anouk 70 #3641 Отговорено 17 Юни, 2014 След двучасов разговор с пациент с депресия, психотерапевта задава въпрос:- А …дали сте мислили за самоубийство?- Не още….- Ами помислете, помислете… 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3642 Отговорено 17 Юни, 2014 Майката пее приспивна песен на Иванчо, а той я пита: - Мамо, може ли вече да спя или ще пееш още? Две приятелки обсъждат мъжете си:- Моят е като мотопед!- Как така?- Двутактов: два такта - впръскване. Младеж казва на приятелката си: - Ако не се омъжиш за мен, ще се самоубия!- Наистина ли?- Разбира се, винаги така правя. Седял си един дебел полицай в училищен двор. Минала една учителка и го попитала:- Дете ли чакате?- Не, от бирата е! Полицай гони крадец по улицата и вика: - Стой! Стой!Крадеца се обръща и му казва:- Стой ти, бе! Тебе поне никой не те гони. - Тате, вече имаме пари за бензин. - Откъде бе Иванчо ? - Ами продадох колата. Урок по английски. Питат Иванчо: - Преведи словсъчетанието "член-кореспондент". - Pеnis рараrассi. Двама алпинисти се изкачват по стръмен връх. Изведнъж въжето на единия се къса и той започва да пада надолу. Вторият вика: - Жив ли сиииии? - Даааа - чува се отдолу. - Имаш ли нещо счупенооо? - Нямам - Качвай се тогава нагоре отново! - Не могаааа, още не съм стигнал земята! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3643 Отговорено 17 Юни, 2014 Pink Panther's To Do list: - To do - To do - To do, to do, to do, to do, to do, to doooooo 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rasedevil 79 #3644 Отговорено 17 Юни, 2014 Знаете ли как се нарича много вървежен софиянец?- Топ Шоп, разбира се! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rasedevil 79 #3645 Отговорено 17 Юни, 2014 Седи си един полицай на магистралата и по едно време му се обажда негов колега:-Шефе,към тебе идва една блондинка.Спри я, отиди при колата й, отвори вратата и си свали гащите.Послушал го, спрял блндинката,отишъл при нея, свалил си гащите, а тя казала:-Ееее.... пак ли проба за алкохол!? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #3646 Отговорено 18 Юни, 2014 - Деца, как вика котето?- Мяу.- А кучето?- Бау бау.- А кончето?- КУПУВАААМ СТААААРИ ПЕЕЕЧКИ И БОЙЛЕЕЕЕРИИИИИ.. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #3647 Отговорено 18 Юни, 2014 Пускам го под формата на картинка :D .... Малко расистки 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #3648 Отговорено 18 Юни, 2014 Детенце плясва една пчела и татко му казва:- You killed a honey-bee - no honey for you! По-късно таткото убива пеперуда и детето по аналогия казва:- You killed a butterfly - no butter for you !Вечерта, както си стоят, майката убива хлебарка (cockroach)Детето поглежда баща си :- Аз ли да ѝ кажа или ти? 11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #3649 Отговорено 18 Юни, 2014 Главният лекар си взема една седмица отпуск и отива на лов. Връща се мрачен и навъсен.- Какво стана? - пита го старшата сестра.- Нищо не можах да убия - жалва се докторът.- Е, ако си бяхте стояли в болницата... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anouk 70 #3650 Отговорено 18 Юни, 2014 В магазин влита въоръжен сексуален маниак и крещи:- Сега ще изнасиля някого! Мадам, вие как се казвате?- Мария.- Вас няма да ви изнасиля, моята майка също се казва Мария. А ти бе, младеж, ти как се казваш?- Ами….казвам се Иван, но всички ми викат Мария… 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3651 Отговорено 18 Юни, 2014 вали с 10 статуса в минута Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rasedevil 79 #3652 Отговорено 18 Юни, 2014 Отива Волен Сидеров при психиатъра. Психиатъра:- Най-после! Отдавна ви очаквах! 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rasedevil 79 #3653 Отговорено 18 Юни, 2014 - Пешо, изпий си ракията!- Изпих я!- По-добре ли си?- По-добре! Не си ти, когато си трезвен… 3 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3654 Отговорено 19 Юни, 2014 Къде отиде Сузи по време на бомбандировката? навсякъде. Факт: Гащеризонът не помага срещу пърхот Факт2: Тракторът няма гъдел Факт3: Щъркелът не може да играе на монополи... Защо жените пресоляват салатата, когато са в цикъл? Отговор: "ЗАЩОТО ЕЙ ТАКА !! И КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА НАПРАВИ СИ Я САМ... И ТИ СИ ТЪП... И НЕ МЕ ОБИЧАШ" ! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anouk 70 #3655 Отговорено 19 Юни, 2014 Деца,какви звуци запомнихте от вчерашната екскурзия във фермата?Децата:- Муууу! Беее! Кудкудяк!А Иванчо:- Слез от трактора, щи е*а майката! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #3656 Отговорено 19 Юни, 2014 Къпе се този, който го мързи да се чеше! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3657 Отговорено 19 Юни, 2014 Ако към думата " Юрган" Прибавиш и премахнеш няколко букви, ще получиш думата " Шпек" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
molly69 3 #3658 Отговорено 20 Юни, 2014 Пернишка библиотека за ученика: - Хондата и Звяра - Феродо мравката- Чичо тунингованата колиба- Малката винеткопродавачка- Трансмисията невъзможна- Бентли татко, Трабант татко- Пипи Дългото пикапче- Тир по време на чума- Братя КараМАЗови- Пътеводител на галактическия катаджия- КамаЗ Сутра- Карлсон, който живее под москвича- Аладин и вълшебната ламбда сонда- Хари Потър и огненият колянов вал- Хари Потър и Астън Мартинът от Азкабан- Записки по българските автосервизи- Полуоско Африкански- Мечо аусПух- Карбуратино- Реглаж на Мостовете на Медисън- Алиса в страната на буталата- Храбрият безоловен войник- Али баба и 40–те джигита- Снежанка и седемте Поршета 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anouk 70 #3659 Отговорено 20 Юни, 2014 Отива младеж на врачка, тя почва да му гледа и споделя видението:- Виждам, знаци….много знаци…знакът на долара! Живота ти ще е пълен с тях!- Иха, значи ще стана богат! – зарадвал се човечеца.- A, не. Програмист ще си… Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3660 Отговорено 20 Юни, 2014 -Не бях толкова пиян?-Брат, ти даде гъба на едно джудже, и почна да му крещиш: "ПОРАСНИ, МАРИО... ПОРАСНИ!" Според статистиката женените мъже живеят по-дълго от ергените, но според мен първите са много по-съгласни да умрат. В турската версия на Windows бутоните OK и Cancel са съответно: Тамън и Сакън. - Кои са най-трудните 5 години в живота на един циганин? - Първи клас. Тя ходеше с пет момчета едновременно, затова в махалата ѝ викаха Цеца Торента. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #3661 Отговорено 22 Юни, 2014 16-годишен пита дядо си:- Може ли да се заглеждам по момичета с много къси поли и големи деколтета?- Може.- А по бански на плажа?- Може.- А ако се разхождат по плажа голи?- Може.- А, кога не трябва да се заглеждам?- Когато заваряват с електрожен! 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3662 Отговорено 22 Юни, 2014 Пловдивчанин е в центъра на Чикаго и иска да се прибере в родния град. Хваща такси:- До Пловдив!- I`m sorry, I can`t understand you.- Карай към Пловдив, бе!- I don`t know where is this city ...Нашенецът отваря куфара и показва $2 000 000 на шофьора, който кимва:- I see! Stariya ili noviya grad? 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anouk 70 #3663 Отговорено 23 Юни, 2014 В час по литература, учителката се обърнала към дъската, за да напише нещо и изведнъж отзад се чул силен смях. Тя попитала Николайчо: - Кольо, защо се смееш толкова силно? - Видях едно нещо, когато роклята ви се отвори... - Махай се, простак! На училище няма да идваш пет дни! Учителката започнала да пише в дневника, когато отново чула силен смях: - А ти, Василчо, защо се смееш? - Видях ц**ите ви! - Напусни стаята! Кракът ти да не стъпи в училището три седмици! След това настъпила пълна тишина в клас. Учителката отишла до дъската и започнала да пише с тебешира. За нейно очудване, отново чула силен смях. Обърнала се и видяла Митко да си прибира тетрадките в чантата. Учителката попитала: - Какъв е проблемът, Митко? - След това, което току-що видях, явно няма да получа никакво образование! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anouk 70 #3664 Отговорено 23 Юни, 2014 - Чу ли, че през уикенда метеорологичните прогнози обещават 30 градусова жега! - Не може да бъде! - Може! 15 градуса - в събота, 15 градуса - в неделя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #3665 Отговорено 24 Юни, 2014 Хем е тъжно, хем е като виц... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #3666 Отговорено 24 Юни, 2014 И още нещо... Не мога,не знам и не искам се пишат разделено,...за разлика от неграмотен. Ей така информативно просто. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anouk 70 #3667 Отговорено 25 Юни, 2014 Ало, пожарната ли е?- Да.- Тук се бият един доктор и един полицай, и не знам на кой да се обадя… 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Чавдарова 56 #3668 Отговорено 26 Юни, 2014 (Редактирано) Млад свещеник отива на закуска. Среща една монахиня и казва:- Добро утро, сестро.- Станал си от погрешната страна на леглото! - отговаря му тя.Свещеникът се учудва, но отминава. След малко среща един монах и му казва:- Добро утро, брате.- Станал си от погрешната страна на леглото! - отговаря му той.Свещеникът съвсем се обърква, но продължава. След малко среща друг свещеник и му казва:- Добро утро, отче.- Станал си от погрешната страна на леглото!Нашият свещеник е съвсем объркан, но продължава към трапезарията. Среща го владиката и му казва:- Отче...- Не съм станал от погрешната страна на леглото! - прекъсва го нашият.- Какво говориш, отче! - учудва се владиката.- Извинявай, дядо владика! Какво искаше да ми кажеш?- Само исках да те попитам защо си с обувките на сестра Ана? Редактирано 26 Юни, 2014 от А. Чавдарова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #3669 Отговорено 26 Юни, 2014 (Редактирано) Луис Суарес към Ван Гог:- Това ще го ядеш ли? p.s. За следящите световното е Редактирано 26 Юни, 2014 от Imst Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #3670 Отговорено 1 Юли, 2014 - Мамо, мамооо - Да сине - Пръднята тежи ли? - НЕ - Ясно....значи съм се нас*ал 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #3671 Отговорено 1 Юли, 2014 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #3672 Отговорено 1 Юли, 2014 Аз съм седнал да гледам мача пред телевизора 80 инча, а той ми вика "Добър вечер на зрителите пред МАЛКИЯ екран" .... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 456 #3673 Отговорено 2 Юли, 2014 Не е виц но ипровизирах нещо, дано да ви е забавно. Колеги сме нека се пошегуваме! Ако имаш Civic 4/5/6 генерация :1. Знаеш точно какви части ще поръчаш със следващата заплата2. D13 — това не е мотор, а резба3. Всичко до 1.6 е велосипед4. 1.6 малолитражка. Трябва 3.0л5. Антифриза все някъде изчезва.6. Чакаш кога най-накрая ще издъхне твоя d13, за да сложиш b167. Дърпаш се на светофара с всички и ги демотивираш с надпис VTEC8. Из цялата ти къща са разхвърляни части от ХОНДА и от тях най-вероятно може да се сглоби още едно ХОНДА9. Да се поръчват части по VIN номер няма никакъв смисъл.10. Можеше вече да си си купил Civic 8-ма, но на кой му е притрябвала тая Civic 8-ма!11. Литър масло на 1000км - в нормата.12. Купуваш части втора ръка с големи отстъпки13. Изпреварваш потока от вътрешната страна.14. Първа скорост = самолет. Четвърта и пета скорост въобще не ти трябва.15. Като видиш друг CIVIC на пътя, забравяш всичко и се втурваш да го догонваш.16. Имаш ключ 10 в подлакътника.17. Приятелката ти може да различи CIVIC 5-та от 6-ta.18. Сваляш километража за по-малко от минута.19. Когато те питат къде работиш, много се изненадват, че не е в сервиз.20. Всъщност ти си майстор по ходова част, елтехник, ключар, диагностик, заварчик, бояджия и то по-добър от тия които работят по сервизите.21. Първа и втора степен на парното или не работи или прави духа само боклуците от вън.22. Приятелите ти повтарят - изхвърли я тая кочина.23. А ти след такива изказвания наливаш още кинти в колата.24. Когато нещо спре да тропа, ти нервно търсиш какво е изпаднало от колата.25. В разговорите ти често се повтарят думите "менте" и "ОЕМ"26. Пускаш теми във форума "не върви след като я направих мини ме"27. Купуваш оригинални, болтове, гайки, бутала28. Чакаш части с месеци29. Безпогрешно определяш на око размера на гайките.30. За теб снегът е = АДЪТ31. Разходите за ремонти по колата е превишил стойността и над 3 пъти.32. В магазина за части те знаят по физиономия, знаят името и фамилията ти. Ако не се появиш повечето от седмица се притесняват.33. В колата нищо не се чупи, всичко се е счупило преди 15 години.34. Всеки малък ремонт преминава в разглобяване на половината кола, понеже "така и така съм разглобил, дай да сменя и останалото".35. Постоянно караш полуразглобена кола - виж 34.36. Скорост и мощност никога не стигат.37. За теб няма нито един детайл, който не можеш да поправиш сам или да кажеш "това е прекалено сложно".38. Твоята приятелка знае, че тая спортна седалка е предназначена за теб и няма мърдане. 39. Знаеш цената на най-евтиното масло 40. Не даваш да ти се облягат по колата, защото си е копърка и веднага се криви. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #3674 Отговорено 2 Юли, 2014 Младеж звъни на горещ импулсен телефон. Момичето на телефона му казва:- Бих направила всичко за теб!- Добре! Тогава затвори телефона и ме набери ти... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #3675 Отговорено 2 Юли, 2014 (Редактирано) Не е виц но ипровизирах нещо, дано да ви е забавно. Колеги сме нека се пошегуваме! Ако имаш Civic 4/5/6 генерация : ... 13. Изпреварваш потока от вътрешната страна. 14. Първа скорост = самолет. Четвърта и пета скорост въобще не ти трябва. 15. Като видиш друг CIVIC на пътя, забравяш всичко и се втурваш да го догонваш. 16. Имаш ключ 10 в подлакътника. ... Е това с ключа 10 ме умори от смях Тъкмо вчера си виках кога ще си подредя инструментите, защото имам точно такъв ключ в подлакътника Редактирано 2 Юли, 2014 от GS= Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moonkey 140 #3676 Отговорено 2 Юли, 2014 -Жена ,искаш ли да ти стана личен ловец?-ко?-личен ловец ма.....-и ко ще прайш-всеки ден ще ти удрям по една патка.... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Капанеца_865 343 #3677 Отговорено 3 Юли, 2014 Защо в арабските страни са на сух режим?- Инстинкт за самосъхранение. Представи си да се напиеш, да се прибереш пиян и да те посрещнат десет жени с точилки! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3678 Отговорено 3 Юли, 2014 Иванчо се прибира от училище. И баща му вика: - Иванчо иди в на сестра си стаята и ми донеси чехлите. Той влиза в стаята на сестра си и кво да види -две красиви момичета.... Иванчо им вика: - А пък тате каза да ви е*а и двете. Сестра му потресена възкликнала: - Иванчо как може така да говориш на приятелките ми..? А той остроумно и казъл: - Искаш ли да питаме тате ? Тя се съгласила... Иванчо отваря вратата и вика: - Татеее едната ли ? - И двете бе простак 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3679 Отговорено 4 Юли, 2014 Учителката към учениците :- Деца дайте пример за тежък предмет- Камък - рекла Марийка- Браво ! -Друг ?- Желязо !- Добре ! Някой друг ?- На дядо ми хуя - провикнал се Иванчо- Кви глупости говориш ? Как не те е срам ? От къде на къде на дядо ти ...- Е как бе госпожо ,всички жени от селото са опитвали да го вдигнат ,но все не могат... 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3680 Отговорено 4 Юли, 2014 Докато Стивън Кинг обясняваше на катаджията защо е карал с превишена скорост, полицаят два пъти се напикa 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове