darius 984 #1 Публикувано преди 10 часа Ползвате ли всесезонни гуми или предпочитате зимни - летни? С напредването на технологиите считам че тези гуми стават все по актуални! Спестяването е двойно с ползването на всесезонни гуми и възможна смяна на 3г. А и с тези средни скорости, карането стана отвратително, защото на 90 всички карат със 70! Нека всеки който ползва сподели впечетления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1920 #2 Отговорено преди 6 часа Приятел реши да премине на всесезонни (mi...lin crosc...ate 3 sport с дот 3625),но едва два снеговалежа в сезона,бяха достатъчни на бързо да ги свали и купи зимни (G..d Y..r). Незнам дали човек може да се довери в днешно време на рекламния маркетинг на производителите,но действителността е различна! Не бих си развалил комфорта през лятото,с полузимни гуми и зимата, с полулятни неставащи за снежна покривка. 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7323 #3 Отговорено преди 5 часа (Редактирано) Ледженда ми дойде от Холандия с Вреднищайн всесезонки. Разбрах каква кола съм си взел като хандлинг, едва когато ги смених с летни, а после и снежен сет си взех за зимата. У нас тя все по-малко е арктическа, но лятоска асфалта е африкански, та все още съм класик относно гумите и винаги съм имал за колите си по 2 сета гуми/джанти. Редактирано преди 5 часа от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1522 #4 Отговорено преди 5 часа Аз не знам защо изобщо се коментира нещо което е забранено в половин Европа именно защото не покриват на АДАК никакви тестове. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7323 #5 Отговорено преди 4 часа Принципно за сравнение в тесновете напоследък учестват и всесезонки, колкото да се покаже разликата със съответните за сезона. Технологиите напредват, с уточнението че са подходящи за нормално шофиране. От "граничните" режими са далеч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 34 #6 Отговорено преди 4 часа В нито една държава в Европа няма забрана за използване на всесезонни гуми.Иначе по темата. Имам доста навъртяни километри с всесезонни гуми на различни автомобили и никога не съм имал проблеми. Особено, ако са премиум клас, разлика при нормално, неагресивно, шофиране почти не съм усещал. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7323 #7 Отговорено преди 3 часа Да, точно такава им е концепцията. Отвъд нея са VSA, ABS и задкормилното устройство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове