Jump to content

Izverg

Фен
 • Мнения

  972
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

455 Excellent

Относно Izverg

 • Ранг
  You see beauty, I see pain!
 • Рожден ден 16.10.1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://facebook.com/crxizverg
 • Skype
  npuzpaka

Profile Information

 • Кара
  като откачалка
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Русе
 • Интереси
  Пристрастен !!!
 1. Honda CR-V - постоянно 4х4

  Някой да пробва
 2. Оня ден си смених опростена струваше ми 0.40ст.и няма течове вече.
 3. Аз карам с машинка от сивик 5та хеч и дори с ножицата ѝ. Проблемът е, че не може да свали прозореца до долу и остават около 4-5см разстояние. Идеално е за временно или постоянно решение.
 4. Проект за лек тунинг на црв 1

  Тази гума по него е за да забърсва прозореца когато го прибираш. Иначе браво добре е станало
 5. D15minime --> CR-V B20 turbo

  Доста се закрива куйлера, за това се колебая още
 6. D15minime --> CR-V B20 turbo

  Колеги да върна ли роубъра?
 7. D15minime --> CR-V B20 turbo

  Подложки отзад 2см за да се изравни с предницата.
 8. Как разбра, че каретата са здрави ? Като гледаш маншона ли, защото може да тракат/счупят/разбият и без маншона да е скъсан.
 9. D15minime --> CR-V B20 turbo

  Монтирах, регулирах, стягах и всичко си дойде от първия път след едномесечна почивка... Увих даунпайпа и маркуча за маслото от турбото за да не се нагряват и да стане беля. Вече 130км карам и няма ядове върви си добре. Не смея да я натискам още не се е разработила.
 10. D15minime --> CR-V B20 turbo

  Благодаря ти. Аз чак такива коне няма да гоня за сега мисля, че е добре. Все пак семейна кола е и не идва да я правя толкова к.с. Още не съм сглобил мотора не ми остава и време, бутам малко по-малко. Надявам се до края на месеца вече да и търкалям колелата. Все пак, няма да мога да и се порадвам първите няколко километра докато се напасват частите, но след това какво я чака... )
 11. Можеш да сложиш лупи за вграждане на мястото на халогените и ксенон, например!
 12. D15minime --> CR-V B20 turbo

  Отворихме двигателя за подмяна на лагери, сегменти и общо взето да видим какво става, че се беше разтракал. Аз не го бях отварял преди да му сложа турбото и малко рискувах. За това реших да го изпратя на момчетата от HPP Garage да го погледнат. Оказа се, че на 2 от цилиндрите лагерите са много зле. Вала едвам се въртеше без закопчани пети. За това подменихме вала и биелите и всичко останало, което може да се смени за да сме сигурни за напред. Съединителя също трябваше да се подсили и за това подковаха с 6 плочки. Снимки от процеса: Главните герой в филма са Боби и Мош от HPP Garage огромно БЛАГОДАРЯ ! п.п. Заради транспортната фирма "ЕКОНТ" ми се наложи и челосване на блока. Изрично им казах да поставят стикер с посока на блока но... да си имате едно на ум.
 13. Продавам преходник за компютър и инстлация OBD2b към OBD1 чисто нов! Отворен е само за снимка и за тест. Щяхме да го ползваме за CRV за турбо проект и комп към P1J/P28 но дойде от aliexpress доста късно и вече не ми е нужен. Цената е 50лв и е крайна не подлежи на коментар. Намира се в гр. Русе но ЕКОНТ не е проблем. За информация на л.с. или на 0895124171, Георги
 14. Дино графики на вашите автомобили

  Подобрения по б20-ка турбо от по-горната графика. Скъсени пътища и вдигнато налягане.
 15. D15minime --> CR-V B20 turbo

  Малко подобрения по тръбите за турбото и до настройка! Отново огромно БЛАГОДАРЯ на момчетата от HPP Garage и най-вече на Боби за това, че въпреки всичко ми угоди и направи моя автобус още по-бърз Сами вижте разликата на сток мотор! И нещо от мен... Лека и безаварийна колеги, че на вън си е ....
×