dan4o 3 #81 Отговорено 18 Септември, 2009 Кутийката за панел Pioneer намери своя нов собственик. Колеги извинявам се предварително ако съм объркал нещо или ако Ви се струва нахално от моя страна.Някои няма ли волан за подаряване от 5 генерация хеч,няма значение сив или чер,но да е в добро здраве?Поздрави на всички съфорумци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #82 Отговорено 18 Септември, 2009 Колега точно в началото се дискутираше, че темата е ПОДАРЯВАМ а не "ИСКАМ ДА МИ ПОДАРЯТ" Нека си остане ПОДАРЯВАМ, моля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #83 Отговорено 18 Септември, 2009 Колега точно в началото се дискутираше, че темата е ПОДАРЯВАМ а не "ИСКАМ ДА МИ ПОДАРЯТ" Нека си остане ПОДАРЯВАМ, моля Ок колеги извиних се предварително,моля да се изтрие поста ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #84 Отговорено 18 Септември, 2009 Кутийката за панел Pioneer намери своя нов собственик. Много благодаря на колегата за кутийката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #85 Отговорено 18 Септември, 2009 Предните седалки или поне шофьорската може ли да си я заплюя?Ще ти дам целия салон предни + задни седалки , само трябва да си ги минеш на една водоструйка , защото са изцапани но иначе са здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #86 Отговорено 18 Септември, 2009 Само транспорта да измислим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #87 Отговорено 20 Септември, 2009 Оригинални тонколони от Сивици Англичанки 10-15 бр,ще почакам седмица и после в коша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #88 Отговорено 20 Септември, 2009 Аз искам да питам ако стават колоните и на Сивик-Японка да ти отнеса 2-3 тонколони (ако са предни искам 2,ако са задни-"елипси" пак искам 2) че мойте липсват и издумкаха някой.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #89 Отговорено 20 Септември, 2009 Предни от вратите са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #90 Отговорено 20 Септември, 2009 Ако са кръгли и аз желая 4 бр за кончертото на жената .Трите са със скъсани мембрани а едната я няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #91 Отговорено 20 Септември, 2009 (Редактирано) Ако предните пасват и на 5-чка хеч искам и аз два броя Редактирано 20 Септември, 2009 от eddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #92 Отговорено 20 Септември, 2009 И за мене 2 кръгли предни .Егати ламите сме - не му останаха колони от нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PERFEKTEN_33 5 #93 Отговорено 29 Септември, 2009 Искам и аз 2 колони Драгич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #94 Отговорено 29 Септември, 2009 И аз искам 2 колони от Dragi4-а ,ако са останали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #95 Отговорено 30 Септември, 2009 Томколони монколони бяха подарени по реда на получаване на лични съобщения от желаещите.Нямам повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ando 0 #96 Отговорено 3 Октомври, 2009 (Редактирано) да дигна малко темата подарявам от 5 ген хеч:1.кори за вратите сиви но имат дупки от гоеорители които са запушени но не много красиво 2.мокет сив тои иска само едно пране Редактирано 3 Октомври, 2009 от ando Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ando 0 #97 Отговорено 3 Октомври, 2009 мокета отиде остават корите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loke 0 #98 Отговорено 5 Октомври, 2009 подарявам оригинален изпускателен колектор от d13ка. Намира се в Казанлък. Ако на някой му трябва, да се свърже на лс с колегата STANCHO1 Подарявам още оригинален касетофон от 5та хеч - не знам каква марка е, пише само Honda Tuner Casette 122R.За съжаление касетофона също е в Казанлък, и не мога да направя снимки сега. Ако някой се интересува от него - лс към мен има ли още касетофон? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ando 0 #99 Отговорено 6 Октомври, 2009 ето и снимка на корите http://knqza.snimka.bg/automobiles/kori.429675 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #100 Отговорено 7 Октомври, 2009 подарявам оригинален изпускателен колектор от d13ка. Намира се в Казанлък. Ако на някой му трябва, да се свърже на лс с колегата STANCHO1 Подарявам още оригинален касетофон от 5та хеч - не знам каква марка е, пише само Honda Tuner Casette 122R.За съжаление касетофона също е в Казанлък, и не мога да направя снимки сега. Ако някой се интересува от него - лс към мен има ли още касетофон?не касетофона замина на 2рия ден още. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #101 Отговорено 13 Октомври, 2009 ^^^^^Пу за мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #102 Отговорено 13 Октомври, 2009 205/55/16 - 2 броя, различни , летни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #103 Отговорено 22 Октомври, 2009 две летни гуми(парцалки) 195/50/15 ако на някой ще му свършат работа има още живот в тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
egoistichno 0 #104 Отговорено 23 Октомври, 2009 две летни гуми(парцалки) 195/50/15 ако на някой ще му свършат работа има още живот в тяхМного си далеч иначе щях да ги отнеса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #105 Отговорено 25 Октомври, 2009 Здраейте, ето няколко дреболии и от мен: 1. Комплект текстилни стелки 2. Оригинална топка на скоростния лост 3. Оригинален маншон от изкуствена кожа на скоростния лост 4. Радио-касетофон Pioneer KEH-2600 Ако някой си хареса нещо да пише едно лично съобщение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #106 Отговорено 25 Октомври, 2009 (Редактирано) Не очаквах такъв интерес, стелките и "кас'тофона" ще отпътуват скоро за Пловдив, честито на победителя, а аксесоарите на скоростния лост за сега са запазени. Може да улесните колегата, който реагира най-бързо за тях като подскажете дали стават за рекс 1 ген. Редактирано 25 Октомври, 2009 от rusen4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STD 0 #107 Отговорено 26 Октомври, 2009 тялото на Pioneer DEH 4700 MP.панела и лаистничката за таблото му я няма.Цд-то е хубаво и има мп3 ама няма панел.. разбиха ми ЦР-В-то и го откраднаха.комшията ги е видял и са избяхали без да успеят да извадят цд-то.Ако на някой му върши работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STD 0 #108 Отговорено 26 Октомври, 2009 Ще пътува за chirenski Благодаря. тялото на Pioneer DEH 4700 MP.панела и лаистничката за таблото му я няма.Цд-то е хубаво и има мп3 ама няма панел.. разбиха ми ЦР-В-то и го откраднаха.комшията ги е видял и са избяхали без да успеят да извадят цд-то.Ако на някой му върши работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FOXO 45 #109 Отговорено 26 Октомври, 2009 205/55/16 - 2 броя, различни , летниКолега бях ти писал на лични,интересуват ме гумите каква марка и модел са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #110 Отговорено 26 Октомври, 2009 Може да улесните колегата, който реагира най-бързо за тях като подскажете дали стават за рекс 1 ген.Топката за скор. лост става без проблеми, за кожичката незнамPS: не се учудвай, интерес към подаръци винаги ще има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ando 0 #111 Отговорено 26 Октомври, 2009 корите заминаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #112 Отговорено 26 Октомври, 2009 205/55/16 - 2 броя, различни , летниКолега бях ти писал на лични,интересуват ме гумите каква марка и модел са?Michelin Pilot PrimacyBridgestone Turanza Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GSI 0 #113 Отговорено 26 Октомври, 2009 Айде и от мен топка за скоростен лост и клаксон за Д15 З 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #114 Отговорено 26 Октомври, 2009 (Редактирано) може ли снимка на клаксона и топката Редактирано 26 Октомври, 2009 от Жоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #115 Отговорено 26 Октомври, 2009 Колеги,случаино някои да му се намира следното нещо------ на всеки сивик на задните калници има 1 но гумено нещо което е хванато от вътрешната страна на веждата дълго е 65 см и ми трябва дясно благодаря предварително от София съм 0882 000520 0878533250 неудобно ми е да го търся по моргите пък държа всичко в колата ми да е оригинално тя е дел сол ПОЗДРАВИsmile.gif Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GSI 0 #116 Отговорено 27 Октомври, 2009 може ли снимка на клаксона и топкатаОригиналните от колата...нямам снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #117 Отговорено 27 Октомври, 2009 Подарявам металните стойки,на които се монтират фланци за задни тонколони на Сивик 5г хеч.Попринцип моята ги имаше фабрично монтирани,но си поръчвах от EBAY фланци и към тях дойдоха и тези стойки,та сега имам 2 комплекта.Желаещите да пишат на лс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #118 Отговорено 28 Октомври, 2009 Подарявам 3 бр. секретни гайки оригинал Хонда. Секретът е на принципа на съвпадане на 4 пъпки. Гайките са с метализирани капачета. Едната я загубих и си взех нов комплект вече... В основата са заоблен леко изтумбен конус, не знам за железарки стават ли, от летите ми джанти са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #119 Отговорено 30 Октомври, 2009 След като дреболиите, които обявих за подаряване бяха успешно доставени до новите си собственици имам още една дреболия, която бих искал да подаря, ако има интерес естествено, а това е "махагонов" калъф за волан: Някои казват, че вдигал мощността на колата поне с три коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #120 Отговорено 4 Ноември, 2009 Подарявам 3 бр. секретни гайки оригинал Хонда. Секретът е на принципа на съвпадане на 4 пъпки. Гайките са с метализирани капачета. Едната я загубих и си взех нов комплект вече... В основата са заоблен леко изтумбен конус, не знам за железарки стават ли, от летите ми джанти са.пратени са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове