Jump to content

Димитър Коев

Почетен член
  • Мнения

    1246
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Димитър Коев

  1. Здравейте колеги,подарявам въпросното яке, тъй като вече не го нося, а и едва ли някога отново ще го облека. Обличано е не повече от десетина пъти. Ако на някой от вас ще му свърши работа предпочитам да го подаря отколкото да го хвърля.Размер 60 (XL).Не ми се занимава с куриери, затова има две опции:1. До петък някой от София да го вземе (мога и довечера да го донеса на ЕКО)2. След петък да го вземе някой от Варна защото се местя (връщам) там.При интерес - в темата или на ЛС.
  2. - Защо, като отида на плажа с тъмни очила, всички така ме зяпат?- Трябва и бански да си слагаш,Иванчо.
  3. Български цени в нашите морги или в e-bay.co.uk. Аз моите ги взех от Стамен (BossHogg). Освен това имай предвид, че са различни за дизел и бензин, както и за преди и фейс-лифт. Да не купиш нещо, което после да се чудиш какво да го правиш.
  4. Щом няма значение - от e-bay ще е най-лесно. Друг вариант е да намериш като мен от някоя ударена за части. Само не знам дали цените ще ти харесат. Не ти препоръчвам да търсиш нови, защото:1. Вече не се предлагат за 7-а генерация2. Дори някъде да намериш залежали бройки, цената им е като за не много лоша малка кола (1200+ лв.)Ако твоята никога не е имала такива фарове ще ти трябва и лостчето за фарове/мигачи + релето с инсталацията до кутията с предпазители.
  5. Не съм притежавал F-RV, но карах такава под наем 1 седмица. Колата си е супер и е адски удобна за голяма компания (или семейна кола). Единствения недостатък е че рядко се намират екземпляри с високо ниво на оборудване. Според англичаните е супер препоръчителна за семеен автомобил - не знам кое ревю си гледал ти. Честно казано ако си намериш такава с 2.2 i-CTDI в добро състояние няма да сбъркаш. Просто внимавай при избора защото мотора е прекрасен, но като всяка машина се чупи, а поддръжката му е зловеща. Иначе колата няма някакви отличителни или специфични проблеми.
  6. Може наистина да е екстра само за екзекютив, но и при мен светват при отворена врата. Освен това светват, когато отключа колата отвън (още преди да отворя вратата) и когато извадя ключа от запалването. При заключване на колата или след 30-40 секунди изгасват сами.
  7. Във Варна никой не поздравява, е такова... Почвам да си мисля, че акордаджиите наистина никой не ни брои за хондаджии. Святка, махам - ядец.
  8. От две години поне, съм се зарекъл да дойда на седмична и във Варна и отново се провалих. След среднощното каране София-Варна и целодневно обикаляне по общини, кметства и други безумни институции, в крайна сметка припаднах на дивана и проспах срещата.
  9. хахахах, ще се видим значи. Не съм си идвал във Варна от 2 години. )
  10. Тази седмица след националната ще имате ли седмична? Ще си идвам до Варна и може да ви навестя. И къде е актуалното място в момента, че се обърках вече от толкова промени. )
  11. Мхм... Не знам дали е вярно, но ако е и ако изглежда така, този път няма да се въздържа, както направих със стария модел. е, вероятно ще се наложи да изчакам да станат на 4-5 години за да мога а си я позволя, но щом чаках 13 години за първия си прелюд без да ми мине мерака, вероятно и за тази ще мога.
  12. Поздрави на колегата със синята 6-та генерация (OZ Super legerra и Парада Спец 2) в Сртрелбище, който махна през шибидаха докато го чаках да излезе от паркинга. Странно, че някой поздравява, но явно акорди като моя още не ни възприемат като част от клуба.
  13. "Honda е одобрила производството на новия Civic Type-R. Autocar съобщи, че моделът ще бъдат обявени на автомобилното изложение в Париж и концепция може да бъде представена на автомобилното изложение в Женева 2013. Производственият модел се очаква в рамките на година след това. Honda заяви, че колата ще има "специални брони, джанти, спойлери и седалки." Мощността ще бъде осигурена от турбо двигател с около 210 к.с. Това може да се даде възможност на хечбека да ускорява от 0-100 км / ч за 6.5 секунди, преди да достигне максимална скорост от около 240 км / ч. " Както се казва - доживяхме турбиниран Type-R най накрая.
  14. В Юби-Ко цената от 1100 лв. е за двете вериги, със зъбните колела, обтегачи, семеринги и т.н. В цената е включен и труда. През последната година цените паднаха доста драстично. Може би имаш информация от преди това.
  15. Прекалил с алкохола младеж подбрал в дискотеката доста грозновато момиче и тръгнал да си я води в къщи за да се позабавляват.По пътя обаче започнал да изтрезнява и да осъзнава какво точно се случва.С всяка измината улица изтрезнявал все повече и грозната действителност започвала да го ужасявала не не шега, за разлика от девойката, която била адски въодушевена, защото рядко и се случвали подобни неща, а и младежа всъщност бил доста симпатичен.Стигнали до апартамента му, влезли и девойката започнала да се съблича, което в никакъв случай не подобрило положението.Младежа я погледнал и жалостиво попитал с нескрита надежда:- Какво ще кажеш да ти викам такси, а?- Викай ми както си поискаш, мило!
  16. Аз конкретно в обиколката няма да успея да се включа, но след петък ще мога да съм на линия за всякакви мероприятия.
  17. На мен ми звучи интересно, но наистина не разбирам причината участие в подобни мероприятия да е платено при положение, че се прави за удоволствие.
  18. Честито и от мен. Почистващия диск не само не помага много, а не може да се ползва, защото устройството не го разпознава и отказва да го завърти даже.Съединителя как така го усетихте в последствие? При диагностиката не пробваха ли колата и да го усетят преди да платиш? Най-малкото си е повод да свалиш 800 лв. от цената.
  19. Карам активно от около година, когато реших, че ми писна да съм дебел. В града, в парка, по калните баири в цялата страна и Гърция. Машината е Cross GRX9 с оборудване Shimano Deore и хидравлични дискови спирачки. Колелото е една от причините, които помогнаха да сваля 23 кг. в последните месеци
  20. Стопа е бял кахър (ех, че хубава българска дума). И стоп за 5-7 лв. върши работа. Ако искаш качествен фар не залагай на диоди. Има халогенни фарове по 60-70 лв. на SIGMA.За багажник - за стотина лв. забрави за добри варианти (за толкова не знам дали има и лоши варианти). Освен това не ти препоръчвам моделите за врата/багажник, защото от двата вида които съм виждал единия прецаква уплътненията, а другия и ламарините. Освен това са така захванати, че не можеш да си отвориш багажника без да свалиш колелата. Аз лично бих препоръчал THULE за таван. Релсите излизат около 400-500 лв. (зависи от модела), а багажник за 1 колело между 300 и 450 лв.Тук ако имаш късмет може да имат и втора употреба върнати от клиент, който е ъпгрейднал към по-нов модел - http://www.sls.bg/Аз си взех от там - релсите втора употреба а багажниците нови.За калниците - все тая. Всичките са еднакви. Важното е да ти харесва на вид.
  21. Аз преди време търсих варианти, но цената излизаше същата и се отказах. Спестяваха се 1-2 лв. на литър и реших, че не си струва чакането и занимаване с доставки, митници и т.н. Явно просто това масло (0W30) си е скъпо навсякъде. Имаше варианти на Mobil, Motul, Castrol и какво ли не още, но цената винаги идваше в рамките на 33-36 лв./л.Може би с 25 л. разфасовка ще е малко по-евтино. В зависимост от цената която намериш може и да се включа.
  22. Абе... беше си страшно. Аз се събудих 5 минути преди това. Станах и тъкмо си запалих цигара, когато стана весело. Стените пукаха и скърцаха зловещо. Аз по принцип не се впечатлявам, защото повечето пъти е много слабо, но този път си се стреснах здраво. Имах чувството, че стените няма да издържат. Аз съм на втория етаж... за хората на 8+ етаж не ми се мисли какво са усетили.
  23. Не беше едно. За последните 20 минути имаше 3 които се усещат и 6-7 слаби, които почти не се забелязват. Тежка нощ беше (а и не е свършила още).
  24. В такава ситуация или сваляш фолиото или ти спират колата от движение. Като "Най-нагло" може да се опише нашето системно непознаване и неспазване на закона, а не тяхното поведение. Защо винаги се задават въпроси а не се чете закона? Там изрично е казано че нямаш право по никакъв начин да ограничаваш видимостта през предното и предните странични стъкла. Включително с лента тип сенник, освен в случаите, когато тя е заводски сложена чрез тониране на горния край на стъклото. Свиквайте да знаете какво пише в закона и да го спазвате, защото положението ще се затяга все повече! Ако наистина развият проекта за индивидуална камера на жилетката на всеки полицай, тогава дори няма да има вариант със сваляне на фолиото на място, защото по закон полицая е длъжен да те спре от движение. Съотвтно и номера с 20-те лв. няма да минава. Хората по цял свят са осъзнали, че да спазваш закона е много много по-лесно от това да се справяш с последствията от неспазването му. Време е и ние да се научим. Както е и време да почнем да се отнасяме с по-голямо уважение към силовите органи. Нещата са тръгнали натам, че макар доста голяма част от тях до скоро да не са заслужавали уважение, сега ще им се наложи да се приспособят и да работят по достоен за уважение начин или да си намерят нова работа. Друг е въпроса, че и в момента болшинството от момчетата там го заслужават. Ако не за друго, то най-малкото защото жените и децата им никога не знаят дали това не е последното им дежурство. И те така. Нищо лично към автора на темата - изразявам принципното си мнение. Но така или иначе начина по който е зададен въпроса показва, че не знае закона, а това е в първите точки на повечето конституции по света - "Непознаването на закона не те освобождава от задължението да го спазваш. Всеки гражданин е длъжен да познава както правата, така и задълженията си"
×
×
  • Създай нов...