ceco_accord 6125 #1041 Отговорено четвъртък в 07:37 (Редактирано) И Foxconn проявяват интерес към дялово участие - ще станат сила. Но ще има битка с другите, обаче няма да е за европейските фенове. https://www.facebook.com/reel/2131486910617128 Ама нещо не съм оптимист. Дано не се пръкнат някакви изчадия. Редактирано четвъртък в 08:21 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 204 #1042 Отговорено четвъртък в 08:27 И аз не съм оптимист. Щото от Нисан, скачам мисловно на Рено, после на Дачия и после на Лада. Ама капитализъм - или обединяваш капитала и се съюзяваш с конкурентите си в името на оцеляването, или фалираш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #1043 Отговорено четвъртък в 08:53 Лошото е че не е ясно кои-кого, защото примери бол, как купуваш конкурента и му затриваш марката. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mukot 8 #1044 Отговорено четвъртък в 19:08 10 hours ago, ceco_accord said: Лошото е че не е ясно кои-кого, защото примери бол, как купуваш конкурента и му затриваш марката. Знае се отдавна. Хонда поглъща Нисан. Карлос Гон го обясни преди половин година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1258 #1045 Отговорено четвъртък в 19:51 Четох някъде преди двайсетина дена интервю с главния изпълнителен директор на Нисан където ясно казва, че ако не направят спешно реорганизация до три месеца обявяват банкрут. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #1046 Отговорено четвъртък в 20:12 Жалко за Нисан. Имаха култови модели, както и кофти такива и все още много фенове, но и времената вече са други. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 204 #1047 Отговорено четвъртък в 20:43 Май и Митсубиши ще се включи в сливането. Че и те са я окашили здраво. Абе аз горе-долу го чета, че Хонда ще стане японското VW и ще спасява закъсалите Нисан и Митсубиши. Няма друг чалъм явно, китайците откъснаха главите на европейските марки, дано японските брандове да оцелят поне. https://www.forbes.com/sites/peterlyon/2024/12/18/it-was-inevitable-honda-and-nissan-start-merger-talks/ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1258 #1048 Отговорено петък в 05:30 Точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #1049 Отговорено петък в 06:20 (Редактирано) Ние продължаваме напред - с нова платформа за хибридите. Прелюдия за нея ще е новият Прелюд. Дано като е Е, го направят и awd - лесно ще е. https://autoreview.ru/news/kupe-honda-prelude-predlozhit-gibridnuyu-sistemu-novogo-pokoleniya Редактирано петък в 06:21 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #1050 Отговорено преди 22 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 396 #1051 Отговорено преди 18 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове