Nuclear 7 #1 Публикувано 11 Март, 2019 Здравейте, Поразрових се из форума за последни версии на карта на България и Европа, но намерих теми само за 7-ма генерация. Незнам дали са съвместими тези карти с навигациите на 8-ма ген. Питам Ви понеже си смених стария акорд 2.0 бензин 2007 със дизел 2.2 type s 2012 г. Ще съм благодарен ако някой има желание да сподели от къде да си изтегля последните актуални карти или да ги прати по емаил . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
romborak 165 #2 Отговорено 11 Март, 2019 Еднакви са. Ето тук има и торент. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivstoinov 7 #3 Отговорено 13 Март, 2019 Продават такива дискове за около 20лв. в един сайт с 3 букви/не знам разрешено ли е да го пиша/. Скоро говорих с такъв продавач и ми вдъхна доверие, че всичко е наред. Незнам дали за тази цена си заслужава човек да си губи времето , а и трябват компютърни познания, както и разни програмки, незнам какви си дискове и т.н. Не познавам човека! Не съм купувал и ако някой го направи нека сподели! Ако желаете мога да споделя телефона! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 292 #4 Отговорено 13 Март, 2019 В линка по-горе на колегата има всичко необходимо, всеки един сам да си запише диск. Не се изискват никакви умения освен основните, четене и желание! На който не му се занимава или му се струва, че не може, сайта с трите букви е алтернатива. Пътя на диска от сайта с трите букви минава по същия път по който стига и до тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #5 Отговорено 13 Март, 2019 Аз си купух диск с карти за бг за 2018 от сайта с 3-те букви,защото колата ми бе от Швейцария и всичко беше наред. Навито се обнови до нова версия с БГ карта за 2018.Просто нямах време да чета из нета как да го направя сам.Прецених че, 20лв си струват за да си спестя времето за "разучаване" как да го направя сам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #6 Отговорено 13 Март, 2019 (Редактирано) Преди 10 часа, h5rov написа: В линка по-горе на колегата има всичко необходимо, всеки един сам да си запише диск. Не се изискват никакви умения освен основните, четене и желание! На който не му се занимава или му се струва, че не може, сайта с трите букви е алтернатива. Пътя на диска от сайта с трите букви минава по същия път по който стига и до тук. Еми то хубаво ама от линка по горе като си записах дисковете и не ми ги чете. Писах в темата ама никой не отговаря Ако не ви е проблем дайте на лично този сайт с трите букви. Редактирано 13 Март, 2019 от Nuclear Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivstoinov 7 #7 Отговорено 13 Март, 2019 Преди 2 часа, Nuclear написа: Еми то хубаво ама от линка по горе като си записах дисковете и не ми ги чете. Писах в темата ама никой не отговаря Ако не ви е проблем дайте на лично този сайт с трите букви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivstoinov 7 #8 Отговорено 13 Март, 2019 По горе това имах предвид! Може би не е е толкова , сложно, но си трябва и малко да разбира човек какво точно да следва. Аз не разбирам, нямам време и ще дам 20лв. Просто , нали? Пратил съм Ви на лично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 37 #9 Отговорено 5 Ноември, 2020 Здравей купих си 2 диска за Западна и източна Европа от сайта с 3-те букви. Без значение кой от двата диска ще сложа в DVD-то ми изписва Disk Error Invalid Disk. И от там почнаха майните Въпроса ми е има ли шанс да се пробва да сваля (update) информацията от дисковете чрез някаква ръчна настройка или няма такъв вариант. С оригиналния диск си върви от раз всичко и си мисля,че нямам проблем с DVD player. Помагайте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 37 #10 Отговорено 5 Ноември, 2020 Успях да update картите. Всичко стана ръчно.Мислях,че има разлика от на 7-ма генерация както е описано в темата с 3-те копчета(Maps/Guide - Cancel- Menu) Всичко си заспа на мястото. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
radomer 0 #11 Отговорено 4 Август, 2022 На 5.11.2020 г. at 16:37, MotoMK5 написа: Успях да update картите. Всичко стана ръчно.Мислях,че има разлика от на 7-ма генерация както е описано в темата с 3-те копчета(Maps/Guide - Cancel- Menu) Всичко си заспа на мястото. Аможе ли да се запише на флашка и оттам да се качи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 37 #12 Отговорено 5 Август, 2022 Здравей, мисля,че не става идеята ти с флашката .Като цяло са стари картите няма да се лъжем дори не я използвам понеже все от телефона пускам да ме навигира и така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anastasifuneral 5 #13 Отговорено 3 Февруари (Редактирано) Има няма 2-часа работа и донастройки ето и резултата 2021г доста от новите трасета в БГ та спокойно може да се ползва.Що се отнася за инсталацията направих го само да си тегли актуализацията Поставяш диска и сам си се ъпдейтна и тръгна . Направих още един диск Моя е само за изток запад не ми е нужен но го хаправих,та някой от София ако му трябва мога да помогна! Редактирано 3 Февруари от Anastasifuneral 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jenti 42 #14 Отговорено 3 Февруари Откъде свали картата за 2021г. колега и кои нови трасета имаш предвид, че ги има? Новото околовръстно на Бургас за Слънчев бряг? Новата отсечка на магистрала Хемус? Магистрала Струма? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anastasifuneral 5 #15 Отговорено 3 Февруари Утре подробни снимки ще направя на посочените трасета! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jenti 42 #16 Отговорено 6 Февруари Качи линк за картата направо колега. Или идеята ти е да изкарваш пари с това нещо в форума? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto_bo 50 #17 Отговорено 6 Февруари Или да сподели поне коя версия е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anastasifuneral 5 #18 Отговорено 9 Февруари (Редактирано) Тествам я още преди да я пусна аз я донаправих самата карта не е трудно но искам да проверя дали е наред преди да пусна картата доработих я и скоро ще е качена тука!!!! За сега работи и е актуална но новото трасе Бургас Варна не е налично то е изградено 2022 края ако не се лъжа. Редактирано 9 Февруари от Anastasifuneral Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anastasifuneral 5 #19 Отговорено 11 Февруари (Редактирано) Honda Accord Navigation DVD 2022 & System Updates. https://www.gpsbites.com/honda-accord-navigation-dvd-system-updates Редактирано 11 Февруари от Anastasifuneral 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xrinik94 7 #20 Отговорено 12 Февруари Колега как точно ги свали и от къде, линковете са неактивни . Quote This link is inactive. Това изписва на всеки линк от сайта който си пратил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anastasifuneral 5 #21 Отговорено 12 Февруари Правят се ъпдейти на по късен етап ще бъде пак пуснат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 26 #22 Отговорено 25 Февруари Тя статията е от февруари 2022-ра от тогава се чакат тези ъпдейти и видимо не са стигнали до никъде ... Последното инфо от сайта е март 2022г. Не искам да съм скептичен, но пускането на такава карта ми се вижда нереалистично. @Anastasifuneral ти ли си се заел да правиш нещо или чакаме на сайта. Защото в сайта пише че ще се продават (ако въобще стартира нещо) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anastasifuneral 5 #23 Отговорено 5 Март Здравей да аз съм се заел и не е толкова лесно има я в завършен вид но и се тества няма как да се пусне нещо което не е актуално на 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 26 #24 Отговорено 5 Март Чудесно. Поздрави за начинанието. Чакаме резултата с нетърпение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokobrise 0 #25 Отговорено 30 Октомври Вече е ноември. Да продължаваме ли да чакаме? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jenti 42 #26 Отговорено 14 Ноември Според мен само си е клопал устата колкото да се чувства важен. Няма нищо за чакане. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове