Jump to content
civicgonemad

Цензура или... Money talks ...

Recommended Posts

Все се чудя що избягаха хората от тук. То и аз толкова влизам вече , но все пак нека да има малко размисли и страсти или директно и тази тема ще изчезне... 
Та що толкова си позволявате да триете/цензурирате/защитавате издънилите се/ премахвате и т.н. ? Колко хонди се купуват на ден и колко нови членове очаквате? Така де покупката и карането на Хонда не е критерий, но главно собственици на кола или мотор се регистрират в съответния форум. 
Повечето сбирки не се организират от тукашни членове... Те добре, че се събират още. Но отново Вие, господа ,администратори, нямате особена заслуга за това. Започвате за заприличвате на самозабравилите се наши и толкова мили политици. 
Да смятам, че е в правилния раздел:  "Мнения, препоръки, за сайта."

В друг ред на мисли започвам да разбирам що толкова много се подиграват на Хонда-джиите. Пише "No airbags! Die like a man!" Цяла "Тракия" ехти от 101% оригиналния Ремус! 
Ся ще кажете, че е изолиран случай, но сами знаете, че не е. 

IMG_20170619_091356.jpg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За нещо конкретно ли имаш в предвид или само размисли?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам в предвид. Мнения чезнат масово. Не само мои.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата няма да изчезне. Ако има чувство на неприязъм към работата на текущия администраторски екип, е много вероятно той да не си върши работата правилно. Но в темата виждам, че описваш няколко проблема.

1. Според теб неправомерно се трият мнения и наказват потребители. Като теб, искрено вярвам, че потребителите са това, което прави едно такова общество ценно и не трябва никой да се чувства неканен. В същото време, модераторите и администраторите трябва да се грижат тонът в темите да остава продуктивен - като го правят по начин, който не обижда членовете на форума. Ако това не е така - трябва да предприемем действия. За да се случи това, трябва да разгледаме конкретни примери. В администраторските инструменти на форума, има информация за всяко действие на администратор и модератор. Пиши тук или на лично в коя тема или на кой потребител са трити мнения, за да видим какво е станало.

2. Според теб членовете и администорският екип не помагат да се организират срещи и сбирки. Прав си - текущият администраторски екип не се занимава с организация на срещи. Някои от нас никога не са ходили на такива събития, други май им е минало времето с мерак. Една от идеите, които имам е, да си помагаме с хора, които активно организират срещи - Honda Brothers в частност, с помощта на @fenabg. В крайна сметка всички стоим заедно зад Хонда идеята и трябва да си помагаме. Другото е, че ако ти или друг член иска да организира срещи и иска някаква помощ те да бъдат обявени във форума или другаде - с най-голямо удоволствие бих помогнал и дори присъствал.

3. Според теб хондаджии достатъчно често се държат по начин достоен за подигравки. Снимката, която си пуснал е... потресаваща и със сигурност ценностите на администраторския колектив екип не подкрепят такива идиотщини. Но искрено се надявам по-скоро да се набиват на очи "червивите ябълки" и да не забалязваме хубавите от колкото проблемът да е толкова масов. Познавам и се срещам с различни членове от форума и всъщност едно от нещата, които толкова ми харесват е, че масово са шофьори за пример. Горди с надеждните си икономични коли, а не с фалшивия ремус. Дори в  CarSpending.com, Honda е най-популярната марка, което ми се иска да вярвам, че е защото хондаджии са от най-разумните шофьори - тези, които се грижат за колата си и са горди да го покажат. Но ако не друго - то ние поне може да се опитаме да показваме какво е "Хонда шофьор за пример" - с добро поведение и уважение към другите участници на пътя. 

ПП: Оставам на разположение - в темата или на лично. Също - сигнатурата ти я бях махнал аз, защото беше видео, което се разтягаше на цял екран - бъг при ъпгрейда, защото по принцип в новия форум няма как да сложиш видео като сигнатура, а стария е показвал само линк. Искрено се надявам това да не е допринесло за разочарованието ти.

 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 7 часа, civicgonemad написа:

Имам в предвид. Мнения чезнат масово. Не само мои.

А нещо стойностно и важно ли е изчезнало с тези изтрити/скрити постове. 

Моля,  Димо или другите с админ. права,  и знания :), да погледнат изтритото конкретно поне на civicgonemad и да се прецени дали има повод, според правилата, за недоволство.

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
На 12/31/2017 at 12:14, Veseliq написа:

 

 

 

Пресен пример... Няма ми мнението в тази тема : Последици от реглаж на клапани в сервиз ОМБРЕ

И колко удобно е заключена след като още няколко души си позволиха да надигнат глас срещу това "светило". Има и още изтрити мои мнения, но толкова помня вече темите. Едва ли съм само аз в това положение. Накрая ще има форум с 5-6 админа/модератори/администратори/делегати и т.н. и нито един член. 
След като не правите сбирки и мероприятя... За какво сте? Да колите и бесите в един форум? 

Това колко е полулярна марката в света и колко Хонди се купуват в БГ е мнооого относително и също така колко хора ще дойдат точно тук след като форума е на такова дередже е ОООЩЕ по-относително... 
От как изникна Honda Brothers тук замря... Вие си обяснете защо. Обяснете си и лепенките "Фен съм на марката, а не на форума!" . Явно право да пишат имат само компетентните и под това да разбираме всеки със зелен надпис под картинката. И във Фейсбук групата положението е подобно. 
Оценавам това, че бързо отговорихте, но не вярвам да се промени нещо. За много години и успех! 
 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И така,

прегледах скритите/изтрити постове и теми за 3 и половина месеца назад /200 бр./, резултата е около 3/4 са спам в разделите Купува/Продава. Дублирани мнения и теми, други такива по желание на автора скрити, доста собствени на екипа и др., нищо фрапантно, както обвиняваш. Не ми направи впечатление и за масово, както написа, триене на мнения, освен една тема от която лично изтрих 32 поста след молба от админ, понеже беше тръгнала в съвсем друг посока темата от заглавието.

Лично ти за това време имаш точно 1 скрит пост. В темата, която си посочил, има още 2 скрити поста. 

За твое успокоение, и може би обяснение, ще напиша, че собственика е открил пострадалия и са разговаряли. Какво са се разбрали е оставено като опция да се разбере в темата, но при положение, че клиента го поиска. 

Това от мен.

За другите ти размисли, не знам, всеки сам си преценява от къде да пие вода.

Накрая слагам и твоя изтрит пост:

Хайде, хайде... Добре знаем що е то с майстори да се разправяш! Типичния отговор по български тертип! Все повече и повече хора реват от Вашия сервиз. 
Що не бил казал... Де била колата...

В KFC го хващаш на място и последствия на 90% няма! Въобще що за сравнение?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде успех с форума! Аз не се и съмнявах че сам съм си виновен! 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравил си да напишеш дежурното "българска работа"...

Темата, която визираш е заключена от човек, който се предполага, че е конкуренция на въпросния сервиз, а не побратим. Мнението ти също. Само от това би трябвало да ти светне, че проблемът не е, че някой пази сервиза, а в тона ти, с който за капак се обръщаш във второ лице единствено число без да си страна от спора.

Докато търсих изтрито съдържание, ми се стори, че имаш склонност да генерализираш.

Например:

- хондаджиите са смешни и повод за подигравки, но ти не си;

- бизнесът в България е омаскарен, но там, където работиш ти сте изключение;

- цяла България дъвчела Григор Димитров, когато победил, но не и ти. Така де - поне не и докато му се радват. Да го дъвчем, когато плюем - това не се брои...

 

Защо не вземеш да се пробваш като станеш част от екипа на сайта? Аз лично ще подкрепя кандидатурата ти, ако имаш желание. И тогава ще видиш какви пари валят тука. Не, че ще се промени кой знае какво - екипът ще е все така некадърен, но поне ще си има своето изключение...

 

П.П. А под псевдонима ти пише, че си непукист :)

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз не съм хондаджия... Аз си карам англичанката вече 11 години пълен сток. Даже и голям кюнец нямам отзад.  Да имах преди и друг сивик, бях наравил познатото mini-me ( чужда помощ разбира се, но не и форумска! ) . Няма и лепенки дето да вдигат коне и къстъм теглич...
Колко сте кадърни и колко не вие си знаете, но пък остани се вижда колко ви дреме и за "кого" ви дреме. 
Нека да побеждава Григор... Що да не? Обаче отвсякъде ни бомбандират с него... Абсолютно дразнещо е! В пъти по-малко се говори примерно за художествената гимнастика и това е факт!  А те носят доста повече престиж и са доста по-успешни, не мислите ли? 

Ами там дето работя не са маскари... Нито аз, нито моите колеги. Сега и BK-tuning ли ще защитаваме... Знам, че той си плащаше за обяви тук и е бил доста гъст предишния екип, а може би и със сегашния. 
 

Както ви казах: Успех и успешно намиране на нови членове! Или всеки нов член ще е админ? Така де... Да може по-свободно да пише ;) ! 
И последно направете Japanese fever президент!  Няма тема в, в която той да не е писал. 1800 + мнения за толкова кратък период... 
После аз съм бил на всяка манджа меродия... 
А колко ли са му изчезнали ? ;);) 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никого не защитавам, нито пък съм видял някой да ти е казвал, че си "на всяко гърне меродия".

Това се опитвам да ти кажа. Не сте маскари в твоите очи. Не правиш "българска работа" пак в твоите очи. Бъди сигурен, обаче, че все ще се намери някой друг, според който обаче е така. Това е проблемът ни като народ - никой не гледа себе си, все някой друг му е виновен, а такова нещо като общност и взаимни цели, които да ни обединяват и движат - абсурд. "Милите ни политици" го олицетворяват най-добре, не толкова с корумпираността си, колкото с това, че се разцепиха на хиляди малки партиики, защото всеки е прекалено голям за да е на едно ниво с другите.

Сериозно - ела в екипа, като имаш толкова енергия и виждания как трябва да се правят нещата и можеш да организираш една среща и да видиш какво е да се къпеш в народната любов после. Последното е без ирония.

  • Харесвам 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 1 час, Japanese fever написа:

 

Да, тази тема и на мен ми се стори тенденциозно заключена

 

Шегуваш ли се?

Темата съм я заключил аз със становище...като има развитие ще я отключа.

Скрил съм мнение ,което е невярно,обидно и тенденциозно? Вместо да го накажа според правилата с две седмици отпуска за етикет? И наглеца си отваря тема да се жалва и ти му се връзваш?

Следващия път няма да бъда толерантен или широкоскроен за какъвто ме смяташ според думите ти...

 

 

 

  • Харесвам 1
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От доста време не върви форума ,правим се всички на -мижи да те лажим ,ама така до кога ще я караме ,докато спре да посещава форума никой ли ?Да останем 10 човека да си пишем тука!civicgonemad ни писа неща за които да помислим ,аз мога и още да добавя  ,но пак да се правим че не е така ли ?Да си крием главите в пясъка и да си внушаваме че всичко е наред?

п.п Не че недоволствам за нещо -разберете ,за благото на форума и на самите нас трябва да се направи нещо радикално ,да стане по -комфортен и привлекателен форума .

 

Редактирано от borko 30
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 8 часа, borko 30 написа:

п.п Не че недоволствам за нещо -разберете ,за благото на форума и на самите нас трябва да се направи нещо радикално ,да стане по -комфортен и привлекателен форума .

 

Ако властта е в ръцете ти, кое е радикалното нещо, което би направил, за да стане форумът по-комфортен и привлекателен? Или ако не можеш да  формулираш какво би направил, то би ли опитал да формулираш кое е нещото, което прави форума некомфортен и непривлекателен в момента?

