Jump to content

Gagi

Фен
  • Мнения

    99
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Gagi

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 12.04.1990

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Троян, Розенхайм
  1. Благодаря за обяснението! :)
  2. Колега, моля те обясни как точно протече смяната. В близките дни и аз съм решил да ги сменям, но на някои места четох, че само се слагат релсите от сивика на седалките от прелюда, а на други места пишеше, че вътрешните релси допълнително се удължават. Благодаря предварително!
  3. Slade, точно това съм го пробвал. Майка ми си го беше купила и ме накара да й оправя драскотините по Пежото. Понеже бях скептично настроен, реших и няколко драскотини да ги мацна с две пастички на Sonax (едната и другата) и да сравня. Ефектът беше еднакав, но от Сонакс по си лъщеше боята. Ако драскотините бяха по-дълбоки, може би Quixx-a щеше да даде по-добър ефект, но ме съмнява.
  4. Преди 3 години бях на твоето място. Тъкмо бях взел книжка и си търсех кола. Варянтите бяха Сивик 5та или 6та, хетч или купе (попаднах и на един добър Прелюд 4та). Един ден отидох с баща ми да огледаме една 6та генерация и по пътя в една автокъща видях друга 6та фейслифт и просто в същия момент реших, че това е моята кола. Та според мен си гледай обяви и за 5та и за 6та и твоята кола сама ще те намери. Само не взимай първата по-изгодна, само и само да имаш по-скоро кола... трябва да имаш малко търпение.Прелюда според мен не е добър варянт за теб, ако на 100% сам ще се финансираш.За паркирането... ако имаш предвид, че по-лесно се преценява разстоянието отзад - да, но 6та хетч не е най-малка. По-дълга е примерно от БМВ е30 и е горе-долу еднаква с Пежо 308 СВ. Така че не си мисли, че е мега компактна.От моята хонделка съм много, много доволен. За 60 000 км съм сменял само консумативи. Окачването е уникално здраво, за кубатурата и мощноста си е доста пъргава и бърза. Ако я караш кротко е много икономична, иначе доста си гълта. Да я купя определено беше едно от най-правилните ми решения. Не знам догодина как ще се разделя с нея.Това ми е просто личния опит с 6та, не казвам че е по-добра или по-лоша от 5та.Ако и 5та и 6та те кефят, просто направи това, което писах по-горе. За тунинг и двете не са проблемни.
  5. Не мога да кажа на Сивика ще му стане ли нещо, но с Рейсинга оппеделено има разлика. Преди 3 седмици почнах да зареждам от него (и за сега никакви проблеми), колата ускорява по-добре и скоростите се удължиха. Цената обаче си е проблемна... 26,6 литра за 70 кинта попринцип не е най-оферта, но пък съм доволен.Ето какво пише на сайта на Шел: Подходящи ли са горивата Shell V-Power за всички автомобили?Всички автомобили, ползващи безоловен бензин, могат да спечелят от използването на горивата Shell V-Power. При някои по-стари автомобили може да се наложи използване на добавка, която защитава меките клапанни легла от износване. Ако имате някакви съмнения, най-добре се консултирайте с упътването за експлоатация от производителя или с вашия местен автомобилен дилър.
  6. Преди няколко часа на магистрала Хемус, колегата с 8-ма Сивик (сив мисля че беше, софийска регистрация), поздрави. Добре си покарахме Аз бях със сив Сивик 6-та.
  7. Аз до неделя бях по морета и балкани. А утре вечерта заминавам за София, но мога да се разкарам до Ловеч през деня.
  8. Колеги, хайде че стана време за море
  9. ЦРХ-а е от Троян, мисля че собственика се казваше Милен (от много време не пише във форума, ако не се лъжа). Иначе тази Хондичка през 2-3 месеца е с променен вид. Аз се прибрах в Троян, така че ако има навити за една сбирка в Ловеч аз ще присъствам, само да е след сряда (до тогава колицата ще е при бояджия).Ако има желаещи, да свиркат
  10. При мен нещата доста се объркаха и няма да мога да си дойда скоро в БГ !!!
  11. Точна дата мога да дам чак към 9ти. Като си направя плановете ще информирам
  12. Потвърждавам, Zahnriemen е Ако искаш да знаеш още нещо, пиши направо едно лично
  13. При мен се очертава след 9ти по някое време да си ходя към Троян. И в Ловеч имам малко работа, та ако има желаещи (колкото и да са) аз ще съм на линия
  14. Явно не е погледнал И без това вече се повдигна темата, та поне да използвам и да питам.От тези таблици излиза че сребърните свещи са МНОГО по-добри от иридиевите (на които единственото предимство е по-дългия живот и че можеш да се правиш на голямо гъзе, понеже си хвърлил 100 лева на вятъра вместо да си боднеш едни сребърни ). Правилно ли разбрах и на практика така ли е? Сребърните са по-добри за “тунинг“? Колко е живота на сребърните?
×
×
  • Създай нов...