Jump to content

frizzante

Фен
 • Content Count

  547
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

frizzante last won the day on April 30 2020

frizzante had the most liked content!

Community Reputation

151 Good

About frizzante

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CRV R20A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Сливен
 • Интереси
  Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

Recent Profile Visitors

1851 profile views
 1. Това за 8000 км какво е преживяло? Те са за хвърляне... И четирите ли са така?
 2. Нямат фар за мъгла, няма ксенон, нямат лупи, фара има жълт маркер. Страничните огледала нямат мигач. Нямят стъклен таван имат люк. Нямат повечето сензор за дъжд и светлина. Бутоните на подгрева са горе до лоста за скоростите. Нямат повечето глезотии които имат европейките...Дистроник, завиващи фарове, нави с камера. Май имаше и такива които не са 4х4, но не съм сигурен. Някой са с черни пластмасови огледала, дръжки на вратите и лайстна на задния капак, тази конкретно не е. Огледай за ръжди. За газ няма да имаш проблеми. Мотора е винаги 2.4 бензин. За мен лично фаровете са отвратителни на вид спрямо ЕУ модела.
 3. Аз. Нямам оплакване. Едно към едно с това което извадих от колата. Пасват идеално. Но ако си отежнил много вратата не очаквай чудеса. Те и като нови не държат кой знае колко. Трябва да свалиш корите за да ги смениш.
 4. А капачките май само в Хонда, май вървят с целия механизъм обаче...
 5. Добре. Това е чудесно. Нашиши парт номера на това каре което е едно към едно с ОЕМ карето за да го знаят и други.
 6. Сравнил си на външен вид...вътре трипода с лагерите едва ли си го видял освен ако не си махал маншона. А и сигурен ли си, че каквото си свалил като каре е ОЕМ?
 7. Да не забравиш да пишеш след време как е. Ако си свалил ОЕМ каре успя ли да сравниш на вид оригиналното с това което сложи? Вътре е интересно...
 8. Проблема освен в карето често е в самите шлици. Гледайте за луфт там.
 9. Преди време на тази тема човек който се занимава с окачване и като цяло ходовата част на автомобилите ми сподели, че подобни интервенции значително скъсяват живота на полуоските. А ЦРВ 3 не е като да няма и без това проблеми с вътрешните карета отпред... Може би освен тези подложки е нужно и друго да се ъпгрейдва по окачването. Същото важи и за фланците на джантите...
 10. Ами има някой са така. Зависи къде са пропуснали в завода. Аз имах на едно място към 5 см липсваше и ми сълзеше от там.
 11. Вземи силикон и сядай в багажника и мажи където показва човека. По снадките на ламарините. Вземи си фенерче, вадиш кори и тнт и сядаш почваш.
 12. Къде се намира датчика за отворен/затворен капак? И ако е в него проблема има ли начин да се шунтира за момента?
×
×
 • Create New...