Iliyay7 4 #1 Публикувано 24 Октомври Здравейте колеги имам сивик 6-та ген. Колата загрява на място в задръстванията в града, но на магистралата при постоянна скорост 120-140 не загрява, извънградско с по-малка също не загрява. От какво може да е? Термостата го смених. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #2 Отговорено 24 Октомври Радиатор.водна помпа.перка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2824 #3 Отговорено 24 Октомври Ако си на газ - възможен проблем с изпарителя, или със свързването му към охладителната система. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliyay7 4 #4 Отговорено 24 Октомври На газ съм, ще видя тези дни дали го прави само на бензин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #5 Отговорено 25 Октомври Не съм имал лична кола на газ, ама от 15г чета форума, и съм имал 5 Сивик, 5 CR-V, 2 Акорд, и 1 Джаз, така че ... Ако е неправилно свързване към охладителната система (което е силно вероятно), няма значение на кое гориво ще пробваш. Загрява си и на газ, и на бензин. Има доста коментирано по проблема, ама за CR-V. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliyay7 4 #6 Отговорено 28 Октомври 39 minutes ago, kvd74 said: @Iliyay7 Колега пиши тук по проблема със сивика, да не стават общи приказки. Вчера ходих да го измия и да си преместя нещата в црв-то. На бензин колата не вдигна температура по светлофарите. Откакто съм я взел(4години)не съм сменял филтрите на газта нито изпарителя, защото преди съм нямал проблем. Никога не съм чистил радиатор, само зимата съм сменял антифриза със зимен и съм сменял гарнитурата на дросела с такава от 90к.с. Термостата го смених, като стария беше доста по-голям от този който сложих сега(този е купуван по номер). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове