Хри100 87 #6241 Отговорено 1 Декември, 2022 На 30.11.2022 г. at 16:53, ceco_accord написа: това е малко като ......вървим по улицата с жена ми и излъчваме сексапил-тя е секси а аз съм пил. 3 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 51 #6242 Отговорено 6 Декември, 2022 По време на любовна игра: - Муцка, само си представи разходите - памперси, храна, играчки, дрехи, след това училище .... - Добре, давай отзад ... 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sentinelprime3 59 #6243 Отговорено 6 Декември, 2022 Декември - месеца на Националната изложба на любителски снимки ,на шарани, прасета и сарми... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 612 #6244 Отговорено 6 Декември, 2022 Off Topic А гирляндите от месо по балконите къде ги забрави? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6020 #6245 Отговорено 6 Декември, 2022 Off Topic Аа, и новогодишната пукотевица! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6020 #6246 Отговорено 8 Декември, 2022 Опитът по нашите земи показва че "кола и жена са на късмет" ! Затова нашенецът не рискува, а предпочита да взема и двете от познати. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 612 #6247 Отговорено 8 Декември, 2022 1 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 612 #6248 Отговорено 12 Декември, 2022 Прибирам се към София. Някво хубаво мургаво момиче на Ботевград на пътя, подскача, танцува, усмихва ни се, вдига си рокличката. Грее слънце, направо ми вдигна настроението. После се сещам за всички снимки на сериозни, тежки п**ки, гледащи сърдито и уморено, от красиви коли, луксозни курорти и бутикови вили във ФБ и Инстаграм, и си викам: какво нещо е живота... за едни магистралата е щастие, за други лукса е мъка. А професията- една и съща. 6 2 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6020 #6249 Отговорено 12 Декември, 2022 Off Topic Ми, то това не е виц, а голата истина! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #6250 Отговорено 13 Декември, 2022 Блондинка в секс шоп: - Искам този синия вибратор и ей оня там в ъгъла червения. Този синият веднага ти го давам казал продавачът, но за пожарогасителят трябва да питам шефа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #6251 Отговорено 13 Декември, 2022 Три блондинки си говорят: - Гледах времето и утре го дават да вали много сняг. Втората казала: - И аз го гледах, ама казаха, че ще е 40° C. Третата слушала, слушала и накрая рекла: - Малиии, как ще го чистим тоз сняг на таз жега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #6252 Отговорено 13 Декември, 2022 (Редактирано) май днес от скука ми е тръгнало само на вицове да се сещам, по-стари са, повечето сигурно ги знаят, ама последен за днес: Плава си един пиратски кораб през океана и изведнъж отсреща се задава боен кораб. Юнгата тича при капитана: - Капитане, какво ще правим? - Донеси ми червената риза, ще се води битка. Облякъл си червената риза и дал сигнал за абордаж. Превзели кораба. На следващият ден насреща им - още по-голям боен кораб. Юнгата пак тича при капитана: - Капитане, още по-голям кораб! - Дай червената риза и пак ще се води битка. Облякъл пак ризата и пак абордаж, и победа. Юнгата не се сдържал и попитал: - Капитане, тази червената риза, да не е вълшебна нещо? - Не е вълшебна бе. Обличам си я, защото ако ме ранят няма да се вижда кръвта и така няма да се притеснява екипажа, и битката ще продължава. На следващият ден насреща цяла флотилия. Юнгата тича при капитана и носи червената риза направо. - Капитане, цяла флотилия идва срещу нас, бързо обличай червената риза и да се бием! Погледнал капитана през мостика и казал: - Тука, юнга червената риза не върши работа! Бягай бързо в каютата и ми донеси кафявите гащи! Редактирано 13 Декември, 2022 от birev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6020 #6253 Отговорено 13 Декември, 2022 (Редактирано) Off Topic Тая тема е 157 страници - сигурно най-голямата във форума. Може да я четем от началото - 2007-ма! Ще е пълно със стари вицове. Някои са буквализъм, а други метафорични, а тъжното е че след 15 години, тея пак ще са актуални. Но поне откровенно просташките изчезнаха, а това е интелектуална градация и смяна на поколението. Ама весело да е, ко да прайш. Светът се разпада - да му се посмеем. И да не съм капо, а и звучи като виц. Преди минутка ми звъни телефона, ама докато го намеря, спря. Гледам - мойта звъняла, па я набирам и и викам: - А бе, жена, аз тамън да го извадя и ти са отказа. Редактирано 13 Декември, 2022 от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #6254 Отговорено 13 Декември, 2022 преди 11 минути, ceco_accord написа: - А бе, жена, аз тамън да го извадя и ти са отказа. И тя какво вика? Off Topic - Отказах се, щото я го вдигнеш, я - не... А едно време го вдигаше и без да те търся, ех... Не се оставяй непокрит за контраатака от нейна страна. За да не съм оф, с подобни двусмислия. Едно време, когато бях млад аджамия на работа, един колега пред пенсия разказваше този виц: Иванчо имал съученик на име Курти. И един ден Курти очевидно закъснял за час се промъкнал незабелязано в класната стая. И Иванчо го изказал: - Другарко, Курти влезе и ти не усети! И на 15 и на 65, мъжете си говорят все същите глупости 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6020 #6255 Отговорено 13 Декември, 2022 Off Topic Аа, още биваме, ама не е кат едно време, коги немаше "тресачки" за тестове на амортесьорите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #6256 Отговорено 13 Декември, 2022 преди 3 минути, ceco_accord написа: не е кат едно време Седят двама старци на пейката. Покрай тях минава млада мацка с огромен бюст. Единият старец казва : - Ех, да бяхме по-млади ! Другият отговаря : - Ти луд ли си, бе?!? За 5 минути удоволствие да загубиш 40 години трудов стаж! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6020 #6257 Отговорено 13 Декември, 2022 Седят двама старци на пейката. - Ееех, като бях малък се напикавах, а отскоро пак почнах. - Е, то народът го е казал - дето е текло, пак ще тече. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 612 #6258 Отговорено 14 Декември, 2022 Монах и монахиня пътуват с камила из пустинята, а камилата да вземе, че да издъхне. Трагедия! Монахът казва на монахинята: - Е, сестро, явно тук ще умрем. Но дай да си представим, че вече сме в Рая, да свалим тези окови - дрехите си и да чакаме Всевишната благодат! Свалят дрехите си, а монахинята гледа монаха в областта между краката и пита: - А какво е това? - Това, сестро, е коренът на живота. Ако го поставя в теб, ще се роди живот. - И какво чакаш?! Заври го в камилата и да тръгваме! 1 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st34 99 #6259 Отговорено 14 Декември, 2022 Негърка отива на гинеколог. Доктора я качил на стола, накрал е да се разкрачи, гледал няколко минути внимателно и ударил по масата: - Това е - реших! - Какво, докторе?! - Взимам си черно Порше с червен кожен салон! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sentinelprime3 59 #6260 Отговорено 14 Декември, 2022 Тайният агент на ДАНС така се напи, че и той не знаеше кой е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 204 #6261 Отговорено 14 Декември, 2022 преди 18 минути, sentinelprime3 написа: Тайният агент на ДАНС така се напи, че и той не знаеше кой е! ....Или по-скоро е имал три пъти бустеро на аванта..? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6262 Отговорено 14 Декември, 2022 Ядене, платено от друг, не съдържа никакви калории! Габровска поговорка. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 347 #6263 Отговорено 14 Декември, 2022 За пръв път на световно първенство зрителите по трибуните са по-богати от играчите на терена. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 612 #6264 Отговорено 15 Декември, 2022 - Чух, че по вашия край вали сняг. - Батее, ти к'ъф слух имаш, не е истина! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6265 Отговорено 15 Декември, 2022 Габровец и синът му отиват на гости. Бащата: - Обу ли си новите обувки, сине? - Да, тате, обух си ги - отговорило момчето. - Тогава крачи по-широко. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6020 #6266 Отговорено 15 Декември, 2022 Габровче към баща си: - Тате, тате, днес спестих 2 лева! - Браво сине мой! Как го направи? - Ами, изтървах автобуса и тичах след него. - Бунак! Що не тича след такси бре!? 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st34 99 #6267 Отговорено 16 Декември, 2022 Македонец емигрирал в Америка. Вече привършил парите, но огладнял много. Подледнал в джоба - само 1 долар. Видял той някаква будка, на която пишело "hot-dog - $1". Отваря той речника: "hot" - горещ, "dog" - куче, и си вика: "Е па кат нема паре за друго, пес че йедем."Поръчал си той, дал си долара и си го взел. Отваря той пакета, разтваря хлебеца и силно изненадан изпсува: - Пичка му матерна! От целио пес, на мен баш к*реца ми се паднал! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sentinelprime3 59 #6268 Отговорено 16 Декември, 2022 Да кръстиш кучето си Акула и да го заведеш на южния плаж във Варна е лоша идея... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #6269 Отговорено 16 Декември, 2022 преди 12 минути, sentinelprime3 написа: Да кръстиш кучето си Акула и да го заведеш на южния плаж във Варна е лоша идея... Виж, ако е на Северния, си е съвсем в реда на нещата 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1236 #6270 Отговорено 16 Декември, 2022 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 612 #6271 Отговорено 20 Декември, 2022 Новите полицейски патрулки са съставени от 3 полицаи. Единия знае да чете, другия да пише, а третия обича да е в компания на интелигентни хора. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sentinelprime3 59 #6272 Отговорено 20 Декември, 2022 Учени от БАН установиха, че Мерцедес S-класа и BMW Серия 7 е напълно възможно да се декларират като бюджетни автомобили. Те често са закупени с бюджетни пари. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6020 #6273 Отговорено 20 Декември, 2022 - Госпожо, защо след 20 години брак искате развод? - Защото господи съдия, сега разбрах че апартаментът в който живеем под наем от тогава, е всъщност негова собственост. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st34 99 #6274 Отговорено 20 Декември, 2022 Нужни са 7 секунди, за да стигне храната от устата до стомаха. Човешкият косъм може да издържи натоварване от 3 килограма. Дължината на половия член е равна на три пъти дължината на палеца. Жените мигат два пъти повече от мъжете. Жените вече прочетоха този текст. Мъжете все още си гледат палеца. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6020 #6275 Отговорено 20 Декември, 2022 До всички вегани и защитници на животните! - Ако до събота не ми сберете илЯдо лева откуп - колям прасето! 1 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6276 Отговорено 20 Декември, 2022 След ПТП жената от едната кола пита другия шофьор: - Добре де, моя ли е вината сега? - Неееееее... Изцяло моя... Защото отдалеч видях, че колата е управлявана неадекватно, че зад волана е жена, можех спокойно да си прескоча мантинелата и кротко да си изчакам в нивата с царевицата, ама не... Да карам тука и аз... 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6020 #6277 Отговорено 20 Декември, 2022 - Докторе, ама как така жена ми е бременна? Аз внимавам много! - Е господине, то е като при шофирането. Ти внимаваш, ама другите не. 1 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6020 #6278 Отговорено 22 Декември, 2022 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6279 Отговорено 22 Декември, 2022 Жената шофьор е като звезда... ти я видиш... тя тебе не.. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6020 #6280 Отговорено 26 Декември, 2022 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове