Jump to content

Al Capone

Администратор
 • Мнения

  1057
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

233 Excellent

Относно Al Capone

 • Ранг
  Admin
 • Рожден ден 19.06.1984

Contact Methods

 • Skype
  krasenfilipov

Profile Information

 • Кара
  RTSi, E53
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

12574 профилни разглеждания
 1. BIZOL Coolant Asia vs. RAVENOL HJC- Protect FL22

  Антифирза за автомобили е моноетилен-гликол и е отровен, другите, които са не отровни не се разбират с гумените маркучи. А пък ако някой ми намери НЕОРГАНИЧЕН моноетилен-гликол да заповяда на връчването на нобеловите награди за химия. Не че нещо ама неорганичен въглеводород не ми е известно да съществува. Вярно че за последно химия съм учил преди има няма 13-14 години, ама чак пък толкоз. Важното е да се четат инхибторите дали са за алуминиев или чугунен блок, както и как се разбира с гумените маркучи, лошото е че не всеки производител дава тази информация.
 2. Honda F4i (CBR600F)

  Зависи какво разбираш под здрав. На моя му навъртях почти 8к км само с консумативи. Два пъти го изпуснах и имам общо три мигача щета, въпреки краш тапите. За маневреност в София е идеален, също така е достатъчно плавен, няма изненади. Имам и няколко попадания в дупки, също нямам оплаквания.
 3. Аз си заставам твърдо зад моите номинации.
 4. 58. Hronos 59. Restless 60. Войводата/cls 61. Stfan Milev 62. Johnyboy Ще допълвам още.
 5. D15B Vtec

  При моето каране в София, моя кенеф под 10/100 не съм го свалял, тавана ми е много ама много високо.
 6. D15B Vtec

  С VTEC капак само от EG4, някъде там е грешката според мен в .bin-овете които пробвате, като цяло този двигател работи със сравнително бедни смеси.
 7. D15B Vtec

  От EG4, EG8 или EK3 e този мотор?
 8. Да правят панели никъде не съм чувал или виждал, но от такова радио има шанс да накарат панела да работи на твоето радио.
 9. CR-Z на Pikes Peak

  Има ги между 9 и 12к евро, на около три години нов е 22,5к евро, само че не е SH-AWD което е мааааалката разлика с модела катерил Пайкс Пийк.......
 10. CR-Z на Pikes Peak

  Хонда пусна хибрида CR-Z на Пайкс Пийк и спечели http://www.theverge.com/2015/6/30/8868593/honda-cr-z-electric-pikes-peak-hill-climb Скоро се надяваме и в нашите електроразпределителни мрежи
 11. www.nolimit.bg

  Ще помоля всички да се придържате към шаблона, малко по-късно ще зачистя тук!
 12. Какво направи днес по колата си?

  Мне на газ. Sent from my HTC One using Tapatalk
 13. Възражение по акт

  Като такъв който е обжалвал бая актове, само да кажа че в два от случаите съм си бил виновен и доказване на противното не беше възможно, обаче закона важи както за нас така и за полицаите, когато те не го спазват също трябва да си носят отговорността. Обжалвах акт за говорене по телефон без ползване на устройство хендсфрии. На камерите се вижда как говоря, а също така как полицаят е без фуражката и без палка и ме спира. За красота не се представи и се държа арогантно. Костваше ми близо 20 месеца за да докажа това и да дочакам съдебното решение, обаче решението беше в моя полза, независимо че си бях виновен. Аз не оспорвах това, че съм виновен, а начина по който ме спират и поведението на полицая. Правото е точна наука, но за съжаление е доста по сложна и объркана от математиката.
 14. Какво направи днес по колата си?

  Така е оптимисти са си в КАТ София :)Sent from my HTC One using Tapatalk
 15. Какво направи днес по колата си?

  Направих преглед и според служителите съм успял да мина 940 000 км за една година и един ден
×