ceco_accord 6012 #5761 Отговорено 22 Юли, 2021 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #5762 Отговорено 23 Юли, 2021 Жена отива при личния си лекар. - Докторе дайте ми моля ви направление за гинеколог, постоянно вадя пощенски марки от оная си работа, цял класьор напълних вече. Доктора учуден. - Интересно, я дайте да погледна. Поглежда той и казва. - Ясно какъв е проблема, вие не сте за гинеколог. Ще ви дам направление за очен лекар, и това не са пощенски марки а етикети от банани. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5763 Отговорено 23 Юли, 2021 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #5764 Отговорено 24 Юли, 2021 Шефе, в пощата пристигна някакъв файл с име 10 тест?! – Не 10 тест, а IQ тест е това. – Добре де, а трябва ли да го решаваме? – Вече не. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #5765 Отговорено 26 Юли, 2021 Жена при доктор на преглед. Докторът леко смутен: - Разглеждам здравната Ви книжка и виждам от доста време само много печати от очен лекар или от венерически кабинети! - Да, така е! - отвръща жената. - Малко съм смутен! Зрението Ви не се ли подобри, та да виждате с кого си "лягате"?! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #5766 Отговорено 29 Юли, 2021 Обява за изгубено куче - с тел. за връзка, снимка и награда 300лв. - Добър ден. Обаждам се за кучето. - Намерихте ли го? - Не, но ако дадете аванс 100 лв - тръгвам да го търся. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5767 Отговорено 29 Юли, 2021 Гледах я , и си мислех:- "Лелеее, тая е направо страшна"! А вътрешния ми глас нашепваше: -"Нищо, ще пази къщата" 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #5768 Отговорено 30 Юли, 2021 - Каква е тази опашка, Джеймс? - Кандисат-премиери за Слави, сър. - Много е дълга, Джеймс. - Дълга, но върви бързо, сър. 2 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5769 Отговорено 2 Август, 2021 Носеньето на маска, коги сте сами у колата е оправдано само, ако сте са насрале... 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 204 #5770 Отговорено 2 Август, 2021 Преди 1 час, Plamen-CRV написа: Носеньето на маска, коги сте сами у колата е оправдано само, ако сте са насрале... То виц, ама аз го наблюдавам всяка седмица... Обикновено са хора над 65 г., сами в колата с маска при 32 градуса навън... Има и две баби, ходят с бели ръкавици и маска на улицата, горките... Едвам се движат, ама са ги наплашили от ВиросО... 😱🙈😰 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #5771 Отговорено 2 Август, 2021 Чукче на рецепция в "Слънчака". - Имате ли места? - Всичко е заето. - А поне някой празен фризер нямате ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #5772 Отговорено 4 Август, 2021 Жена, обадиха ми се, чичо е починал, трябва да отида на погребение. - Добре, отивай. Отива той при любовницата си и с*кс, с*кс... чак след три дни се прибира и обяснява: - Жена, отивам, а те се измайтапили, и като седнахме да пием за на чичо здравето, три дни не станахме от масата... - То и при мене стана една - казала жена му. - Отивам до магазина вечерта, а на прибиране ме хванаха двама и ми викат: Или ще пееш, или се*кс! - И ти пя, нали? - Е, как ще пея, нали чичо ти почина... 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #5773 Отговорено 6 Август, 2021 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #5774 Отговорено 8 Август, 2021 Стар - от СОЦ-а: Арабски студент към баща си: - Тате, благодаря за апартамента, но съучениците ме гледат някак странно заради колата, а те се движат с трамвай. - Сине, не знам какво е това, но виж колко пари струва и ще ти ги пратя. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dariis #5775 Отговорено 15 Август, 2021 Драги съфорумци, учете децата си да обичат бмв! Така никога няма да имат пари за наркотици!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #5776 Отговорено 15 Август, 2021 Off Topic BMW си е вреден наркотик и съща дълго държи в зависимост, докато не ти просветне, и се излекуваш от нея. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #5777 Отговорено 15 Август, 2021 - Скъпи, защо не ми предлагаш брак? - Ами, колебая се. Била си с много други мъже. - Да не би да си мислиш че това което мога в леглото се учи задочно? 1 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #5778 Отговорено 17 Август, 2021 Измислени са цигари без никотин, кафе без кофеин, самолети без пилоти, дано успеят и с парламент без идиоти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #5779 Отговорено 17 Август, 2021 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #5780 Отговорено 20 Август, 2021 Фермер чука на вратата на съседа фермер. Отваря деветгодишният му син. - Здравей, баща ти в къщи ли е? - Няма го, излезе. - А майка ти? - И тя. Отиде с него. - А батко ти Пешо? - И него го няма. Но кажете какво Ви е необходимо, аз знам къде са всички инструменти на татко. Фермерът си мърмори нещо под носа, след което леко неуверено казва: - Виж сега, работата е там, че моята дъщеря е бременна от брат ти Пешо... Момченцето се замисля и казва: - Дааа, ще трябва да говориш с татко. Аз знам, че за бик взема 500 лева, за шопара по 150 лева, ама за бате Пешо колко ще ти иска... не знам! 1 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5781 Отговорено 21 Август, 2021 Руски турист иска да купи кибрит в нашенски магазин. Показва кутийката на продавачката и пита: - Спички есть? А продавачката отговаря: - Няма, само с футболисти останаха.. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #5782 Отговорено 21 Август, 2021 От автофорум Въпрос: "Здравейте! Имам Honda Accord 85год., двигател В18А, купе СА2. Та от няколко дена карбуратора взе да се ебава. Въпроса ми е: има ли някой схема (чертеж) на този карбуратор, или нещо подобно. Предварително Ви благодаря!" Отговор: "През 85-а на априлският пленум на ЦК на КПСС бе избран М.Горбачов. Започна перестройката. Тука наще също поеха курса. 89-та падна Берлинската стена, бай Тошо също падна. После Лукановата зима, дефицит, купони... СДС, митинзи, избори, Ж. Желев, борците. 96-та, Жан, хиперинфлация, митинзи, Костов, реформи, валутен борд. Почина майка ми... Реформи, деноминация, нови банкноти. СИК, ВИС-2.. 98-ма синът ми тръгна на училище. 99-та войната в Югославия, разведох се, приватизация, пирамиди-фараони. Настъпи 21-ви век! Падат кулите-близнаци в Ню-Йорк. После идва Царя, пак реформи, затварят енергоблокове, България в НАТО, Първанов, Станишев...Умира татко... България в ЕС. Тройната коалиция, женя се за втори път. 08-ма световна криза. Борисов-1. Обама е първият чернокож Президент на САЩ. Симеон Дянков с постната му пица, и пак реформи. Магистрали, интернет. Войната в Ирак. После в Либия. Тероризъм по цял свят. AC/DC в София! И Мадона също. Орешарски. Пеевски. Пак протести и митинзи. Оставка! Кой? Борисов-2. Реформи. Магистрали, саниране и т.н. Аварията във Фукушима. Войната в Сирия, Путин, Украйна, Крим. Цената на нефта уа Барел пада драматично. Атентати в Европа. Брекзит, Тръмп, а руски хакери хакват всичко. Бежънци и мигранти...Чупя крак. Москов. Пръстови отпечатъци. Шарли Ебдо. Цунами... Ражда ми се дъщеря! Избори. Ген.Радев -Президент. Пак оставка. Нов служебен кабинет. Реформи... Корнелия Нинова и Нова Република. Да, България! Нов Световен Ред и нов бардак със стари курви,..мда. Прощавайте, ако съм пропуснал нещо. А на тази Honda, чак сега почнал да й се ебава нещо карбуратора! Ай стига бе!" 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5783 Отговорено 21 Август, 2021 Като дете мечтаех за къща на Луната. От къде да знам, че след около 25-30 г. на село ще стане като на Луната.. 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #5784 Отговорено 22 Август, 2021 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5785 Отговорено 23 Август, 2021 Гурме е, когато вилицата и ножът тежат повече от ястието. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5786 Отговорено 23 Август, 2021 (Редактирано) Препоръка в България: - “Кажи че аз те пращам.” Редактирано 23 Август, 2021 от mysticchannel 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #5787 Отговорено 23 Август, 2021 2 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5788 Отговорено 24 Август, 2021 Абе на плажа кога има червен флаг, хората къде одат да пикат? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #5789 Отговорено 24 Август, 2021 Па там, ама фръгат котва. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5790 Отговорено 24 Август, 2021 – Жена, като ми се припие бира – да ме събудиш! – Е аз откъде да знам кога ще ти се припие?! – Ти само ме събуди… 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #5791 Отговорено 26 Август, 2021 - Ама господин полицай, другият участник в инцидента при катастрофата пиеше водка и говореше по мобилния си! - Боспожо, той в двора си може да прави каквото си иска. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CNC Setter 43 #5792 Отговорено 26 Август, 2021 Жена решила да зарадва съпруга си за 20 годишнината от сватбата и го завела на стриптийз… На входа ги посреща красива дама: -Здрасти, бай Иване. Жената погледнала лошо мъжа си, а той ѝ рекъл: -Спокойно, скъпа, познавам я от голф клуба… След това седнали на бара, а барманката казала: -Бай Иване, пак ли уиски с лед? Жената отново откачила и започнала да нервничи, а мъжът ѝ я успокоява: -Не се ядосвай скъпа, познавам я от клуба по покер. Тя знае, че само уиски пия… След няколко минути дошли 2 стриптизьорки и казали: -Бай Иване, обичайния танц ли искаш? Жена му не издържала и си тръгнала бясна, той я гони и я успокоява… Тя се качила в такси и той я последвал вътре… Тя продължила да го псува и да го удря, а таксиметровият шофьор рекъл: -Бай Иване, кофти к*рва, а? 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5793 Отговорено 27 Август, 2021 Мъж влиза в заведение и сяда на една маса. Идва келнерът и пита: - Какво желаете, г-не? - Донесете ми една супена лъжица. Келнерът се учудил, но донесъл лъжица. Мъжът я помирисал и казал: - Имате пилешка супа, но е от вчера, имате супа топчета, но е направена от развалена кайма, имате хубава гъбена чорба. Донесете ми от нея. Келнерът онемял. Хукнал и донесъл гъбената чорба. Изял си чорбата мъжът и казал: - Донесете ми една вилица, ако обичате. Келнерът донесъл и вилица и зачакал с интерес. - Имате риба, но не е прясна. Имате свинско, но е от това, дето има свински грип. А, имате хубаво печено пиленце. Донесете ми от него. Келнерът съвсем се шашнал и хукнал да изпълни поръчката. - А ще искате ли десерт, г-не? - попитал учтиво той. - Да, но първо ми донесете една малка лъжичка. Келнерът тръгнал за малка лъжичка и като влязъл в кухнята всичките му колеги го очаквали с интерес да чуят какъв е пък тоя клиент. Главният готач му казал: - А бе, къв е тоя?! Дай да му направим един номер. Я дай тая лъжичка на сервитьорката Таня да си я пъхне между краката, та да видим какво ще познае тогава? Занесъл келнерът въпросната лъжичка на мъжа, оня я помирисал и учудено попитал: - Яяя… ТАНЧЕТО тук ли работи? 1 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CNC Setter 43 #5794 Отговорено 29 Август, 2021 Минава шеф на нефтена компания покрай бар, току-що е получил заплата. Решил да влезе. Посреща го сервитьорка. - Какво ще ми препоръчате? Сервитьорката отговаря: - Нашият бар е особен.Тук можете да сбъднете всяко свое желание, да правите каквото поискате. Всичко за каквото се сетите. - В смисъл - абсолютно всичко? - Да, абсолютно. След като приключите, ние ви даваме сметката. Но има едно условие - ако не ви стигнат парите, нашият палач ще отреже част от вашето тяло, по ваш избор. Босът решил да пробва: - Направи ми фелацио. Сервитьорката без излишни движения застава на колене и изпълнява поръчката. Мъжът е във възторг. Взема стол и го троши. Никой не му пречи, всички мълчат, държат се нормално. И се започнало. Пие глътка скъп алкохол от бутилката и я троши. Скоро алкохолът свършил, изпратил да купят още. Разбил цялата мебелировка, потрошил оборудването, изчукал всички сервитьорки и сервитьори по какви ли не извратени начини. Всеки изчукан трябвало да танцува без да спира народни танци. С две думи - буйно веселие. В един момент мъжът заповядва: - Носете сметката! Донесли я. Погледнал, извадил портфейла, погледнал и в него, и казал: - Викайте вашия палач! Палачът идва. Мъжът си отваря дюкяна, изважда пениса. Палачът го съветва: - Слушай, още си млад, недей така, ще ти върши работа. Дай по-добре да отрежем ръката. - Нищо няма да режеш! Духай! Имам още пари! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5795 Отговорено 30 Август, 2021 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5796 Отговорено 30 Август, 2021 - Защо бмв не правят моторни лодки? - Няма как да слезеш да буташ във водата! 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #5797 Отговорено 30 Август, 2021 Магарето казало: - Тревата е синя. Тигърът отговорил: - Не, тревата е зелена! Избухнал спор и те отишли при лъва, кралят на гората, за да разреши разногласията им. Още преди да стигнат до трона на лъва, магарето започнало да крещи: - Ваше величество, вярно ли е, че тревата е синя? Лъвът отговорил: - Точно така, тревата е синя. Магарето се зарадвало и продължило: - Тигърът не е съгласен с мен, противоречи ми и ме дразни, моля, накажете го. Царят на животните обявил: - Тигърът ще бъде наказан с 5 години мълчание. Магарето скочило щастливо и тръгнало доволно, повтаряйки: - Тревата е синя ... Тигърът, приемайки наказанието, попитал лъва: - Ваше величество, за какво ме наказахте? Не е ли тревата зелена? Лъвът отговорил: - Наистина тревата е зелена. Изненаданият тигър попитал: - Тогава защо ме наказвате? Лъвът отговорил: - Това няма нищо общо с въпроса тревата синя или зелена е. Наказанието е за факта, че смело и интелигентно животно като теб не може да прекарва време в спорове с муле, а след това да идва при мен с този въпрос. Най-страшната загуба на време е да спорите с глупак и ограничен човек, който не се интересува нито от истината, нито от реалността, а само от победата на своите убеждения и илюзии. Не пилейте време за нелепи аргументи .... Има хора, които, колкото и доказателства и показания да получат, не могат да ги разберат, защото са заслепени от омраза и обида. Единственото, което искат, е да са прави. Когато невежеството крещи, умът мълчи.👍 10 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #5798 Отговорено 31 Август, 2021 Евреин от Русия получава разрешение за имиграция в Израел. На изхода, докато руснаците проверяват багажа му, намират малък бюст на Ленин. - Какво е това? Евреинът: - Въпросът "какво е това?" е грешен, другарю! Трябваше да питаш "кой е той?"! Това е Ленин - полага основите на социализма, носейки доброта на руския народ. Взех го със себе си като спомен от плодородните дни... Руския офицер бил впечатлен от отговора: - Добре, можеш да минеш! На летището в Тел Авив митническият служител също видял бюста и попитал: - Какво е това? Евреинът: - Въпросът "какво е това?" е грешен! Трябваше да питаш "кой е той?", братко! Това е Ленин. Наложи ми се да напусна Русия заради този луд злодей! Взех го със себе си, за да го гледам всеки ден и да го проклинам! Израелският служител също останал впечатлен: - Добре, можеш да минеш! Евреинът се е прибрал в къщи, сложил бюста на бюфета и поканил близките си. Един от племенниците му попитал: "Какво е това?" Евреинът: - Въпросът "какво е това" е грешен, моето дете! Трябваше да питаш "Кой е той?"! Това е Ленин...десет килограма, двадесет и четири каратово злато, без данъци, безмитно и без ДДС ! Извод: Политиката е да убедиш народа за едно и също нещо, казвайки го по различен начин. 7 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Terje 171 #5799 Отговорено 31 Август, 2021 Двама лежат в ортопедията, сравнително добре потрошени. Единия пита другия: - Как попадна тук? - Бях с любовницата в нейната къща и в разгара на съвкуплението, се прибра мъжът й. Тя веднага каза: "бързо, мини отзад..." - И? Не успя ли да се измъкнеш? - Не, как се изпуска такова предложение... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #5800 Отговорено 31 Август, 2021 Щем, нещем от утре всички сме в деветия месец. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове