Jump to content
k_u_d_o_s

Поръчка на плажни кърпи Хонда

Recommended Posts

Айде 168-ата пуси за мене

За по ясно за мен 1 бр

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  Valio_ написа:

Да те питам до колко бройки ще чакаме да се съберат.Смисъл като станат 200 веднага ли ще се порачат,или ще изчакаме още малко да се съберат.То със сигорност ще има някой истарвал. ;)

172

Ще питам моя човек как стоят нещата, т.е. ако поръчаме 200 и после има още 20тина може ли да направят и тях.

Иначе мисля като станем към 190 и да почвам да събирам парите. И 10 по-малко да сме се надявам че като ги платя аз после все ще има желаещи да ги купят. Така че смятам понеделник да открия една сметка и да събираме парите да не губим повече време и да поръчваме.

Редактирано от k_u_d_o_s

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе хора по-добре прочетете цялата тема и ще разберете че има САМО червени кърпи!!!!!Сори за офа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  joro_bul написа:

+2 (по една от двата вида)176

k_u_d_o_s Ето за това ти говорех (+-).Сега ако не влезе пак за да разбере,че има само червени колко да му порачаш.Писах му л.с. ;) Редактирано от Valio_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  joro_bul написа:

+2 (по една от двата вида)176

добре де 2 червени ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е толкова ли беше трудно да одрежете снимката вместо да изкарате всеки по една или друга причина недочел темата - глупав. Това означава по-малко главоболия за вас - организаторите на поръчката!И без да се сърдите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+2... червени ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  VTEC Inside LUDA написа:

Е толкова ли беше трудно да одрежете снимката вместо да изкарате всеки по една или друга причина недочел темата - глупав. Това означава по-малко главоболия за вас - организаторите на поръчката!И без да се сърдите ;)

Ами всъщност толкова е трудно да. Особено след като си писал първото мнение преди 4 дена. Както и да е - не съобразих че хората не четат всичко и сега както сам си написал главоболията ще са за мен.Малко остана още!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кукулеги, снимката от първият пост на реалните кърпи ли е? Като гледам кърпата не ми изглежда с пропорции 110/150Уточнявам че питането е само информативноПоздрави

Редактирано от Nasakoto.Yakata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  Nasakoto.Yakata написа:

Кукулеги, снимката от първият пост на реалните кърпи ли е? Като гледам кърпата не ми изглежда с пропорции 110/150Уточнявам че питането е само информативноПоздрави

Кукулега ;), не са реалните кърпи - т.е. като е правен дизайна размера не беше ясен още. Не помня с какъв размер ми каза че са правени моя човек, но не е финалния. Като пращаме файла на завода ще коригираме грешката.(много си наблюдателен колега ;) )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  Vtec__ написа:
  sveto написа:

аз искам 2 ;)по 1 от двата вида

И сега колко ще искаш?п.п.В началото на темата,под снимката вече пише че има само от червената.Трябва да се гледа малко ;) .
1.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  sveto написа:
  Vtec__ написа:
  sveto написа:

аз искам 2 ;)по 1 от двата вида

И сега колко ще искаш?п.п.В началото на темата,под снимката вече пише че има само от червената.Трябва да се гледа малко ;) .
1.
Значи до тук 178,"sveto" си беше порачал 1 червена 1 бяла,сега иска 1 защото няма бели,значи станаха 177.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+2 броя за мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за да стане по-бързо +3 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв ще бъде срока за събиране на парите Питам дали ще се бърза защото до сряда ще съм извън БГ и ще мога да ги внеса в четвъртък и ако ще се бърза да ги оставя на някой

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз Хонда нямам ама знам ли като си купя а вие вече сте направили хавлиите аз от къде ще си взема :DЗатова пишете и за мен един брой. Нека започнем покупката на хонда от хавлията !!! ако не друго поне нея ще си имам :) А парите кога и на кои да дам ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Давай Valio_ още едно мнение и си в така желаните 50 поста !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  k_u_d_o_s написа:

Офертата е следната:

Цена - 20лв.

Размер - 150/110.

Плътност - 500гр/м2.

Трябва да съберем минимум 200 бройки.

Пишете в тази тема кой и колко ще иска!

За мен 2 броя ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

189,ако не се лъжа,мисля,че е време да се събират парите и да се поръчват,а такива закъснели и невидяли темата на време ще има 11 броя да се поръчват лично от човека който организира всичко!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 и за МЕН !!! Ей Ей :D Да не ме пропуснете :o +1 :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+2 броя :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами значи чакаме kudos да отвори една сметчица :( От утре съм на море за около две седмици, но в понеделник или вторник ще намеря някъде интернет и ще преведа пари.Ако кърпите са готови през това време... дали ще се намери някой колега, доброволец от Бургас или Варна, на когото да се изпратят и аз да отида и да ги взема? :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  jongo bongo написа:

Давай Valio_ още едно мнение и си в така желаните 50 поста :(

:D 193. Kudos Айде че тука няколко вапроса имаше към теб :o Редактирано от Valio_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори за офтопика ама какво става като имаш 50 поста?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей къде се наредих в последните 200 ахаха +1 за мене дано да има

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бройката е ограничена само от минимум 200 броя, така че кърпи ще има за всеки поръчал преди да се пусне поръчката :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
  Slavi (pif4o) написа:

Сори за офтопика ама какво става като имаш 50 поста?

ми започваш да черпиш яко и наред

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам минималната бройка е достигната. Това ме радва, щото съм много нетърпелив да поръчваме вече :) Сега въпросът е ще чакаме ли още хора да се завят или който видял - видял?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...