Jump to content

ivch0ni

Фен
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ivch0ni

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 17.05.1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Сливен

Последни посетители

3257 профилни разглеждания
  1. И моят подскачаше, само че в движение и няколко пъти ми обръщаше скоростомера почти до нулата. При добре загряла кола (след около 20-30км) започваше да работи по-нормално и не всеки път с както казваш ти 120км/ч се връщаше ( понякога се налагаше да отварям таблото и да връщам стрелката с ръка ). След презапояването всичко се оправи. Успех! И сподели резултата.
  2. Здравей, колега, въпреки, че е минало доста време от поста ти, съдейки по себе си как се влачих с подобен проблем повече от година, реших все пак да пиша как се отървах от досадното подскачане на стрелката на скоростомера. Сваляш таблото, разглобяваш го и сваляш самия скоростомер. В задната му част има платка, придържаща се с две зъбчета към останалата част. Сваляш и нея и оглеждаш спойките на буксичката, свързваща платката с уредите. На моята спойките бяха напукани, презапоих ги и всичко си дойде на място. Огледай и другите спойки добре с лупа, може да има и други проблемни! Поздрави и дано съм бил полезен. П.П. съжалявам за липсата на снимков материал но не ми се иска да го разглобявам отново 😊
  3. Ако проблема с придърпването все още не е разрешен опитай със смяна на свещи, при мен помогна! Проблемът ми беше абсолютно същия.
  4. Моята имаше сериозно придърпване при ускорение в ниските обороти и реших проблема със смяна на свещи.
  5. Продадени, моля темата да бъде закрита!
  6. Гумите са 2бр. с марка ROADSTONE N3000 и са в отлично състояние без балони, закъсвания и напукване. Дълбочината на грайфера им е около 7мм. Цена 160лв. за двете. тел.0878/753557 След 19:00 часа.
  7. Продадено!!!Темата може да бъде затворена!
  8. Джантите са продадени, новият собственик да си ги кара със здраве, желая му много безаварийни километри!Темата може да бъде затворена.
  9. Продавам джанти BSA 6,5x15", 4x100, ЕТ35. Джантите са в отлично състояние, купувал съм ги нови и никога не са кривени или изправяни, без драскотини. Доста са здрави, това, че живея в Сливен (градът на дупките ) и не са кривени никога, говори само по себе си. Цена 380лв. Телефон:0886753552
  10. Продавам CD за кола Panasonic CQ-C1405N, 4x50W. CD-то като ново! Цена 80лв. Телефон за връзка: 0886753552
  11. Който не дойде алкохол да не види!
×
×
  • Създай нов...