Jump to content

Shotgun LUDA

Фен
 • Мнения

  529
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

38 Neutral

Относно Shotgun LUDA

 • Ранг
  Young Timer
 • Рожден ден 25.08.1980

Contact Methods

 • MSN
  mitakaxx@hotmail.com
 • Website URL
  http://preludepower.com
 • Skype
  mitakaxx

Profile Information

 • Кара
  B20A7 & B20B3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна
 • Интереси
  Спортове :)
  Коли, Мотори, Картинг и бойни изкуства;)
 1. Да, разбирам защо са ги закривявали. Просто аз съм си перфекционист и го направих както аз смятам за правилно. Не се опитвам с никого да споря и да убеждавам в нещо. Като монтираш твоите, сподели мнение Успех!
 2. Да вмъкна само, понеже на моето В20 слагах пръскалки. Нищо не направих както е написано по разни форуми. Значи за захвата на пръскалката наварихме блока за да може да получим равна площ за лягане на пръскалката без да изтъняваме и без това тънката стена на маслената магистрала, но заради ограничението да вдигаме пръскалката нагоре за да не удари във вала и заради наклона на маслената магистрала едната крайна пръскалка се завиваше в много тънка стена на магистрала и за да ми е мирна главата сложихме един стоманен пръстен вътре в магистралата и завихме пръскалката в него. Също така не съм махал щифтчетата за позициониране, а си направих отвори за тях. Също така не съм кривил тръбичката и не бих го препоръчал.Всичко това е правено в сервиз с подходите машини и инструменти и е доста играчка. Така, че смятам е по-сложно отколкото е описано по форумите. И съответно си е разход Не знам дали на В18 не е по-лесен монтажа.Това е моят опит. п.п. И за стокови биели, които си имат отвори за мазане, не виждам смисъл да се прави. Аз го правих понеже съм с ковани карантии и уж ще бъде бегачка Също така след наваряването е добре да се провери тунела, макар и да не е кой знае колко заваряне. Аз тунела така или иначе го правих понеже слагах афтърмаркет обща пета.
 3. Подавам AMS 880сс нискоомни инжектори. Трябва да стигат за около 500 коня Цена: 380лв За контакти: 0877577010 или на лични, но не влизам постоянно и може да се забавя с отговора.
 4. Стига с офтопика бе хора, да не видите нещо Хонда отдавна са се доказали, че са здрави и нека всеки го разбира това както си иска.А сега някой да помогне на човека и да даде идея къде да му направят вала в София.
 5. Ако пислиш да я караш колата и вала наистина е за шлайф най-добре си търси друг. Аз не бих го шлайфал. Колко ще изкара незнам, но ще ти излезе по-евтино да си вземеш сега отколкото скоро пак да изтропа и повторно да правиш двигател.Успех!
 6. Една мечта

  Честито. Дано върху него се чупят само рекорди
 7. Участници в състезанията по ДРАГ рейсинг

  Димитър @ BA4 2.0 turbo Мисля и аз да се разходя, че то ще е като малка Хонда среща За класове не знам още, тъй като драга не ми е приоритет
 8. Нещо интересно

  Мани я сигурно са и изгнили цилиндрите от стоене. Би било неповторимо даже и само да я докосна :wub: :)
 9. Продавам Прелюд 1986г 2.0

  Продадена. Честито на новия Хондаджия
 10. Продавам Прелюд 1986г 2.0

  Никой ли не иска бърза Хонда. Стига сте ги карали тия бавни Сивици
 11. Продавам Прелюд 1986г 2.0

  Още се продава и много бяга
 12. Продавам Прелюд 1986г 2.0

  Я стига с тея цени - цената е на договаряне
 13. Според мен и да не е електрик пак ще върши работа. Казвам го понеже смятам, че електриковата ще е по-скъпа, не че няма да е по-добра.
 14. Карера 100 срещу Еко 100

  Аз също слагам на ЕКО 100, най-вече защото наистина обслужването но ОМВ е под всякаква критика. Относно качеството не мога да кажа, колата все гърми и трещи
 15. Колега ти това правиш! Ако нямаш предложение, не плюй чуждите. Най-лесно е да търсиш кусури. Човека се опитва да направи нещо хубаво, а ти с всичките си мнения обясняваш, че нямало смисъл и било само чат, а не виждаш че ти си чатъра в случая. Не знам на колко протеста си ходил, но аз ходих на всички и наистина посещаемоста беше плачевна.Последното ти мнение даже е обидно колега!Не се заяждам, просто ми направи впечатление песимистичноста ти. По темата: Спрейове по над 10лв не мисля, че ще са по силите на болшинството в тези тежки времена. Смятам, че блажната боя ще е по-издръжлива и по-евтина. Примерно да очертаеш дупката и да рисуваш още някакъв знак 10-20м преди нея. Отделно както колегата спомена и медиите като отразят действията ни (понеже без медии не става) ефекта смятам ще го има. И телефон, на който да се звъни звучи добре, но ми се струва, че няма да го вдигат дълго време Мир!
×