TREACH 26 #4241 Отговорено 26 Август, 2015 Секс. Мъжът пита жената:- Извинявай, да не те заболя?!- Защо мислиш така?- Стори ми се, че мръдна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 279 #4242 Отговорено 27 Август, 2015 Леопардът се наведе да пие вода, видя отражението си и изръмжа:- Мамка му! С тоя десен приличам на чалга певица... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shadow-honda94 10 #4243 Отговорено 27 Август, 2015 Една чернокоса и една блондинка си говорят. По едно време чернокосата казва на блондинката: –Мила,виж умрял гълъб! Блондинката погледна към небето и пита: –Къде? Звъни американец на безплатен потребителски номер на голяма компютърна фирма: - Извинете, счупи ми се поставката за чаша на компютъра. Откъде да си купя нова? - Но, Господине, да не сте си купили прототип от някое изложение, защото нашите компютри по принцип нямат поставка за чаша. - Я не ме занасяйте! Разбира се че има! Като натисна едно копче и тя излиза... Надпис в отдел "Поддръжка на компютърната техника" на голяма фирма:Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи. Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо. При нас съчетаваме теорията с практиката. Нищо не работи и нямаме понятие защо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g0sh 87 #4244 Отговорено 27 Август, 2015 - Имал ли си взимане-даване с КАТ?- Взимане не съм имал... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4245 Отговорено 27 Август, 2015 Вървял си един по Витошка и енергично мятал с ръце и повтарял: -Kъъъъъъъъъъш къш къш къъъъъш! Случаен минувач му прави впечатление и го пита: -Ко прайш бе пич?! -Гоня крокодилите бе ,не виждаш ли... -Ми то тука няма крокодили . -Няма я ,щот ги гоня..... 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #4246 Отговорено 30 Август, 2015 Петърчо, на 12 години, счупвайки вазата и осъзнавайки, че така и така ще бъде набит, продаде телевизора, напуши се и поръча курви. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 279 #4247 Отговорено 1 Септември, 2015 Мъж къса листата на маргаритка и си мърмори: – Стандартно, орално, анално, стандартно, орално... Жена му се доближава и пита: – Какво си баеш? – Гледам какъв секс ще ми се падне довечера! – Абе, ти наред ли си? Няма да има секс Мъжът продължава да къса листата на маргаритката: Сашка, Цецка, Илияна, Боряна, Стефи... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TREACH 26 #4248 Отговорено 1 Септември, 2015 - Имате ли си там "Биг Брадър"?- Нямаме.- А Веселин Маринов?- Не...- А Бойко Борисов?- Не, нямаме.- Ми, що бягате от Сирия тогава!? 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #4249 Отговорено 1 Септември, 2015 В дискотеката един се прави че стреля с лък по жените.Една му се усмихва и го пита:- Видях че ме застреля. Ти Купидон ли си? Стреляш със стрелите на любовта?И тоя вика:-Не, аз съм Леголас. Убивам oрки... 11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #4250 Отговорено 5 Септември, 2015 Мъж се запознава в бара с не много млада, но привлекателна дама към 50 - те . Пийнали, поговорили...– Някога правил ли си тройка с майка и дъщеря ?– Не.– А би ли искал ?– И питаш. Разбира се – Тогава си късметлия. Да вървим у нас !Пристигат, дамата отключва и подвиква:- Мамо, мамо, ... спиш ли вече... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TREACH 26 #4251 Отговорено 5 Септември, 2015 Пациент при лекаря: - Докторе,посиня ми левия тестис? - Я да видя,о да...ще го режем! Резнал му го,след време същия пак при лекаря: - Докторе,посиня ми и другия тестис?! - Покажи да видя,о да....ще го режем! Отрязали му и другия и след време човека пак при лекаря: - Докторе,посиня ми и пениса...... Погледнал пак лекаря: - Абе пич,да не ти боядисват дънките? 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StoychoPetrovv3 3 #4252 Отговорено 6 Септември, 2015 Претъпкан градски рейс - страшна навалица, хората са плътно притиснати един към друг. Едно момиче казва на приятелката си: - Май ще ставам майка... - И кой ще е таткото? - Не знам, не мога да се обърна да го видя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StoychoPetrovv3 3 #4253 Отговорено 7 Септември, 2015 Коя жена в България има набито око? - Перничанката. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dctR 85 #4254 Отговорено 7 Септември, 2015 Учете математика, за да правите разлика между 4 и 6!Защото може да поискате пи4ка, а да получите пи6ка. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4255 Отговорено 7 Септември, 2015 Две млади овчарчета си разговарят на ливадата: -Tи ебал ли си вече жена ? -Да ! -И как е ,хареса ли ти ? -Ми чи то е същото ,само дето не блее 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4256 Отговорено 11 Септември, 2015 Ришили двама старци да ходят по курви,и тръгнали към публичния дом.Докато вървят натам единия казва: -Наборе ,какво ще правим ако не ни пуснат вътре ? Другия отвръща : -Наборе ,аз се притеснявам повече ,ако ни пуснат какво ще правим 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4257 Отговорено 12 Септември, 2015 - Много ясно, че ще я опъна. -Като дойдох на работа, тя беше легнала на масата чисто гола. -Какво очакваше да направя? - Аутопсия бе, Иване! Аутопсия! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zheko 2 #4258 Отговорено 12 Септември, 2015 Мъж със сериозно счупена челюст лежи в болницата, целият в скоби и бинтове. Идва жена му и започва да вади неща от торбата: - Ето, скъпи, нося ти моркови за витамин А, ябълки, ти много обичаш ябълки, нося ти и репички. Какво да ти донеса утре? - Ойехи с шеупките тонеси, кууво поста.. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TREACH 26 #4259 Отговорено 18 Септември, 2015 (Редактирано) Разговор между двама араби на летището:- Ахмед, как си?- Бомба съм! Редактирано 18 Септември, 2015 от TREACH 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4260 Отговорено 23 Септември, 2015 Шефа на борците решава да прати двама от тях във ВУЗ. След една година отива и гледа единият от тях копае под едно дърво. - Какво прави тоя, аз не мога да го накарам човек да убие, те го накарали да копае. Какво правиш бе келеш? - Остави се, шефе, уча математика - карат ме да търся корен квадратен от четири и на - търся го. - Ами къде е другия? - Ами той май е в задния двор ама да знаеш май и той учи математика. Отива шефа и какво да види - оня си изкарал оная работа на един пън, точи брадва и реве. - К"во пра"иш ти бре? - Остави се шефе - проплакал втория борец - карат ме да деля член на многочлен. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TREACH 26 #4261 Отговорено 24 Септември, 2015 Прасчо и Мечо Пух пътували с лодка през ноща,Прасчо гребял и дошло време да се сменят.Сменили се и Прасчо заспал сладко по корем.След 3-4 минути Пух вдигнал греблото и го ударил с все сила по гърба.Прасчо изплашено изквичал :- Какво!?- Ааа какво ли? На някой май не му се спи?Я вземи да погребеш! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4262 Отговорено 24 Септември, 2015 Събрали се Хитлер, Мао, Чърчил и Сталин. Хитлер заявил: Господа само расата ще владее света! На което Сталин отговорил: Не, грешите господа. Само класата ще владее света! Мао: Не господа! Масата, масата ще владее света. А Чърчил отговорил: Всички грешите! Касата, касата ще владее света, господа! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4263 Отговорено 24 Септември, 2015 Спорели руснак, арменец и българин кой колко дини може да пренесе наведнъж. Първи се похвалил руснака- Аз мога да нося четири дини - две в ръцете и две под мишницитеДошъл ред на арменеца- Аз мога да нося пет! Две в ръцете, две под мишниците, и на к*ра си още една.Накрая българина"скромно" казал- Ми аз мога девет Две в ръцете, две под мишниците, и на к*ра си един арменец с пет дини 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #4264 Отговорено 26 Септември, 2015 Не е виц, ама ми хареса: "След разкритията, че дизелите на "Фолксваген" са замърсявали с 20 пъти повече от допустимото въздуха, става ясно защо Перник е най-мръсният град в Европа." 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #4265 Отговорено 26 Септември, 2015 Двама евреи отиват в САЩ. Разхождат се по улицата и гледат на някаква църква надпис "Станете християни и ще ви дадем $5000". - Хм… - вика единия - да вземем да станем християни, а? - Ама не те ли е срам бе, Яков - баща ти равин, дядо ти равин, а ти християнин ще ставаш? - Абе да, ама 5000 долара ... бая пари са това. Влиза да се покръства. След час излиза. Другият го чака на пейката отпред. - Какво стана, взе ли парите? - Ей, баси евреите само за пари мислите! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #4266 Отговорено 26 Септември, 2015 Мъж влиза в магазин за облекла. Жена му го придружава.– Бихте ли ми показали онзи сив костюм? – обръща се мъжът към продавача.– Имаш пет сиви костюма – намесва се жената.– А онзи белия може ли?– Ти нормален ли си? Толкова лесно се цапа!– Ами тогава нека видя онзи, червения.– Не, не, в никакъв случай червено, толкова е гейско!– Добре де, а синия може ли?– Пфууу, аман от футболните ти пристрастия!– ОК! Покажете ми онзи, зеления.– Зеленото носи нещастие! – отново се намесва жената.Мъжът с дълбока въздишка изважда пистолет, стреля няколко пъти в жена си, после се обръща към продавача и казва:– Дай един черен тогава... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #4267 Отговорено 3 Октомври, 2015 Легнал си един с приятелкат и тя му шепне в ухото; - Говори ми мръсотии, говори ми! И започна момъка да реди; - Голф, пасат, туарег, джета, поло, лупо, бмв от 1 до 7- ма серия, всите дизеларки! 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4268 Отговорено 4 Октомври, 2015 Мъж казва на жена си: – Престани да ме наричаш "котьо" !! Като викнеш от кухнята: "Котьо, ела да хапнеш!", с котарака тичаме и се сблъскаме в антрето. ------- Защо католическата църква не приема оралната любов ? - ако преглътнеш е канибализъм.... - ако изплюеш е аборт.... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4269 Отговорено 5 Октомври, 2015 Двама руснака си говорят на следобедна водка:- Ти знаеш ли, че в Германия е много готино?- Защо?- Ми там със ставането пиеш шампанско. После с*кс. После на обяд пак пиеш и после пак с*кс до вечерта. За вечеря пиеш още една бутилка и после пак с*кс.- Ти бил ли си в Германия?- Не, сестра ми беше. 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4270 Отговорено 6 Октомври, 2015 (Редактирано) Има три вида с*кс: 1. Предбрачен: - Гоните се из цялата къща и правите с*кс, където сварите. 2. Брачен: - Правите с*кс само в леглото. 3. Старобрачен: - Разминавате се в стаите и само си казвате: "Еби се!" Редактирано 6 Октомври, 2015 от borko 30 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4271 Отговорено 6 Октомври, 2015 Диалог междуу две приятелки: - Моят простак постоянно се налива, каквото и да направя не мога да го откажа от пиенето. - оплаква се едната. - Аз моя много лесно го накарах да спре пиенето. - И как? - Като правим с*кс наказвам го с поза 101! - И каква е тая поза? - Мъжа отгоре, а отдолу няма никой! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #4272 Отговорено 7 Октомври, 2015 Есен е... Отпочинали и заредени със здраве и бодрост от лятото на вилата, пенсионерите се завръщат в поликлиниките. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4273 Отговорено 8 Октомври, 2015 – Муцка, правиш страхотни св*рки, къде се научи? – Ами, гледах филми по телевизията.. – Брей, аз колко филми с Джеки Чан съм изгледал, така и не го научих това карате... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #4274 Отговорено 9 Октомври, 2015 .... В затвора:-Ти защо си тук? -За убийство, ще лежа 5 години. А ти?-Дадох малко повече газ на колата по главната и ще лежа 6 години. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4275 Отговорено 14 Октомври, 2015 Качва се момиче в хондата на приятеля си .- Аууууууууу, тука смърди на обор!- Е, 200 коня под капака има ма … как да миришe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioturb 165 #4276 Отговорено 16 Октомври, 2015 Какво си мисли блондинка, като види салата "Айсберг"? - Как е възможно това да потопи "Титаник... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TREACH 26 #4277 Отговорено 16 Октомври, 2015 Двама българи се разхождат по улиците на Ню Йорк и от един небостъргач пада гола жена, право в стоящата до тях кофа. Единият се обърнал към другия и казал:- Брато,е това е стандарт,ебеш и хвърляш! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #4278 Отговорено 22 Октомври, 2015 В магазина, продавач към клиентка: – Банкнотата е фалшива госпожице ! – Сериозно ?!? Значи снощи съм била изнасилена ! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TREACH 26 #4279 Отговорено 25 Октомври, 2015 - Скъпи,знаеш ли колко време живее свинята? - Що ма,да не ти е лошо? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #4280 Отговорено 26 Октомври, 2015 -Малеее, напил съм се като бмв! -И що точно като бмв? -Ми щот нимоа да вървя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове