Markony 2241 #41 Отговорено 20 Август, 2019 Варела свърши.Отсипал съм си няколко литра за собствено ползване.Естествено не е проблем да ти сипя 900 мл. Двигателно масло има няколко модела 5В-30.Обади се и ще коментираме.08935177о9 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vitio 1 #42 Отговорено 30 Март, 2020 Markony здравей от Русе съм , имаш ли 0w30 в наличност ? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1510 #43 Отговорено 31 Март, 2020 Има телефон,повече от три месеца не съм видял да пише в форума. Ако някой има инфо да го сподели. Писал си януари че Markony го знаеш и ще минеш да го видиш. Какво стана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vitio 1 #44 Отговорено 31 Март, 2020 Звънях му вчера и днес, но не отговаря. Минах днес покрай тях , но май не си в тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 204 #45 Отговорено 31 Март, 2020 Дано да е здрав, и не го е ударила Короната...! 🙏😳🙏 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #46 Отговорено 31 Март, 2020 Нищо му няма, почива си човека. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bekario 30 #47 Отговорено 24 Януари, 2021 Здравейте колеги! Бранко на линия ли е, гледам от доста време на е влизал във форума? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1510 #48 Отговорено 27 Януари, 2021 Градски ти е,може да отидеш да питаш. Модовете мълчат, никой нищо не казва. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #49 Отговорено 30 Януари, 2021 Модовете да не сме му секретарки бе, Владо? 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1510 #50 Отговорено 30 Януари, 2021 Мислех че поне като модове се интересувате един от друг. Човек който е направил доста за сайта,не изчезва така. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirott 4 #51 Отговорено 30 Януари, 2021 Някои знаят, но няма да кажат тук. Бранко не е единствения, който вдигна ръце и спря да пише-разбирай помага. Те знаят кои са и защо е така. А един форум без такива капацитети си губи смисъла като цяло. Но, като не знаем как да си ги пазим-така ще е... 2 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #52 Отговорено 30 Януари, 2021 Дори и да знаем как е и какво прави, може да не е наша работа да го споделяме (хипотетично). Ако иска, той може сам да го направи. А и не сме длъжни, че така да се изразяваш (това към Владо). Иначе аз нищо не знам за Бранко освен че продължава да работи. Не сме били близки и не поддържаме връзка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didipov 132 #53 Отговорено 31 Януари, 2021 Сигурно му е писнало да спори с "капацитети" изразяващи мнение във всяка тема, трупащи мнения... като че ли това е целта на живота им. към модовете: Off Topic правете владо модератор ... и да мирясва! 3 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #54 Отговорено 3 Февруари, 2021 Той бе един от инициаторите на промените в тоя форум, но явно ситуацията не покри очакванията му. Говорили сме си, но не съм му институционален говорител. Бранко е визионер и имаше идей, но за тях трябват и желаещи. Тук обаче е пълно предимно с нуждаещи се (кой от помощ, кой от аудитория), та ... Познавам го от четвърт век и през ръцете му са минали десетки хиляди коли, както и лични преживявания. Човека си има работа, име, чест и слава. Как си представяте някой хирург денем да оперира, а вечер да чете форуми, да спори с теоретици, да ги оборва, или да дава диагнози на некоректно описани симптоми по текст, звук или картинки? Ако някой го търси - ще го намери. 4 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didich 94 #55 Отговорено 2 Септември, 2021 (Редактирано) Привет, някой има ли актуален телефон на колегата Markony, че на този в подписа звънях днес 2 пъти в рамките на деня, но никой не отговори. Искам да газифицирам Б18ката, благодаря предварително. Редактирано 2 Септември, 2021 от didich Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #56 Отговорено 2 Септември, 2021 (Редактирано) Може да е в отпуска и да не вдига, но това е телефона попринцип. Редактирано 2 Септември, 2021 от Drone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #57 Отговорено 2 Септември, 2021 Бях при него преди 3 седмици - жив и здрав си е. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1510 #58 Отговорено 2 Септември, 2021 2 hours ago, didich said: Привет, някой има ли актуален телефон на колегата Markony, че на този в подписа звънях днес 2 пъти в рамките на деня, но никой не отговори. Искам да газифицирам Б18ката, благодаря предварително. Актуалния е от подписа му,да трудно става свързването ,все пак е доста зает ,понякога трябват доста позвънявания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didich 94 #59 Отговорено 2 Септември, 2021 Благодаря, утре ще продължа телефонния тормоз 😁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #60 Отговорено 15 Ноември, 2021 Бранко,е супер пич!както като човек така и професионалист. Да е жив и здрав !! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Момчил93 11 #61 Отговорено 13 Декември, 2022 Здравйте! Да се похваля и аз с един топ монтаж от Markony! Колата е Акорд 8, 2.4, Type S. ГУ е монтирана в началото на Октомври, но мнението ми закъснява, тъй като исках да се уверя, че всичко ще е наред и след тест! Изминати над 6К км. Разхода с моето шофиране е повече от задоволителен 12-12,5! Да разкажа малко повече за монтажа: 1. Звъннах да запазя час! Разговорът ми с Бранко продължи доста време за да уточним желаното от мен. П.с По-голяма бутилка, защото не обичам да правя множество спирания по време на пътуването ми от т. А до т. Б. 2. Оставих му автомобила, но не успяхме да се срещнем лично в уговорения ден, тъй като ми се налагаше да пътувам по-рано до Русе. 3. В следващия ден беше започнал монтажа, като своевременно и мигновенно ме уведомяваше за монтажа, със снимки и доста информация. 4. Очаквах, че монтажът ще бъде стандартен (монтиране на газовата и това е). Монтажът при него включва, регулиране на клапани, почистване на капака на клапаните, ултразвуково почистване на бензиновите дюзи и супер коректно отношение! П.с. Един ден, когато купя по-хубава хонда монтажът отново ще е при Markony! Успех! 6 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Joromakaveev 14 #62 Отговорено 16 Декември, 2022 Здравейте колеги, искам и аз да напиша за моето впечатление и преживяване с Бранко. Карам Харви 2002г автомат, и кутията реши, че е време за смяна на стартов съединител. Започна търсене на сервиз и майстори отначало в Пловдив през Дупница и накрая в Бултрако. Навсякъде отказаха да се занимават, защото не ставала за ремонт. От форума научих за Бранко. Отначало говорих с него да я направи ръчка. После обаче той реши да направи ремонт на кутията с части от Япония. Направи я като нова на инат, както се изрази той. Та ако някой има нерешим проблем с Хондата си, Бранко е много голям инат и ще реши проблема ви. Ако Дунав не беше толкова близо този човек щеше да се удави във вино и ракия. Та така от моя опит с него, с една дума читав човек. Да е жив и здрав. 10 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Damianski85 6 #63 Отговорено 2 Март Здравейте, благодарение на тази тема и коментарите в нея се насочих и обърнах към Бранко Markoni's Garage, нека ви се похваля и споделя моето мнение. Автомобила е Honda CR-V 2015г. фейстлифт на модела, 2.0 бензин (вече и газ), 155к.с и монтирана допълнително Печка (споменавам я, защото усложни работата на Бранко в монтажа, а в предварителния разговор не стана дума за нея). В първоначалния разговор с Бранко за монтиране на ГИ Romano ми беше описано до най-малката детайлност какво и как ще бъде извършено преди самия монтаж на ГИ - регулиране на клапаните, обстойна проверка на бензиновата инсталация включваща и почистване на бензиновите дюзи и всичко което е необходимо Колата да върви Перфектно на Бензин по думите и изискванията на Бранко! Иии преправяне на монтажа на Печката така както трябва да се направи при марката Honda, за да продължи монтажа на ГИ Бранко е подбрал подходящ различен път с инсталацията на ГИ за да го направи така както трябва и всичко е изпипано до съвършенство до последния детайл до който се е докоснал за да монтира ГИ. При издаване на колата Бранко те запознава със системата и така е направено всичко че можеш да обслужваш Сам ГИ с една отвертка и шестограм 5мм., също така предоставя кабел за диагностика и Софтуер инсталиран на личен компютър чрез който може да се извършва диагностика както на ГИ така и на самия Автомобил, също така позволява и триене на грешки! За да не разпъвам темата и да е приятна за четене и добиване на представа и това дали да монтирате ГИ при Markoni's Garage, с Чиста ръка на Сърцето препоръчвам без колебание, независимо че Аз съм от Кърджали, но пропътувах до Русе и оставих колата в ръцете на Бранко с пълно доверие, и да спомена нещо Много важно 1 седмица докато колата беше в Markoni's Garage на мен ми беше предоставена Кола (също на Газ) с която да се прибера и карам през цялото време! С Бранко се разделихме със стиснати ръце и най-добри чувства, Той ще бъде и човека който ще Обслужва Автомобила ми за в бъдеще Живот и Здраве! Аз съм Възхитен и Очарован от Работата и Професионализма на Бранко. Не се колебайте при избора за монтаж на ГИ или ремонт на Вашата Honda! 5 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 320 #64 Отговорено 13 Март И аз да сподела за гаража на Маркони. Монтирл съм при него ГИ края на 2022 ( в раздела за АКорд 6 - Монтиране на АГУ ). Никакви проблеми с екслоатацията досега - над 18000 км. Смених свещи и беше решено да се регулират клапаните, като ми препоръчаха да се проверят газовите инжектори за всеки случай. Тъй, аз съм от София, но Бранко си ми качи програмата на Романо на лаптопа и ми даде кабел за връзка с газовия компютър при монтажа. Снимах свещите и му ги пратих и в определено време се свързахме по телефона и по интернет и въпреки непълната информация за номерация на свещите направи необходимите корекции дистанционно, като междувременно издържа на доста от май гламавите въпроси, които му зададох. Също така ми препоръча след определен пробег да сваля свещите да ги снимам и да пратя снимките пак за проверка. Та така работи той, да е жив и здрав още 100 години без празниците! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #65 Отговорено 25 Март (Редактирано) Една загубена пратка ми намериха след 3 месеца. Естествено непълна. Ако на някой му върши работа да се обади. 0893517709 . До изчерпване на количествата: Ангренажен комплект за N22 /Civic, CR-v, FR-V, Accord/ Редактирано 25 Март от Markony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #66 Отговорено 25 Март (Редактирано) Ангренажен комплект непълен за К24Z3 /Accord,Cr-V/,липсващите части може да се поръчат по заявка ако са необходими. Редактирано 25 Март от Markony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #67 Отговорено 25 Март Спирачна помпа за Сивик 8 ген. 46100-SMG-G02 795 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове