Deodriver 35 #1 Публикувано 5 Февруари, 2017 Колеги, имам проблем с едната крушка на предния плафон в купето. Когато отворя врата, една крушка светва,а другата - не.При включване ръчно си светва, което значи, че крушката е здрава. Пъпката на врата си работи и тя, защото светва другата крушка. Не, не знам от къде може да е проблема. Някой, ако е имал подобен проблем, нека сподели. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #2 Отговорено 5 Февруари, 2017 (Редактирано) При мен, мисля че с отварянето на вратите, свети само плафона в средата на купето. Трябва да погледна и ще пиша пак. Ако не се лъжа, предните светят само с натискане. Редактирано 6 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deodriver 35 #3 Отговорено 6 Февруари, 2017 (Редактирано) При мен свети и предния плафон. До миналия ден и двете отдления, а сега само едното. Редактирано 6 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1484 #4 Отговорено 6 Февруари, 2017 На нашето CR-V е същата работа - свети само дясното гнездо, но не съм си играл да го отварям още. Ето как реших проблема при акорда. Навярно е идентичен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #5 Отговорено 6 Февруари, 2017 И при мен свети само средния плафон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #6 Отговорено 6 Февруари, 2017 И при мен свети само средния плафон.И при мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #7 Отговорено 6 Февруари, 2017 На нашето CR-V е същата работа - свети само дясното гнездо, но не съм си играл да го отварям още. Ето как реших проблема при акорда. Навярно е идентичен.А при акорда, като отсранихте проблема, предния плафон също ли гасне със забавяне, както средния, когато се затвори вратата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
веселият роджър 25 #8 Отговорено 6 Февруари, 2017 При мен: Колеги имам проблем с едната крушка на предния платфон в купето.Когато отворя врата една крушка светва,а другата не.При включване ръчно си светва,което значи,че крушката е здрава.Пъпката на врата си работи и тя,защото светва другата крушка.Не не знам от къде може да е проблема.Някой,ако е имал подобен проблем нека сподели.И при мен е така, хубавото е, че поне задния плафон свети нормално за сега... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1484 #9 Отговорено 6 Февруари, 2017 А при акорда като отсранихте проблема предния плафон също ли гасне със забавяне както средния когато се затвори вратата?Да, точно както и преди, това. Като се свъртя с време, ще го пробвам и на CR-V-то, и ще пиша. До всички, които пишат, че им свети само средния плафон - възможно е предния да свети при отворена врата само на версията със стъклен таван, знам ли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mimors 10 #10 Отговорено 6 Февруари, 2017 На моята светят и трите плафона. Двата отпред и единия отзад. Да не би крушките в предния плафон да са с по две светлини? Едната жичка да грее при отваряне на вратата и при отключване, а другата - при ръчно включване? Трябва да се отвори плафона и да се погледнат крушките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #11 Отговорено 6 Февруари, 2017 Чета Ви колеги. Карам Сивик 8, 2007г. Там, предното осветяване плафон си има превключвател - с две позиции - DOOR и OFF. Отделно от това се командват двете в предната част, по всяко време. Когато е ОФФ, осветлението е изключено. Когато DOOR е ОН, осветлението се включва, като натисна отключване от алармата и отворя коя да е от вратите или отключа с ключа, или извадя ключа от гнездото, за спиране. Извинете, че Ви се бъркам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deodriver 35 #12 Отговорено 6 Февруари, 2017 (Редактирано) Така,колеги... проблема е ясен.Днес разглобих плафона на съставните му части.Цялата работа идва от копчето,както е написал Zlatozator,което вътре явно нагаря и оправия с него няма.За да се реши кардинално проблема,трябва да се поръча нова конзолка номер 34404-SDA-A21.Върви си с копчетата вътре.Цената в Бултрако не я знам,но няма да е много евтина.Сигурно 50-60лв.Проблема е,че не се предлагат само копчетата. 34404-SDA-A21 Редактирано 6 Февруари, 2017 от Deodriver Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #13 Отговорено 6 Февруари, 2017 (Редактирано) .....Извинете, че Ви се бъркам. Е да де, но при нас няма такъв превключвател. Аз поне не виждам такова нещо.Има само на средния плафон. Редактирано 6 Февруари, 2017 от sredez403 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #14 Отговорено 6 Февруари, 2017 ........За да се реши кардинално проблема,трябва да се поръча нова конзолка номер 34404-SDA-A21.Върви си с копчетата вътре.Цената в Бултрако не я знам,но няма да е много евтина.Сигурно 50-60лв...... За тази конзолка , цената във Бултрако ще е от 100 до 150 лв. И това, ако при теб партидния номер който си дал, отговаря точно. Защото излиза още един номер / 34404-SDA-A22/ и го дават за коли от 2010 нагоре, но и за някои модификации от 2008 и 2009 год. , а там цената ще е доста по-нагоре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deodriver 35 #15 Отговорено 6 Февруари, 2017 Проверка е по VIN номер в japancars.ru.Номера трябва да е същия за моето CRV 07г.Утре ще звънна в Бултрако и ще ви дам инфо за цената на конзолата.Другото нещо,което смятам да питам е цената на крушката на управлението на плафона.Много са шибани с тези сини гумени шапчици,който се късат,ако решиш да ги сложиш на друга крушка.Най-малко ще е 7-8лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deodriver 35 #16 Отговорено 7 Февруари, 2017 Колегата позна,конзолата струва 143лв. в Бултрако.А крушката на бутоните е 9лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1484 #17 Отговорено 7 Февруари, 2017 Пробвайте да ги размените и да почистите нагорелите пластинки на неработещата страна. При мен това помогна. Иначе може и така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deodriver 35 #18 Отговорено 24 Март, 2017 Проблема го отстраних. Купих си копчетата от линка на колегата и си всичко е ОК. Малко повече се чакат ,2 месеца близо, че са от Хонгконг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kiko85 0 #19 Отговорено 8 Юни, 2018 Здравейте, малко извън темата. Наскоро взех ЦРВ 2008, оставих го да го обслужат и днес го взех с радост. Проблема е, че като включа фаровете и ми избледнява дисплея на таблото. На предната ми кола имаше регулатор за светлотта на таблото, но на ЦРВ-то не мога да видя. Нормално ли е да става по-блед дисплея и ако не, то дайте някакъв акъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1228 #20 Отговорено 8 Юни, 2018 Виж в мануела как става (електронният вариант в началото на раздела) .И други неща ще видиш които ще са ти полезни за в бъдеще. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #21 Отговорено 8 Юни, 2018 завърташ бутона за нулиране на километража и се реголира яркоста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kiko85 0 #22 Отговорено 8 Юни, 2018 Мерси, преди минути го намерих в ръководството Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #23 Отговорено 2 Юли, 2019 Някой знае ли дали ако се вземе конзола, която е с копче "Door/ OFF" ще стане на кола, която е само с двете светлини? Пасва ли буксата? Има ли захранване да светва предния плафон при отворена врата? Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #24 Отговорено 11 Юли, 2019 https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com.au%2Fulk%2Fitm%2F282811212457 сменяте с тези за 11лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Angel Kostov 0 #25 Отговорено 31 Юли, 2021 On 2/6/2017 at 10:01 PM, Deodriver said: Така,колеги... проблема е ясен.Днес разглобих плафона на съставните му части.Цялата работа идва от копчето,както е написал Zlatozator,което вътре явно нагаря и оправия с него няма.За да се реши кардинално проблема,трябва да се поръча нова конзолка номер 34404-SDA-A21.Върви си с копчетата вътре.Цената в Бултрако не я знам,но няма да е много евтина.Сигурно 50-60лв.Проблема е,че не се предлагат само копчетата. 34404-SDA-A21 Здравейте, Може ли да ми кажете как се разглобява плафона на Хонда ЦРВ 2010 г.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krusevgen 9 #26 Отговорено 11 Октомври, 2021 На 8.06.2018 г. at 21:22, Kiko85 написа: Здравейте, малко извън темата. Наскоро взех ЦРВ 2008, оставих го да го обслужат и днес го взех с радост. Проблема е, че като включа фаровете и ми избледнява дисплея на таблото. На предната ми кола имаше регулатор за светлотта на таблото, но на ЦРВ-то не мога да видя. Нормално ли е да става по-блед дисплея и ако не, то дайте някакъв акъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krusevgen 9 #27 Отговорено 11 Октомври, 2021 Настройката става от копчето -врътката на километража където си сменяш за разход гориво и пробег. С натискане и леко завъртане надясно на ляво регулираш яркоста на километража 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове