vasko56 4 #4481 Отговорено 13 Март, 2017 Жена се прибира от командировка. – Пак си водил курви, мръснико! – Не съм! Всъщност само една и то защото, преди да тръгнеш, ти ми каза – “Само опитай!” 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4482 Отговорено 21 Март, 2017 Кръстосали чалга певица от БГ със змия! Получило се АнаКондьо! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4483 Отговорено 3 Април, 2017 -Ама вие близнаци ли сте? -Не, защо питате? -Еми, майка ви така ви е облекла, много сте сладки.... -Господине, дайте си документите и излезте от автомобила! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4484 Отговорено 6 Април, 2017 Жената към мъжа:- Къде беше?- На ергенско.- Аха, взехте си някоя к*чка и сте я опъвали цяла нощ?- Не, що за глупости говориш!- Ай не се прай, все едно не съм ходила по ергенски партита... 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 292 #4485 Отговорено 6 Април, 2017 Как веганка прави фелацио? Дъвчи "тревата", че не вкусва месо :-) 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4486 Отговорено 8 Април, 2017 Пред-модерно определение за БЕДНОСТ:В гола мансарда .... на гол дюшек ....лежи гола студентка и гледа как гол студент седи прав пред гола маса ... и кърпи скъсан презерватив. 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasko56 4 #4487 Отговорено 10 Април, 2017 Двама рибари си говорят: – Вчера хванах ееееййй такъв шаран (показвайки с ръка почти до рамото). – Дааа бее, не е вярно. Аз пък хванах едно фенерче, даже светеше. – Да бе, да, светеше, не може да бъде – Е, добре, ти намали от рибата, аз ще го изгася! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai Andro 41 #4488 Отговорено 13 Април, 2017 Малко хумор от дивия Северозапад... Доажда си Методи от работа, пребит на куче. ЖЕна му Стойка, без да каа нищо го води къде спалнята , съблича го фин гол и го фръга на леглото. Омазва го целио с бита сметана, без Он да моо каа нищо. И са почва едно лизанье, пъшканье, апанье, бе пълна програма. По едно време на Методи му станАло убаво, ма бъш преди Стойка да стигне до къде си трее, она запрела. - Кво ти стана ма Стойке, закво се запре? - Божке, Методи, ако знааш само къ са нагньетох... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4489 Отговорено 27 Април, 2017 Двама индианци край огъня: - Ех, да знаеш как ми липсва жена ми. - Защо? - Вчера я смених за една бутилка уиски. - И сега скърбиш за нея? - Не бе, страшно ми се пие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4490 Отговорено 27 Април, 2017 Във връзка със скорошните избори, Дядо Гошо - 92 годишен избирател на БСП пише: – Демокрацията, деца мои, ми отне ерекцията! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #4491 Отговорено 27 Април, 2017 А какво е калчища ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #4492 Отговорено 27 Април, 2017 Руси косми им викам на калчищата ако ще те ориентира малко повече ... a и в тона на темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #4493 Отговорено 27 Април, 2017 (Редактирано) Ахаха руси косми, е тва е виц Тоя шаф не сте ли го чували: "оплетох се като пиле в кълчища"? Редактирано 27 Април, 2017 от dindin 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #4494 Отговорено 29 Април, 2017 Пръднах в ресторанта. 4 човека се обърнаха... Почувствах се като в "Гласът на България" 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4495 Отговорено 4 Май, 2017 Женена двойка са в затруднено финансово положение. Решават жената да поработи малко на околовръстното. След първия ден на "работа" мъжът пита жена си:- Как беше днес?- Много добре, спечелих 200 лв. и 50 стотинки.- Гой глупак ти е дал 50 стотинки!?- Всички. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #4496 Отговорено 5 Май, 2017 Виц... - А какво е калчища ? По - голям виц: - Ползва/ше се за уплътнение резбата на галванизирани (основно) тръби. Сега вместо него се ползва тефлонова лента. Най - голям виц: - Ползваше се да оправяме жените, ама сега има вибратори... п.п. Боже, колко мъка има по тоя свят, боже... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PAM 7 #4497 Отговорено 5 Май, 2017 Една майка така силно се провикна към детето си:-Остави тоя боклук беЧе шофьора на преминаващото BMW спря, слезе и продължи пеша.. ------------------------------------------------------------------------------------------ Барман..., какъв е този коктейл,бе брато? - Кокосов х*й.- Е, то... кокосът почти не се усеща... ------------------------------------------------------------------------------------------ - Имате ли боксови ръкавици? - Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Не! Господине, ние продаваме алкохол.- Тогава ми дайте бутилка уиски, но Господ ми е свидетел, че исках да спортувам... ------------------------------------------------------------------------------------------ Дядо се загубил в гората. Лутал се час, два, три... На четвъртия хоп - срещнал някакъв човек: - Ейййй, слава Богу, че те видях, момче! От четири часа обикалям. Май съм се загубил... - Е, кво толко се радваш? Аз се загубих преди два дни...