Krasi-mir 1654 #241 Отговорено 23 Януари Off Topic Благодаря. Цветът наистина е рядък. На живо изглежда много добре. По код излиза Йонизиран Бронз Металик. В талона пише просто Бронз. Салона е черен. Полукожа е, но има подгрев на седалките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 359 #242 Отговорено 25 Януари 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7238 #243 Отговорено 26 Януари На 23.01.2026 г. at 16:14, Krasi-mir написа: Скрий съдържанието Благодаря. Цветът наистина е рядък. На живо изглежда много добре. Иж кви гоцки брони има за модела. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7238 #244 Отговорено 1 Февруари (Редактирано) Малко бялко. Редактирано 1 Февруари от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7238 #245 Отговорено 2 Февруари (Редактирано) То хубуу, ама до сутринта наваляло 10-тина санта. Почистих я иии - не можах да отворя вратата - замръзнала. Конструкцията и е такава, че ляга върху тавана и като замръзне, няма теглене. Псувах, влязох през третата до отпред, и с бутане отвътре не отлепна, изманеврирах, че беше пред гаража и извадих Легена. Голема работа е тОа - нищо немОе да го спре, а у "наше село" днес най-известна е майката на кмета, щот е лед под снега. Редактирано 2 Февруари от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 776 #246 Отговорено 2 Февруари Off Topic Накара ме да си спомня за Пежото. Преди хондите имах Пежо 406 купе. Страничните стъкла са без рамка и при отваряне на врата леко се смъкват. Да ама като са обледени това не работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7238 #247 Отговорено 2 Февруари Off Topic Красотата иска жертви. Не е голяма драма при темперирана друга кола в гаража, ама ми омръзна тАа зима! Да зима да си оди вече, че колело не съм карал не помня от кога. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1484 #248 Отговорено 2 Февруари И аз пък и морето чака. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 69 #249 Отговорено 3 Февруари @ceco_accord Със силиконов спрей ако беше напръскал преди да стегне навън,нямаше ли да ти е по лесно по уплътненията? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7238 #250 Отговорено 3 Февруари Сигурно, но инцидентно я събудих от зимен сън. Нямах намерение да я ползвам, та не бях я подготвял, а уикенда натрупа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1654 #251 Отговорено 3 Февруари Off Topic На 23.01.2026 г. at 11:53, Krasi-mir написа: Само да се похваля ... Само да се оплача ... Както е казал народа - "Много убаво не е на убаво!" Попаднах на опит за измама. Колата се оказа с проблем в двг. Развалихме сделката. "На си ти куклите, дай си ми парцалките!" Ии, тетака. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 69 #252 Отговорено 3 Февруари Off Topic И в кралството ли правят мушенгии дева? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 359 #253 Отговорено 4 Февруари 17 hours ago, Krasi-mir said: Reveal hidden contents Само да се оплача ... Както е казал народа - "Много убаво не е на убаво!" Попаднах на опит за измама. Колата се оказа с проблем в двг. Развалихме сделката. "На си ти куклите, дай си ми парцалките!" Ии, тетака. тоз един собственик що не го...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7238 #254 Отговорено 4 Февруари (Редактирано) Изкопаемо. Утре щял да си идва. Редактирано 4 Февруари от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Firee 10 #255 Отговорено 4 Февруари На 4.02.2025 г. at 14:19, Firee написа: Една година разлика. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1236 #256 Отговорено 5 Февруари На 30.12.2025 г. at 0:34, ADH-Honda написа: Луд си, ❤️ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 48 #257 Отговорено 5 Февруари Червената и сребристата съм ги гледал на живо. Черната още не. Ще трябва да се разходя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7238 #258 Отговорено 5 Февруари Исках да ги покажа на синковеца - писах му, но отвърна че "нямал време за губене". 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 131 #259 Отговорено 5 Февруари (Редактирано) Това коя генерация е? Не съм срещал в движение такава https://www.olx.ro/d/oferta/vand-honda-accord-1982-IDk35fc.html Редактирано 5 Февруари от pet71 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 69 #260 Отговорено 5 Февруари (Редактирано) Първата хеч. Виждал съм тая на живо в бг .. https://www.mobile.bg/obiava-11683385605453138-honda-accord-sj-ex-5speed Редактирано 5 Февруари от Oilgerm 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7238 #261 Отговорено 5 Февруари Oх - любимите ми странични огледала. Не се изисква акомудация на очите и не пречат на видимостта - понеже са далеч, но пък заради това са с лоша обзорност, На това разстояние трябва да са по-големи, или сферични. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 69 #262 Отговорено 5 Февруари Тайп ерите ви са в гърба! Чакам някой да изкочи с fl5. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1236 #263 Отговорено 6 Февруари Скъпички са все още. Като цяло fk8 я дават по-добра🤓 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7238 #264 Отговорено 6 Февруари (Редактирано) В този бързоликвиден и консуматорски свят, цените падат скоростно, поне на нормалните 11-ки, макар че type R ще държи цена, заради последната R-ка с ДВГ, а след нея - я има, я няма, макар че не са ора "наще", ако не продължат традицията с някоя електричка. Конкуренцията не спи. Редактирано 6 Февруари от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 69 #265 Отговорено 6 Февруари (Редактирано) Преди 8 часа, policeman написа: Скъпички са все още. Като цяло fk8 я дават по-добра🤓 Off Topic Тъй тъй🤫 Редактирано 6 Февруари от Oilgerm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7238 #266 Отговорено преди 9 часа Имаше 1 време накакво предаване "Събота късен следобед". И кат каже жената - Тряа пазаруваме за малкия, че утре заминава... ... слазаш по ракиено време за физзарядка с уреда. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове