Jump to content

Al Capone

Фен
 • Content Count

  1063
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

236 Excellent

About Al Capone

 • Rank
  Admin
 • Birthday 06/19/1984

Profile Information

 • Кара
  RTSi, E53
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Skype
  krasenfilipov

Recent Profile Visitors

13167 profile views
 1. Антифирза за автомобили е моноетилен-гликол и е отровен, другите, които са не отровни не се разбират с гумените маркучи. А пък ако някой ми намери НЕОРГАНИЧЕН моноетилен-гликол да заповяда на връчването на нобеловите награди за химия. Не че нещо ама неорганичен въглеводород не ми е известно да съществува. Вярно че за последно химия съм учил преди има няма 13-14 години, ама чак пък толкоз. Важното е да се четат инхибторите дали са за алуминиев или чугунен блок, както и как се разбира с гумените маркучи, лошото е че не всеки производител дава тази информация.
 2. Пак ще вадя неща от контекста, телефона дори има помощник при писането. Пак казвам давайки конкретни примери нещата ще станат по-истински. Градивната критика винаги е добре дошла, обаче ваденето на една единствена грешка, на мен поне ми изглежда точно като заяждане при това на лична основа. П.П. По редактиране на правописните грешки в екипа е Веси, аз нямам нерви за това.
 3. Аз ще си позволя да извадя ей тези две неща от контекста. Не е нужно някой да знае устройството на конкретния модел или марка на които е фен за да и бъде фен. Ако не искаш да ровиш за конкретни неща значи имаш само едно нещо и се държиш за него като удавник за сламка. Всеки е човек и всеки греши, безгрешни хора няма. П.П. Правописните грешки които има в мнението ти са коригирани в моето мнение.
 4. Щом целта ти е градивна, моля дай примерите за да се поправим ние от екипа и да не повтаряме повече тези грешки.
 5. Да питам само как регистрираме уважителните причини? Как един човек допринесъл с много, но не пише ще го лишиш от регистрация и защо? За търговския раздел дерегистрацията пък създава толкова много проблеми които водят след себе си финансови последици. Губенето на регистрация не е удачен вариант. Губиш нещо което си написал, автора става анонимен. Означава някои от най хубавите теми и статии превеждани във форума да останат анонимни, а хората превели ги да си загубят мотивацията за следващи такива статии и преводи.
 6. Зависи какво разбираш под здрав. На моя му навъртях почти 8к км само с консумативи. Два пъти го изпуснах и имам общо три мигача щета, въпреки краш тапите. За маневреност в София е идеален, също така е достатъчно плавен, няма изненади. Имам и няколко попадания в дупки, също нямам оплаквания.
 7. Аз си заставам твърдо зад моите номинации.
 8. 58. Hronos 59. Restless 60. Войводата/cls 61. Stfan Milev 62. Johnyboy Ще допълвам още.
 9. Всеки рано или късно стига до извода, че бойлерите биват само едни, от неръждавейка. Всичко останало рано или късно протича, аз на връх Коледа съм сменявал бойлер на Теси (марка която никога повече няма да монтирам, камо ли да купя). Единственият плюс на Теси за 80 литра бойлер е че го има на диаметър 33 см. Неръждавейката има един сериозен минус тя не е бюджетен бойлер, но за Елдом е с 10 години гаранция за водосъдържателя, което от чисто техническа и механична гледна точка означава само едно, ако не го оставите да замръзне (което впрочем гаранцията не покрива) е здрав в геологически аспект. За бюджетен бойлер моят съвет е да се избира този с най-дълга и най-широка гаранция. А ако спазариш друг бюджет, една неръждавейка решава проблема за следващите 30-тина години.
 10. Баш Админ + един ша са явява на мелоприатието!
 11. При моето каране в София, моя кенеф под 10/100 не съм го свалял, тавана ми е много ама много високо.
 12. С VTEC капак само от EG4, някъде там е грешката според мен в .bin-овете които пробвате, като цяло този двигател работи със сравнително бедни смеси.
 13. От EG4, EG8 или EK3 e този мотор?
 14. Ами има един начин да разберем да отидем
 15. Да правят панели никъде не съм чувал или виждал, но от такова радио има шанс да накарат панела да работи на твоето радио.
×
×
 • Create New...