Jump to content

Butch

Фен
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Butch

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 23.10.1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Gabrovo
  1. ЧРД и от мен Марта.Да не забравим и именника.Честит имен ден на МатеоДа сте живи и здрави и много успехи за напред.
  2. Аз пък си реших проблема с тропането при подаване на газ на прав волан, оказа се външно каре.Не ми се вярваше, ама нямаше нещо от кутията до гумите което не бях сменил, освен него.След смяната не вярвах на ушите си
  3. Проблема е решен!Оказа се че колегата е прав. След смяна на всички вътрешни карета и полуоски вкл. и средната с висящия лагер чукането продължи.След смяна на едното външно каре спря, просто ми се струваше невъзможно да има чукане от там при прав волан, а при завой да изчезва.От цялата работа хубавото е че ми останаха куп резерви части, както и си смених бая разбит шарнир.
  4. Проблема е че при мен не се усещат вибрации, както е при разбито вътрешно каре.Днес изключих и възможността да е накрайник. Но имам леко почукване от рейката като обирам луфта в спряло положение, дали може да е това.
  5. Здравейте колеги,имам следния проблем при ускорение и изправен волан се чува странно чукане като от каре. В завой го няма. На първа също го няма, получава се при ускорение на втора и нагоре скорости. Забързва се със скоростта, при отнемане на газта изчезва.Мисля че не са карета, всичко по окачването е здраво с изключение на едни външен накрайник, но съм карал и с по-разбит и не съм имал такъв шум.Някой срещал ли е подобен проблем, че вече не знам какво да правя, давайте идеи.
  6. От мен едно голямо благодаря на GM и Piprus за двете нощи прекарани над акордеона, колата е супер мерси пичове.П.С.: Гоше скоро ли ще видим бялата стрела още по наострена.
  7. Честито и от мене на двамата колегиhttp://vbox7.com/play:90e80af6Не съм снимал аз клипа, още повече ми направи впечатление коментара отдолу
  8. Поредните благодарности към GM и Пешко в момента колата е перфе, даже намаля и проблема със спирачките или така ми се струва. Най-вероятно наистина като сменя течността и ще станат нещата.Айде лека и успешна седмица на всички.
  9. Честито на празнуващите, много здраве и успехи и от мен.
  10. Колко са разумни бе Гоше, последния път като питах за Walker ми поискаха към 250 само за задното гърне, нали затова слагахме онова от косера.
  11. Маугли каза че ви чака много работа Освен ел пакет си нямаш на идея какви други екстри има.Ще го оставя като разгадае как работи да демонстрира.
  12. Честита коледа на всички и дано новата година донесе на всички повече коне в конюшните.
  13. айде пак на снимка на миленския одялото, май ще стане историческои честито теро
  14. Колегите, които не са си вземали могат да съжаляват. В Габрово са вече раздадени кърпите.Мерси на Климент за изхабените нерви и време.
  15. айде честито и от мен май ще има нов бърз седан на междене след някой друг месец
×
×
  • Създай нов...