Jump to content

Димитър Коев

Почетен член
 • Content Count

  1246
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

66 Neutral

About Димитър Коев

 • Rank
  просто фен
 • Birthday 08/15/1978

Profile Information

 • Кара
  1993 4th gen. H23 Prelude & 2005 Accord CN1 2.2 i-CTDI
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 • Интереси
  Уеб дизайн

Recent Profile Visitors

9434 profile views
 1. Здравейте колеги,подарявам въпросното яке, тъй като вече не го нося, а и едва ли някога отново ще го облека. Обличано е не повече от десетина пъти. Ако на някой от вас ще му свърши работа предпочитам да го подаря отколкото да го хвърля.Размер 60 (XL).Не ми се занимава с куриери, затова има две опции:1. До петък някой от София да го вземе (мога и довечера да го донеса на ЕКО)2. След петък да го вземе някой от Варна защото се местя (връщам) там.При интерес - в темата или на ЛС.
 2. - Защо, като отида на плажа с тъмни очила, всички така ме зяпат?- Трябва и бански да си слагаш,Иванчо.
 3. Български цени в нашите морги или в e-bay.co.uk. Аз моите ги взех от Стамен (BossHogg). Освен това имай предвид, че са различни за дизел и бензин, както и за преди и фейс-лифт. Да не купиш нещо, което после да се чудиш какво да го правиш.
 4. Щом няма значение - от e-bay ще е най-лесно. Друг вариант е да намериш като мен от някоя ударена за части. Само не знам дали цените ще ти харесат. Не ти препоръчвам да търсиш нови, защото:1. Вече не се предлагат за 7-а генерация2. Дори някъде да намериш залежали бройки, цената им е като за не много лоша малка кола (1200+ лв.)Ако твоята никога не е имала такива фарове ще ти трябва и лостчето за фарове/мигачи + релето с инсталацията до кутията с предпазители.
 5. Не съм притежавал F-RV, но карах такава под наем 1 седмица. Колата си е супер и е адски удобна за голяма компания (или семейна кола). Единствения недостатък е че рядко се намират екземпляри с високо ниво на оборудване. Според англичаните е супер препоръчителна за семеен автомобил - не знам кое ревю си гледал ти. Честно казано ако си намериш такава с 2.2 i-CTDI в добро състояние няма да сбъркаш. Просто внимавай при избора защото мотора е прекрасен, но като всяка машина се чупи, а поддръжката му е зловеща. Иначе колата няма някакви отличителни или специфични проблеми.
 6. Може наистина да е екстра само за екзекютив, но и при мен светват при отворена врата. Освен това светват, когато отключа колата отвън (още преди да отворя вратата) и когато извадя ключа от запалването. При заключване на колата или след 30-40 секунди изгасват сами.
 7. Във Варна никой не поздравява, е такова... Почвам да си мисля, че акордаджиите наистина никой не ни брои за хондаджии. Святка, махам - ядец.
 8. От две години поне, съм се зарекъл да дойда на седмична и във Варна и отново се провалих. След среднощното каране София-Варна и целодневно обикаляне по общини, кметства и други безумни институции, в крайна сметка припаднах на дивана и проспах срещата.
 9. хахахах, ще се видим значи. Не съм си идвал във Варна от 2 години. )
 10. Тази седмица след националната ще имате ли седмична? Ще си идвам до Варна и може да ви навестя. И къде е актуалното място в момента, че се обърках вече от толкова промени. )
 11. Мхм... Не знам дали е вярно, но ако е и ако изглежда така, този път няма да се въздържа, както направих със стария модел. е, вероятно ще се наложи да изчакам да станат на 4-5 години за да мога а си я позволя, но щом чаках 13 години за първия си прелюд без да ми мине мерака, вероятно и за тази ще мога.
 12. Поздрави на колегата със синята 6-та генерация (OZ Super legerra и Парада Спец 2) в Сртрелбище, който махна през шибидаха докато го чаках да излезе от паркинга. Странно, че някой поздравява, но явно акорди като моя още не ни възприемат като част от клуба.
 13. "Honda е одобрила производството на новия Civic Type-R. Autocar съобщи, че моделът ще бъдат обявени на автомобилното изложение в Париж и концепция може да бъде представена на автомобилното изложение в Женева 2013. Производственият модел се очаква в рамките на година след това. Honda заяви, че колата ще има "специални брони, джанти, спойлери и седалки." Мощността ще бъде осигурена от турбо двигател с около 210 к.с. Това може да се даде възможност на хечбека да ускорява от 0-100 км / ч за 6.5 секунди, преди да достигне максимална скорост от около 240 км / ч. " Както се казва - доживяхме турбиниран Type-R най накрая.
 14. В Юби-Ко цената от 1100 лв. е за двете вериги, със зъбните колела, обтегачи, семеринги и т.н. В цената е включен и труда. През последната година цените паднаха доста драстично. Може би имаш информация от преди това.
×
×
 • Create New...