, който да може да свърши и тази работа.
 11. Това последното го правя (лостчетата остават на машинката), но после при сглобяването, нали трябва със силен натиск ябълките да влязат в гнездата си. Успявам да вкарам само голямата средна ябълка, а двете малки лостчета потъват надолу към машинката при не много голям натиск и съответно не влизат в гнездата си. И все пак да питам отново някой, ако знае дали двете бели лостчета могат да се извадят, защото на работещото ми огледало са счупени и искам да сменя само тях.
 12. Никой ли не е разглобявал подобно огледало?
 13. Проблем със свалянето на самото стъкло нямам. Проблем са ми да извадя тези двете бели лостчета от машинката на огледалото: На този клип https://youtu.be/pNIKLPOK54k?t=642 пича ги извади супер лесно, но и огледалото е различно.
×
×
 • Create New...