Jump to content

Anastasifuneral

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно Anastasifuneral

  • Ранг
    Old skool
  • Рожден ден 21.04.1982

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord VIII 2.2 i-DTEC /HONDA CIVIC VIII Hatchback 2.2 CTDi
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Contact Methods

  • Skype
    0876110049

Последни посетители

678 профилни разглеждания
  1. Здравей да аз съм се заел и не е толкова лесно има я в завършен вид но и се тества няма как да се пусне нещо което не е актуално на 100%
  2. Правят се ъпдейти на по късен етап ще бъде пак пуснат.
  3. Honda Accord Navigation DVD 2022 & System Updates. https://www.gpsbites.com/honda-accord-navigation-dvd-system-updates
  4. Тествам я още преди да я пусна аз я донаправих самата карта не е трудно но искам да проверя дали е наред преди да пусна картата доработих я и скоро ще е качена тука!!!! За сега работи и е актуална но новото трасе Бургас Варна не е налично то е изградено 2022 края ако не се лъжа.
  5. Утре подробни снимки ще направя на посочените трасета!
  6. Има няма 2-часа работа и донастройки ето и резултата 2021г доста от новите трасета в БГ та спокойно може да се ползва.Що се отнася за инсталацията направих го само да си тегли актуализацията Поставяш диска и сам си се ъпдейтна и тръгна . Направих още един диск Моя е само за изток запад не ми е нужен но го хаправих,та някой от София ако му трябва мога да помогна!
  7. Най вероятно е счупено рамото което отваря и затваря въздуховодите
  8. Честно казано аз обикалям по европа само тука е закона за шофиране на пуснати фарове ако нямаше толкова камикадзета по нашите улици сега нямаше да си пишем такива фермани аз лично спрях да търся алтернатива за дневни светлини както всичко останало това е излишно да не говорим че за мен каквото и да се сложи е грозно всяка една марка си има собствена запазена марка тоест разположение или разпределено място на лед лента и каквото и да измисля ми грознее или е копи пейст от друга марка та по тоя ред причини за сега се отказвам моля само някой ако се е справил нека пусне някоя друга снимка да се види как изглежда Благодаря ви! Бъдете толерантни и възпитани по БГ пътищата знам че по чужбина карате по правилник желая лек ден на всички.
  9. Здравейте пак! Вече ми омръзна от твърдоста на окачването и от доста време се чудя дали да се разделя с него,но вече се реших не съм ходил да го гледам като марка при интерес може да се види,що се отнася до цената ще го измислиме,та всички да сме доволни знам че е оригинално тоест не е менте купувано е в Германия и бе от сорта на 950€.Та вече се замислям за нормално такова и има опция за бартер,но държа на качествено такова иначе само ще си загубиме взимно времето,всички знаем, че времето е пари! Хората от София са с предимство!Може и да сте я виждали,я на живо,я при AvtoNonchev.Ами това е при интерес тел.0876110049
  10. Само по себеси говори.При мен даже я гася достатъчно инфо има по дисплейте
  11. Kолко излезе цената от представителство на Хонда?
  12. Здравей колега дай някакво номерче за връзка че и мойте предни говорителя гъгнат и е дразнещо.

    Благодаря.

  13. Здравейте може ли пак файловете от два дена съм горд собственик и при мен има драми с фаровете ще съм благодарен ако ги качите пак.
  14. Огледай се за някоя с по малко навъртяни километри и задължително през Бултрако Моторс да кажат дали са реални километрите аз като я взех моята първата ми работа да мина през тях. До сега на моята са сменени само масла и филтри друго не съм. това че е дизел не я прави кекава много си е добра и двигателя е ок ще се видиш в кола както се казва вози те без пари. Маслото ще е хубаво да го смениш веднъж на около 1000км следващото както си му е по дефолт.
×
×
  • Създай нов...