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Масовото триене на мнения, за което се спомена, надявам се доказах, че не е истина за да е причина. Не знам да има и заклани и обесени, също се спомена. Дано след тия отметки отговора да е по лесен.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде изчезна темата за това толкова любимо и супер 101% качествено Валео? Теми и мнения се трият масово и както на Вас ви изнася. Трябва да си разровя из историята си и ще се сетя още теми и мнения. 

 

Преди 18 часа, Markony написа:

Шегуваш ли се?

Темата съм я заключил аз със становище...като има развитие ще я отключа.

Скрил съм мнение ,което е невярно,обидно и тенденциозно? Вместо да го накажа според правилата с две седмици отпуска за етикет? И наглеца си отваря тема да се жалва и ти му се връзваш?

Следващия път няма да бъда толерантен или широкоскроен за какъвто ме смяташ според думите ти...

 

 

 

А това развитие ще очаквам с огромно нетърпение да го видя! Защото наистина ходи доказвай и се разправяй с майстори! Самата истина!  2 седмици и какво? 3 сложи... 5 сложи... Етикет... Кое е обидното в мнението , че не се сещам? Мнението е цитирано по-горе. Аз ли съм наглец и кой кого обижда? Я си сложи 2 седмици за етикет? Едва ли... 

Редактирано от civicgonemad
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@civicgonemad виждам, че си много огорчен от действия на хората тук. @Markony е изтрил няколко мнения, които са чисто и просто нападане и обиди, без капка добавена стойност към вече дългата дискусия, както и правим в такива ситуации. Но забележи, че самата тема, заедно с всичката информация в нея и становището на самия сервиз стои и всеки може да си направи изводи от нея.

Опитах да взема присърце забележките ти в темата и да отговоря с уважение. Прегледах статистиките и за декември има 2270 нови поста и 31 изтрити, от които повечето са от приключили търговски теми, останалите са офтопик или обиди/нападки. Заради теб прегледах всеки един изтрит пост. Ти отвърната така: 

На 1/2/2018 at 18:44, civicgonemad написа:

След като не правите сбирки и мероприятя... За какво сте? Да колите и бесите в един форум?

 

По същия начин мога и аз да те попитам - ако не помагаш на други членове на форума, с полезна информация, за какво си? Да пищиш все едно те колят и бесят в един форум? 

За 1381 мнения имаш 60 точки репутация (включително плюсовете, които @AtsokOld ти е нацъкал в тази - член, който съветва да дупчиш гърнето с дрелка, когато не ти ръмжи достатъчно злобно колата). Средно веднъж на 23 мнения някой е оценил написаното от теб. Интересно е, че дори хора, които изтъкваш с насмешка, те водят по тази метрика.

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@civicgonemad Представям си ако пък правехме сбирки и мероприятия какво пищене щеше да е там ... :)

Ако отвориш няколко чужди форума и видиш каква е тяхната политика относно подобни писаници ще останеш изненадан ... колко сме толерантни всъщност.

5 души администрация се изреждат да ти обясняват това и онова, а още 2ма прочели-непрочели, разбрали-неразбрали потребителя ти се вързват. :) Айде спрете се вече.

Мисля, че стана ясно вече, че "цензура" няма, а пък "money" изобщо.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За кво съм бил... Аз съм лесен днес съм, а тук утре не. Поддържах връзка с няколко души от тук и във форума и наживо. Помагал съм и съм се включвал в сбирки. На национална веднъж бяхме за малко с мои приятели като  зрители и няма да повторя . Да имаше  какво да се види, но тая какафония не ми трябва 2ри път. Все пак не виждам обидно в мненията. 

По-скоро вашето отношение е обидно. 

Пак да спомена, днес съм тук утре не. Хора много и всякакви, но Вие всички господа Незаменими...? Не мислите ли, че се самозабравяте? 

П. П. Това,  че някои от вас работят или ръководят сервизи било то малки или големи... Прави ли ви това 100% компетентни? И Омбре е уж голям сервиз, НО УВИ. 

Усещам как няма да изкара дълго ибтая тема. А това с тая рейтингова система е поредната безсмислица. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...