------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Мнение Отговорете с цитат- Извинете, а тези обувки дишат ли? - Да, освен това деликатно се покашлят, когато сте с неподходящи чорапи...---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Кафето е за да те поддържа буден докато дойде време за ракия! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Всеки разговор след четвъртата ракия, вече е изтичане на информация! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ В с*ксшопа:- Извинявайте, а да имате капут с дъх на ракия?- Имаме, ама днес не дойде на работа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Срещат се двама евреи. - Как си, Моше?- Благодаря, добре съм.- Как са децата?- Благодаря, добре са.- Как върви бизнеса?- Оправям се някак си.- Дай ми 100 шекела назаем.- А да ме целунеш по гърба?- Ама.... защо по гърба?- Е, ти също започна отдалеко! --------------------------------------------------------------------------------------- 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai Andro 41 #4498 Отговорено 19 Май, 2017 - Келнер, в супата ми има л*йно, парче гума и презерватив?- Нали поръчахте супа от морски дарове!? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikky 38 #4499 Отговорено 22 Май, 2017 – Сине, ела сега да пийнем по една ракия.– Ама, тате, малък съм още!– А бе, малък. И аз съм голям... ама заедно написахме домашното! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro 17 #4500 Отговорено 23 Май, 2017 - Защо шотландците носят полички? - Овцата да не чуе ципа... Изпратено от моят SM-G318H с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai Andro 41 #4501 Отговорено 28 Май, 2017 Девойка го носи момчето дома, одат во спалната и таа му предлаага да пробат 69.- 69?Кой курец е това? – питува момчето.Девойката разбира дека новото момче не е толко изкусно во сексот па му вика:- Ке си ставим моата глава помежду твоите нозе , а ти стави си твоата глава помежду моите, важи?Се още незнаейкии за що точно се работи, малце притеснен, момакот се согласува на това, само да не го разсипе моменто.Таман се наместиле, девойката несакайки изпрднува еден гласен пърдеж...Ммчето ке умре од смеенье, па му и смрди , току бега на страна и пробува да разбере що баш се случило...Момичката засрамена му вика на момако да и прости и да пробат още един пат... Така пак се наместиле...Девойката пак, несакайки изпушта един здрав, голем як пърдеж...Момчето целиот изплашен и зачуден, станува од кревато, ги зема халиштата и почнува да се облекува.- Що е?Зашто си одиш? – го питала момичката.- Абе ти си ненормална ако мислиш дека ке останем и за другите 67! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4502 Отговорено 14 Юни, 2017 Дъщера към майка си! -Мамоооо, загубила съм две кила! -Супер дъще. -Супер, ама колумбийците не мислят така. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KattySky 63 #4503 Отговорено 19 Юни, 2017 В празен автобус пътуват пънкар и монахиня. Пънкарят: – Ехххх, как ми се чука… Монахинята се изчервява и на следващата спирка слиза от автобуса. Шофьорът: – Пич, мога да ти помогна. Тази монахиня всеки ден ходи на гробището и се моли. Маскирай се като Господ и работата ще стане.. На другият ден пънкарят се маскира като Господ и отива на гробището. Гледа монахинята се моли. Приближил се и казал: – Аз съм твоят Бог. Сега трябва да правим с*кс.. Монахинята: – Добре, но аз съм девствена. Нека да бъде отзад. Пънкарят се съгласил. След половин час бурен с*кс пънкарят сваля маскировката и казва: – Аз съм пънкарят, аз съм пънкарят… Монахинята също сваля маскировката и вика: – Аз съм шофьорът, аз съм шофьорът… 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4504 Отговорено 19 Юни, 2017 Когато сте на светофар или в задръстване, обърнете внимание на шофьорите около вас. Колкото по-скъпа е колата, толкова по-дълбоко е пръстът в носа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4505 Отговорено 1 Юли, 2017 Двама се срещат на оня свят! Единият, умрял от яд, а другия от студ. - Връщайки се в къщи, само като влязох и вече бях сигурен, че в къщата има чужд мъж. Рових навсякъде, обърнах къщата наопаки, никого не намерих и от яд умрях! Другия тъжно му отговорил: – Ако беше отворил хладилника, сега и двамата щяхме сме живи, будала! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasko56 4 #4506 Отговорено 5 Юли, 2017 (Редактирано) - Докторе, жена ми постоянно кашля. Какво ли не опитахме, но кашлицата продължава.- А с трева опитахте ли?- Опитахме - кашля и се хили... Редактирано 5 Юли, 2017 от vasko56 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #4507 Отговорено 5 Юли, 2017 По-добре дупка в презерватива, от колкото презерватив в дупката ти. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #4508 Отговорено 7 Юли, 2017 Най-добрият двигател на света е вагината: - Може да се стартира с един пръст;- Има собствено мазане;- Буталото може да е всякакъв размер;- Сам си сменя маслото всеки 4 седмици; 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #4509 Отговорено 8 Юли, 2017 Един виц от соца. Едно магаре паднало в една яма. Събрали се трима инженери и започнали да се чудят как да го извадят. Американеца казал" ще докарам кран и ще го извадя". Руснакът помислил и казал "ще направя примка и с едно въже ще го издърпам". Инженер Ганев им се изсмял под мустак и заявил " вижте сега, ние българите имаме друг подход - нищо не трябва да се прави, ще седим и ще чакаме. Само трябва да се храни магарето - то ще яде, ще сере и ще се издига". 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4510 Отговорено 10 Юли, 2017 След корабокрушение, млад мъж доплувал до далечния остров. За съжаление там го посрещнали войнствени амазонки! -Кажи последното си желание, осъден си на смърт! -Да ме убие най-грозната из между вас! Още е жив! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4511 Отговорено 14 Август, 2017 Явно и форума е в отпуска! Какво е травестит: Мъжка сила, женска злоба и ку*венски номера! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4512 Отговорено 29 Август, 2017 Мъж пита жена си: - Искаш ли уиски? - Само два пръста! - А преди това искаш ли уиски? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4513 Отговорено 2 Септември, 2017 Две блондинки си говорят по телефона: - Ко праиш муци? - Поливам градината мила! - Ама то вали бие овса! - Ми аз съм с чадър ма! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #4514 Отговорено 25 Септември, 2017 Влиза стюардесата в пилотската кабина. Капитана: - Как е отзад? Стюардесата: - Абе отначало боли, ама после се свиква... 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4515 Отговорено 2 Октомври, 2017 Какво си мисли моторджията като се събужда! - Дано да не съм в болница! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5926 #4516 Отговорено 3 Октомври, 2017 Младеж и девойка хващат такси. След 5 мин. водачът се сеща че кара със свалено шоф. стъкло и хвърляйки притеснен поглед в салонното огледало пита младежа: -Духа ли ви? -За сега само го държи. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hino 5 #4517 Отговорено 6 Октомври, 2017 От женски форум: - Момичета, напоследък приятелят ми е доста студен, какво да правя? - Погребвай! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hino 5 #4518 Отговорено 11 Октомври, 2017 Интервю с циганин: - Защо правиш толкова много деца, като нямаш пари? - Па харесва ми технологията бе, бате... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pln 61 #4519 Отговорено 21 Октомври, 2017 От автофорум:Въпрос:"Здравейте! Имам Honda Accord 85-а год., двигател В18А, купе СА2. Та от няколко дена карбураторът взе да се ебава. Въпросът ми е: има ли някой схема (чертеж) на този карбуратор, или нещо подобно. Предварително Ви благодаря!"Отговор:"През 85-а на априлския пленум на ЦК на КПСС бе избран М. Горбачов. Започна перестройката. Тука нашите също поеха курса. 89-а падна Берлинската стена, бай Тошо също падна. После Лукановата зима, дефицит, купони... СДС, митинги, избори, Ж. Желев, борците. 96-а, Жан, хиперинфлация, митинзи, Костов, реформи, валутен борд. Почина майка ми... Реформи, деноминация, нови банкноти. СИК, ВИС-2.. 98-ма синът ми тръгна на училище. 99-та войната в Югославия, разведох се, приватизация, пирамиди-фараони. Настъпи 21-ви век! Падат кулите-близнаци в Ню-Йорк. После идва Царя, пак реформи, затварят енергоблокове, България в НАТО, Първанов, Станишев...Умира татко... България в ЕС. Тройната коалиция, женя се за втори път. 2008-ма световна криза. Борисов-1. Обама е първият чернокож Президент на САЩ. Симеон Дянков с постната му пица и пак реформи. Магистрали, интернет. Войната в Ирак. После в Либия. Тероризъм по цял свят. AC/DC в София! И Мадона също. Орешарски. Пеевски. Пак протести и митинги. Оставка! Кой? Борисов-2. Реформи. Магистрали, саниране и т.н. Аварията във Фукушима. Войната в Сирия, Путин, Украйна, Крим. Цената на нефта на барел пада драматично. Атентати в Европа. Брекзит, Тръмп, а руски хакери хакват всичко. Бежънци и мигранти...Чупя крак. Москов. Пръстови отпечатъци. Шарли Ебдо. Цунами... Ражда ми се дъщеря! Избори. Ген. Радев - президент. Пак оставка. Нов служебен кабинет. Реформи... Корнелия Нинова и Нова Република. Да, България! Нов Световен Ред и нов бардак със стари курви... мда. Прощавайте, ако съм пропуснал нещо...А на тази Honda, чак сега почнал да й се ебава нещо карбуратора! Ай стига бе!" 1 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #4520 Отговорено 21 Октомври, 2017 Що се за имаваш с глупости? И Защо е в общи теми... Такива заяждания винаги е имало и винаги ще има. Или трупаш мнения просто? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове