Jump to content

frizzante

Фен
 • Content Count

  292
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

frizzante last won the day on November 4 2018

frizzante had the most liked content!

Community Reputation

85 Neutral

About frizzante

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CRV R20A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Сливен
 • Интереси
  Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

Recent Profile Visitors

1101 profile views
 1. frizzante

  PC Card за Навигация

  В крайна сметка нямах време да се занимавам тогава. Днес извадих картата, форматирах отново, сложих всички файлове директно от харда без да минават през никакви програми и сега всичко работи. Моята е някаква със собствено мнение явно...
 2. При натиснат съединител ролята не я ли играе аксиала? Някой за него да се е замислял? Това, че някой са сменили к-т съединител нищо не значи. Аз сменях, защото си отиваше и като ми сложиха новия колата взе са скача. Двата диска нещо не си пасваха. Обратно в сервиза и безплатна подмяна. Всичко заспа. Първия беше Екседи, втория Лук.
 3. А тези пиропатрони къде точно се намират? И мен най-много ме притеснява да не ми оакат таблото и да стане скандала...
 4. frizzante

  PC Card за Навигация

  Нещо имам проблем и аз. Не мога да видя разлика във файловете. Някой папки просто ги вижда, чете имената, но скача от песен на песен. Това което виждам като закономерност е, че почне ли да свири папката си работят всички файлове, дали са 20 или 120 няма значение. Цялата папка работи. Съответно там където прескача цялата не работи. Картата е 16 гб CF на Fat32. Къде бъркам с това Lame? На Custom settings давам отметка на CBR 192. Няма кирилица. Съвети?
 5. Някой от моментните лепила могат да повредят черното покритие и ще се вижда. Не знам дали е удачно с такива.
 6. Има логика с бирата, но все пак не съм пожарна да си нося стекове. Не, че не ги нося, но ги ползвам за душевни пожари. Там където казва колегата няма как да стане. Няма място. Трябва да е бутафорен пожарогасителя за да е там. Органайзера е опция. Задните седалки позволяват да се лепи велкро, та явно там ще е.
 7. Този който съм взел всъщност въобще не е дезодорант. Може да се зарежда, показва си налягането и тнт. Масивен и тежък е. Доколкото разбрах е прахов. Ако ти си сложил нещо в колата само за пред полицаите е друго нещо и дано никога не ти трябва. Ясно е, че ако работата е за пожарна чак няма да се надявам на него, но в определени ситуации би помогнал. Дано никога не се налага де. Както и да е всеки сам си решава. Просто търся решение къде да го сложа. Май колегата с органайзера е дал най-добрата идея. Ще ги огледам.
 8. Не мога да намеря удачно място за перманентно закрепване на пожарогасителя и съответно с лесен и бърз достъп. Дайте някакви идеи. Предполагам всички имате в колата, къде стои? Под кората в багажника е трудно достъпен, особено с гумена стелка като при мен. На Сивика го държах на страницата в багажника чрез 2 ленти велкро направени точно за това, но тук страниците са пластмаса. Моя е такъв тип:
 9. А защо след като си оставил здрава кола и си получил развалена от сервиза си блъскаш главата ти? Сигурно има десетина направления в които да се търси проблема, но ако са ровили някъде нещо и са се о*кали много добре трябва да знаят какво става и защо. Не е ли редно те да се заемат а не ти да стреляш напосоки?
 10. Колега ,здравей

  Искам да те питам за водобранните лайсни,ако е удобно да е чуем ,моя тел. е 0896709221

 11. Мой познат премина от двумасов (демпферен) на едномасов маховик на Акорд 7, вибрациите в купето се увеличиха а след 11 000 км скъса колянов вал. Това го направи въпреки съвета на няколко човека да НЕ го прави. Е после си сърба попарата сам де. Сега може и да е съвпадение, но по-скоро не е.
 12. frizzante

  PC Card за Навигация

  ОК. Имена на латиница, компресия CBR и формат на картата FAT32. Като пристигне ще видим. Само дано няма това забиване за което говори колегата. А някой връзвал ли е Айпод на кабела в горната жабка?
 13. Ключови думи за търсене на какво и къде? Ако питаш за тези лайсни - "waterstrips honda crv 3"
 14. Моите от Ибей дойдоха и ги смених. Отне ми повече време са сваля старите отколкото да монтирам новите. Старите се роняха гумите им и тнт. С тези освен, че няма да влиза толкова вода във вратата изглежда и по-добре.
×