Tino 293 #1 Публикувано 13 Май, 2014 В тази тема може да ни пишете ако забележите грешки, проблеми с под форумите и други Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #2 Отговорено 13 Май, 2014 (Редактирано) Защо просто всички подсекции тунинг не се съберат на едно място, а трябва да има индивидуални такива? Примерно структура като да е на едно място за всички модели на марката (Така или иначе 90% ще са за Civic) Tuning - Оптичен - Аудио (като да включва и техническите въпроси по темата) - Силов - Проекти (тук да се преместват превърналите се в проекти теми от кой да е от горните раздели) - Ръководства и полезна информация Редактирано 13 Май, 2014 от WingMan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #3 Отговорено 13 Май, 2014 Принципното разделение на модели е породено от това, че много не ги интересува тунинг на други модели освен своя, така ако 80% са за Сивик и някой с Прелюд иска да прочете за нещо правено на Прелюд , след третата страница ще се е отказал за това сега някои раздели ще са по-празни от други, но доста по-подредени 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #4 Отговорено 13 Май, 2014 да, тино е прав! сега като е подредено е лесно търсенето според интересите на всеки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #5 Отговорено 14 Май, 2014 Аз ли съм кьорав или няма вече раздел 4х4 ? Може би не съм му свикнал ама преди като че ли беше по прегледен, ся е пълна каша 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 14 Май, 2014 (Редактирано) Не пълна голяма. Редактирано 14 Май, 2014 от fenabg 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1842 #7 Отговорено 14 Май, 2014 Аз ли съм кьорав или няма вече раздел 4х4 ? Може би не съм му свикнал ама преди като че ли беше по прегледен, ся е пълна каша Абе, има си ги всички раздели, ама си е голяма каша и е страшно неудобно. Колкото по-рано се върне предишния вид, толкова по-добре. П.П. Някаква мода ли е това, през месец да се променя нещо? Все едно съм в някой магазин като примерно -"МЕТРО", всеки път като отида там, търся къде са преместили даден продукт-голямо малоумие. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #8 Отговорено 14 Май, 2014 Явно наистина съм кьорав, има го ама кои да скролне чак до долу хаха ужас, остарявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 15 Май, 2014 (Редактирано) Въпрос към власт имащите - е на вас харесвали ви ? Преди време като предложих да го направите двигатели ,ходова част , купе (ламарини) , и тн. и да се подреди малко или много .Казахте цхе ще има много повтарящисе теми ми сега за всяка талига има -алтернативни горива ми те алтернативите са едни и същи само дет смотаното црв му се усират клапаните . Грам не е добре преди беше каша сега е .......... Лично мнение . Редактирано 15 Май, 2014 от fenabg 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #10 Отговорено 15 Май, 2014 Скрола ще се предаде в скоро време, докато стигна раздела с обявите ми омилее.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #11 Отговорено 15 Май, 2014 Като цяло и аз не съм във възторг.За мен е още по-голяма каша да ходя като цветарка от раздел на раздел и да следя кой какво е драскал в технически.Обаче май ще трябва да се свиква....... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #12 Отговорено 15 Май, 2014 Като всяко ново нещо, всичко е криво, гадно и опира само до навика Писах по-рано, че така направено разделението много хора ще влизат и ще четат за модела, който него го интересува. Ако някои го интересуват няколко модела - да, ще им е по-сложно! Много повече работа създадохме за хората предимно ангажирани с Техническите въпроси- като един от по-активните раздели, но Миямото много точно го каза - ще се свикне. За повечето до сега пишещи им е ясно какво е B20Z, какво е EG3 , как се пише Сивик, коя генерация им е Хондата, къде е сглобена - но на много други новодошли и имащи Хонда от вчера не им е въобще ясно Те карат Хонда Кивик 1.5 инжекцион и се интересуват дали и каква газова да си сложат ( моето уважение към всеки започнал да пише така във Форума, никой не е роден научен ) ! Много хора се интересуват да си купят Акорд и знаят че е 2005-та. За това разделението е сравнително просто направено, за да може да е лесно . Що се отнася до скрола,има в горен десен ъгъл на всеки под-форум едно скрито минусче, цъкнете го и ще си спестите малко от скрола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #13 Отговорено 16 Май, 2014 Грозен и неудобен. Кратко и ясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musho 6 #14 Отговорено 17 Май, 2014 Да, малко е неудодобен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #15 Отговорено 19 Май, 2014 Сега е по-добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
justqk 88 #16 Отговорено 19 Май, 2014 Сега е перфектно даже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #17 Отговорено 19 Май, 2014 Сега е екстра, всичко пред очите ти преди беше кофти с тва скролване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #18 Отговорено 19 Май, 2014 Само мир да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #19 Отговорено 19 Май, 2014 Чудничко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #20 Отговорено 19 Май, 2014 (Редактирано) Ей,супер,глас народен-глас Божий. Редактирано 19 Май, 2014 от kvd74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #21 Отговорено 19 Май, 2014 Тук винаги сме се вслушвали в градивните критики и в това какво искат мнозинството. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #22 Отговорено 19 Май, 2014 А ако върнете отгоре да са общите дискусии, срещите и офф топика и под тях да са техническите форуми - цена няма да имате. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #23 Отговорено 19 Май, 2014 Ще стане, но на малко по-късен етап, след като се преместят едната камара теми в отговарящите раздели по марки 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sonik_blast 8 #24 Отговорено 9 Февруари, 2015 Като тръгна да натискам да добавя линк или снимка всичко забива. Java 7 update 38 IE 11 Win 7 Enterprise Тествах на още няколко места , др компютри но само със ИЕ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #25 Отговорено 15 Февруари, 2015 Смени си браузъра Не ползвай това недоразумение IE... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #26 Отговорено 16 Февруари, 2015 Не е недоразумение - служи да си изтеглиш подходящ браузър и да го зарежеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове